Suzuki Kizashi avto: fotografije, specifikacije in pregledi

Za razvoj nove limuzine od Suzukija je trajalo približno 4 leta. Suzuki Kizashi je trenutno v središču pozornosti. Za japonsko podjetje je ta limuzina zelo pomembna, saj bo že dolgo prvi na ameriškem avtomobilskem trgu in japonski razvijalci računajo na njegov uspeh. Če povpraševanje ostane, se to lahko imenuje uspeh, saj bo podoba podjetja veliko boljša. Spoznajmo to limuzino srednje velikosti iz Japonske.

Opazno in močno

Treba je omeniti, da je novi Suzuki Kizashi opremljen s 4-valjnim 24-litrskim motorjem. Taka pogonska enota lahko razvije moč približno 185 konjskih moči v paru s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom. Pogon v tem primeru je zadaj. Različica pogona na vsa kolesa je na voljo samo z variatorjem, število konjskih moči v tem primeru se zmanjša na 180. V maksimalnem območju z variatorjem in celotnim pogonom lahko vidite ključavnice za preklop hitrosti. Koncept istega japonskega avtomobila je bil najprej opremljen z motorjem V6 s 36 litri iz ameriškega podjetja General Motors, vendar so se v prihodnosti razvijalci odločili, da ga zavrnejo.

Prva prodaja je načrtovana v ZDA, zato avto spada v razred srednje velikih limuzin. Za hribom ne marajo brezskrbnih avtomobilov. Kljub temu se mora v prihodnosti razširiti povsod, zato so dimenzije povprečne. Kljub temu so v Evropi cenejši avtomobili.Novi Suzuki Kizashi ima dolžino 465 metrov z osnovno dolžino 27 metrov. Lahko ga primerjate z izdajo "Akord" 2009.

Koliko bo stalo japonsko ustvarjanje?

Avto je lahko udobno primerljiv z Akuru TLC ali Subaru Legacy, vendar je velikost reda manjši, približno 25.000.000 $. Razvijalci so želeli ustvariti športno limuzino svetovnega razreda, ki bo na voljo ne samo bogatim ljudem, ampak tudi navadnim povprečnim kupcem. Po besedah ​​podpredsednika enote Suzuki v Ameriki je uspelo v celoti. Danes je zelo težko najti podobnost s tehničnimi lastnostmi limuzine v tem cenovnem razredu. Električni servo volan je popolnoma uravnotežen in vam zagotavlja maksimalno informativnost in nadzor. Kompetentno nastavljeno vzmetenje pa daje majhno zvitko v zavojih, vendar se odlično pokaže na neposrednih razdaljah. Tudi na 18-palčnih pogonih avto ne zdi težko.

Zavorna razdalja v višini 97 km /h je približno 37 metrov, kar kaže na precej visoko splošno učinkovitost sistema, kljub dejstvu, da se zavore morda zdijo šibke za takšno vozilo po prvem potovanju. Odlična vodljivost, visoka raven udobja in veliko več je na voljo za volanom limuzine Suzuki Kizashi. Povratne informacije potrošnikov skoraj vedno poudarjajo prednosti avtomobila in ne poudarjajo slabosti, kar kaže, da so kupci zadovoljni z avtomobilom.

Pogonska enota in njene značilnosti

Na žalost se lahko imenuje 24-litrski motor za ta avtošibka Kaj je bilo boljše z različico V6. Ampak to je super za dnevno vožnjo po metropoli in prometnih cestah. Odlično počuti DVS na nizkih in srednjih zavojih. Ampak, če zavrtite motor, potem je izguba moči opazna pri 6 tisočih vrtljajih, ki jih ni mogoče imenovati močna stran. O mehanskem 6-stopenjskem menjalniku ni mogoče reči nič slabega. Kljub dejstvu, da ni neke vrste inovacija, deluje gladko in odgovorno. Vzvod je dolg, kar daje nekaj prednosti pred pospeševanjem.

Do 96 km /h se stroj pospeši 83 sekund. Dober rezultat, saj bodo glavni tekmeci v tej dirki izgubili približno 1 sekundo. Obstajajo japonski in adut, to je, da je že načrtovano za javnost V6 Suzuki Kizashi. Mnenja kažejo, da je 36-litrski motor najbolj pričakovan med kupci te limuzine. Tukaj bodo "Kazahstanci" zagotovo dali toploto in bodo ostali brez konkurence.

Kaj nas čaka v kabini?

Če pogledate Suzuki Kizashi 2010, je lepo, da ste v avtu. Res je, vendar razvijalci niso imeli dovolj časa ali denarja za namestitev športnih sedežev, v drugih primerih pa ni spopada. Ne morete klicati nizko ali visoko, vendar je zelo udobno. Roke na volanu s tremi kraki se držijo skoraj takoj. Teleskopska nastavitev omogoča prilagajanje potrebam voznika, kar je zelo priročno.
Suzuki Kizashi 2012 (24 litrov) v minimalni konfiguraciji se ne more pohvaliti z zaslonom na dotik na sredinski konzoli. Ampak tukaj soFunkcije, kot je USB in zagon motorja brez ključa, bodo v vseh spremembah. Največja oprema je napredni multimedijski sistem in več zračnih blazin, "bluetooth" in še veliko več. Res je, medtem ko je nejasno, koliko stane rezervnih delov Suzuki Kizashi, vendar v naslednjih 5 letih ni vredno razmišljati o tem, ker je avto na garancijskem servisu.

Pristojni pristop v vseh

Lahko rečemo, da je to res "pravilna" limuzina od japonske družbe. Rad bi vas spomnil, da noben avto podjetja Suzuki ni prišel na ameriški trg, "Kazashi" pa bo pionir. Hkrati se bodo kupci soočili z resnim problemom - majhnim številom trgovskih centrov. Tudi v Kaliforniji, ki ima največje število uvoženih avtomobilov, je "Suzuki" trgovcev zelo malo. Zaradi te storitve bo stalo peni. Toda, če se bo avtomobil izkazal za zanesljivega in priročnega, bodo s tem kupci prevzeli. Že zdaj lahko rečemo o visoki tehnologiji najnovejšega modela, njegovi upravljivosti, zanesljivosti motorja in drugih ugodnostih, vse to relativno za majhno količino denarja, ki ga ponuja Suzuki. Limuzina Kizashi ima običajno zelo smešno ime, v japonščini pa pomeni "znak", morda nas v bližnji prihodnosti čaka še nekaj drugega, dokler je to skrivnost.

Če pogledamo zunaj

, bi rad imel podrobnejši pogled na zunanjost avtomobila. Konec koncev je veliko odvisno od tega, ali bo potrošnik avtomobil všeč ali ne. Na splošno bi moral biti prvi vtis pozitiven. In takose dogaja. Široka agresivna maska ​​z žarometi z lečami je prvi namig za razred športnega avtomobila. Situacija se izboljša le, če pogledate od zadaj. Kratek pokrov prtljažnika kot spojler govori o dinamičnosti. Toplini se dodajo velike toplotne cevi izpušnega sistema razcepljenega tipa. Vse to dopolnjujejo 18-palčni gumijasti diski z nizkim profilom. Na splošno je očitno, da je Suzuki Kizashi za aktivno jahanje. To potrjujejo tehnične lastnosti agregata in možnost namestitve mehanske omarice.

Skrbno podrobno opisovanje delov

Japonci so ta avto delali 4 leta. V tem času je bilo veliko pozornosti inženirjev posvečene različnim malenkostim. Oglejte si vsaj kakovost kolekcije. Torej, Alcantara ne bomo našli tukaj, vendar je opremljanje sklepov neverjetno s svojo natančnostjo in prefinjenostjo. Strog slog osrednje konzole poudarja resnost Suzukijevih namenov. Tu ni potrebno navijati za voznika, temveč za hitro in udobno vožnjo. Največji komplet z menjalnikom iz usnja. Dodajo se tudi različni losjoni. Prikaže se gumb AWD /2WD, ki omogoča vklop in izklop celotnega pogona.
Zakaj Japonci niso postali, zato je varno shraniti. Že v bazi je nameščenih 7 zračnih blazin. Ena je namenjena voznikovim nogam, kar je običajno redkejše. Kar zadeva avdio sistem, Rockford Fosgate zveni zelo dobro. To je deloma posledica visoke kakovosti izolacije hrupa v kabini. Takšen salon nam ponuja SuzukiKizashi Fotografija zunanjosti in notranjosti si lahko ogledate v tem članku in uživate v japonskem ustvarjanju.

O stroških in celotnem kompletu

V osnovnem kompletu avtomobil stane približno milijon rubljev. Avto bo prejel mehanski 6-stopenjski menjalnik, ob upoštevanju športne smeri limuzine, je izjemno pomemben, saj mnogi raje gredo na mehanik, ko motor omogoča športno vožnjo. Tudi v najmanjšem kompletu avtomobilov se prazen jezik ne vrne. Na voljo bodo funkcije, kot so:
 • razdelilni sistem zavorne sile;
 • 7 zračnih blazin;
 • električna vzvratna ogledala;
 • servo volan;
 • klimatska naprava z več območji;
 • ABS itd.
 • Za takšen denar je zelo vredno, še posebej, če menite, da številni avtomobili evropskih znamk za isto vrednost nimajo niti avdio sistemov, temveč le usposabljanje na podlagi tega. Če ne želite voziti z variatorjem, je to najprimernejša možnost.

  Največja oprema

  Razkošje bo stalo približno 1200000 rubljev. Torej, da izberejo od motorjev ni treba, potem tukaj je isti 24-litrski atmosferski, vendar deluje v paru ne z mehaniko, ampak variator. Ta rešitev je bolj primerna za dnevne migracije v mestnih pogojih v prometnih zamaških in velikih prometnih obremenitvah. Tudi v salonu so spremembe. Prvič, v tem primeru je to usnje, ki ga ni več mogoče zadovoljiti. Kakovost obdelave je prijetna za oči. Koža je prav tako na dostojni ravni, vgradnja je natančno izvedena. Dodano intempomat. Uporabna funkcija pri vožnji na dolge razdalje in je nujno potrebna za velika mesta, kjer je ves čas imajo ustaviti pri semaforju. Tu kupci čakajo dlje halogena, ksenon optiko in motornimi sedeže z spomnimo zadnji položaj. Zelo lepo za denar, da je škoda, da ne ponujajo zmogljivosti motorja 36 litrov, ki bi iz tega sedan športni avto. Ampak to je verjetno, da bodo Japonci navdušil občinstvo v obliki črke V, v šestih letih 2017-2018.

  vzdrževanje vozil

  Pregledali smo z vami avtomobilom Suzuki Kizashi. Značilnosti njim, vidite, so na dostojno raven. Zato bo nišo na avtomobilskem trgu našli. Druga stvar je, koliko vzdrževanje volja vozila lastniku. Ker je to prva limuzina iz japonske družbe, lahko pride do večjih težav z rezervnimi deli. Seveda, tam je vedno možnost naročila neposredno iz Japonske, ampak kolikor je udobna. Včasih bo dostava morali čakati dolgo časa. Vendar pa se "Kazashy" 2016 problem je problem v bližnji prihodnosti ne bo ogroženo, ker avto je zelo zanesljiv in skoraj nikoli ne pokvari, vsaj prve 3 leta. Ampak reči, da bodo storitve na "Toyota", bo tudi napačna. Namesto tega bo običajno redno vzdrževanje stala približno 15.000 rubljev. Posebej za ta razred avtomobila, ni dovolj. Garancija, kot veste, bo v celoti na ramenih. Najdi če sploh kajPrednji odbijač za Suzuki Kizashi bo že problem.

  Zadosten konkurent

  Suzuki Kizashi 2016 je precej močan konkurent za številne evropske in azijske avtomobile tega cenovnega razreda. Avtomobili nemške proizvodnje s takšno tehnično opremo so na višji ravni dražji. In azijski modeli, ki jih je tako malo, imajo precejšnje pomanjkljivosti. Zato "kazahi" izstopajo med splošno sivo maso. Toda ne moremo reči, da njegova zasnova ni podobna nobenemu drugemu. Nekaj ​​podobnosti je mogoče najti pri "Chevrolet Cruise", vendar je to bolj v videzu kot v kabini. Poleg tega je ta avto lahko imenujemo prvenec, kot "Suzuki" so izdali samo SUV. Čeprav za nekaj časa je bil model "Veron", ki ni prejel distribucijo na vseh in ostal brez lica. Zdaj Japonci ponujajo nekaj novega, lahko rečete, celo sveže v tehničnem smislu. Ni zapletenih telesnih linij ali kakršnih koli označenih predmetov, vendar je vse usklajeno in preprosto, kar ustvarja pozitivno izkušnjo s testno vožnjo.

  Kaj pravijo vozniki "kazahanov"?

  Največ koristnih informacij je mogoče najti iz pregledov lastnikov teh avtomobilov. Najpogosteje so zadovoljni z upravljanjem na novo pečenih japonskih in jih ne skrivajo, tako da svoje povratne informacije pustijo na spletu. Pogosto je poudarek na prepoznavanju avtomobila, to je, s telesom ni zamudil. Kljub temu, da velikost avtomobila ni velika, v kabini ni veliko prostora. Obstajajo trditve zaradi nizke zgornje meje, ki "stisne". Ampak tukajZa mestom je povsem dovolj in celo kolena ne ležijo na voznikovih in sovoznikovih sedežih. Plastika v salonu je večinoma mehka in se ne pritožuje. Obstajajo vstavki za drevo, ki je mimogrede, ob upoštevanju zasnove. Instrumentna plošča svetle lunine barve. Pri vožnji ponoči se oči ne utrudijo, če je potrebno, lahko povečate ali zmanjšate svetlost osvetlitve ozadja. Kamera za vzvratno vožnjo je na voljo v največji možni meri. Japonci so poskušali z njeno kompetentno postavitvijo, tako da praktično ne meče umazanije. Vendar pa je tak problem na številnih avtomobilih in razvijalci bi ga morali popraviti. Mnogi vozniki "kazahstanske" upoštevajte pretirano togost vzmetenja. Ena stvar je, če vozite po običajni cesti, druga pa je groba. Prijetno v tem primeru ni dovolj, o tem, kaj večkrat poudaril pozornost. To je res težava, ampak kdo se je navadil na trdo vzmetenje, zato ji bo všeč. Obstajajo prednosti za to, na primer, zagotavlja maksimalno informativnost pri nadzoru. Volan je precej težak in oster, se odziva na najmanjše premike voznika. Z nadzorovanjem problemov na Japonskem ni.

  Skratka

  Kdor koli je govoril, je "Suzuki Kazashi" dober avto, vendar nič več. Ima tako svoje prednosti kot slabosti. Na primer, celo v ZDA, da služijo tak avto je problem, ki je že govorimo o Rusiji, bolj edinstven avto, več denarja je potrebno za popravilo. Toda to je pomanjkljivost Suzukija, tehnično pa ne obstaja model zahtevkov. Čeprav, sodeč po ocenah, obstaja tudi "Kazahstan" \ tnjegove značilnosti delovanja. Kljub temu se avtomobil uspešno prodaja v mnogih državah. Ne bi smeli pričakovati od večjega, saj je to samo prva limuzina, ki so jo izdelali Japonci. Morda bo naslednji model imel 36-litrski motor. To bo pozitivno vplivalo na prodajo. Tudi zdaj mnogi vozniki, ki bi želeli nekakšno vožnjo in hitro vožnjo, se pritožujejo, da 24-litrski ICE verjetno ne bo naredil tega. On, seveda, ni "zelenjava", kot 14 ali 16 brez turbine, ampak tudi za šport očitno ne stoji. Čeprav obstaja plus takšnega motorja. Že dolgo je bil proučen skupaj in čez, saj je bil dan na avto "Opel Astra" in drugi. Zato ne bi smelo biti težav z vzdrževanjem in popravilom agregata. Kot lahko vidite, ima vsaka pomanjkljivost svoje prednosti. Na splošno lahko rečemo, da so "Kazahstanci" vredni svojega denarja. Ni skrivnost, da so Japonci zelo dobri pri ohranjanju njihove kakovosti - ta "Suzuki" je potrditev.

  Sorodne publikacije