Skodelica z USB ogrevanjem: značilnosti, pregledi

Vroča najljubša pijača - najbolj zaželena za tiste, ki morajo sedeti dolgo časa pred računalnikom ali za voznike, ki so obtičali v prometnem zastoju več ur. Seveda lahko uporabite termos, vendar je velik in velik, zato ga ni vedno primerno nositi s seboj. Danes inženirji na področju IT-področja ponujajo široko paleto uporabnih podrobnosti, zaradi česar je lažje ostati dolgo časa. Sodoben pripomoček ni le telefon ali tablični računalnik, vendar je lahko še vedno tako poceni, vendar zelo pomemben dodatek, kot je USB, ki je ogrevan. Če še vedno ne veste, kaj je to in kako deluje, je čas, da vas seznanimo s tem čudežem tehnologije. Poleg tega je to odlično darilo za ljudi, ki veliko časa porabijo za računalnik.


Skodelica z USB ogrevanjem - odlična rešitev

Poznaš situacijo, ko dolgo sediš na računalniku, pozabiš na kuhano kavo, ki se kmalu ohladi in se mora umakniti iz prostora, pojdi v kuhinjo in umij skodelico in kuhamo sveže toplo pijačo? Strinjam se, to je zelo neprijetno, še posebej, če boste morali odložiti pomembno podjetje, ki ne bo zamud, in vi, kot zlo, izgubite veliko časa. Rešitev je lahko USB-pogon, ki je na voljo v dveh vrstah. Prva možnost je najpreprostejša - vrč z vgrajenim grelnikom. Njena dovolj za povezavo z računalnikom, in vaša pijača za dolgo časa bo vroče. Samo v tem primeru bo treba prenašati prisotnost kabla. Če želite kupiti nekaj bolj praktičnega, si oglejtesuspenzije na kroge, ki zagotavljajo dolgoročno ohranjanje temperature na ne-kabelski način. Na primer, obstaja bolj nadgrajena različica - stojalo za pokrov USB. Spregovorimo o tem podrobneje spodaj.


Kaj je stojalo za ogrevanje kroga

V trgovinah IT-spominkov lahko najdete številne sorte takšnih stojal: osvetljeno, s konektorji za druge naprave, in celo z lastno blazino, a bistvo ostane enaka za vse. Naprava ima stojalo, stikalo za napajanje in kabel USB dolžine enega metra. Vse kar morate storiti je, da napravo priključite na PC vtičnico in na vrh postavite vročo vrč. Pripomoček je zasnovan tako, da ohranja temperaturo vročega pijače in ga ponovno ne zavre, tako da ne smete pričakovati, da bo skodelica za grelno posodo USB ponovno vroča, če je popolnoma ohlajena. Druga pomembna točka - vrč za takšno stojalo mora biti z ravnim kovinskim dnom, tako da je bil boljši prenos toplote. V tem načrtu so v nizu pripomočkov vključeni dobri krogi.

Kako varno je USB-stojalo pod ogrevano skodelico za računalnik?

Mnogi uporabniki so resno zaskrbljeni, da lahko takšni pripomočki povzročijo resno škodo računalniku. Poskusimo ugotoviti, ali je to tako. Za začetek ugotovimo eno stvar - ustvarjalci pripomočkov, kot so USB-skodelice za skodelice, bi morali predvideti vsa tveganja in verjetno imeti dobro predstavo o tem, kakšna moč bo varna v določenem primeru, tako da vaš USB krmilnik nerazstrelili

Toplotni krog ogrevanja za avtomobilske navdušence

Dolgo bivanje v prometnem zastoju lahko pripelje tudi do najbolj mirne osebe. In kako v takih primerih bi bilo zaželeno, da pijačo ne mudi vroče kave. USB hinge mike je seveda odličen, toda kje najde USB pogon? Odlična rešitev v tem primeru je termoelement, ki deluje iz vžigalnika avtomobila. Lahko so izdelani iz plastike in kovine. Slednje so bolj zanesljive pri delovanju. Spet smo opazili - to ni kotel ali električni kotliček, to pomeni, da ne bo zavre v krogu. Maksimalna temperatura tekočine v njej doseže 70 stopinj.

Mnenja in mnenja potrošnikov

Sodeč po številnih pregledih s spleta, so bile misli uporabnikov razdeljene na dva nasprotujoča si tabora. Nekateri trdijo, da je stvar preprosto nenadomestljiva v pisarni in je veliko darilo za ljubitelje računalnikov. Drugi, nasprotno, menijo, da taka pridobitev izguba denarja: lažje je iti v mikrovalovno pečico, ker takšno stojalo ne zavre, ampak samo ogreje vodo. V vsakem primeru se odločite, ali potrebujete stojalo pod ogrevano skodelico, ki deluje za USB ali ne, lahko samo.

Sorodne publikacije