Redki viri igre "Terraria": klorofit

Eden izmed najboljših virov igre "Teraria", klorofit, da bi dobili, ni tako preprosta. Ta material je potreben za ustvarjanje gobnih ingotov. In že naredijo najboljši oklep, orožje in naboje v igri "Teraria". Chlorophyte je mogoče najti na več načinov in v tem gadidu bomo povedali o njih.

Kje iskati vir

To rudo je mogoče najti le na enem mestu igre "Teraria". Klorofit se nahaja v trdi podzemni džungli na ravni kamnitih plasti podzemlja. In je približno 500 čevljev. Za izločanje rude boste potrebovali posebna orodja, saj običajen piktogram ne uniči tega balvana. Kako pridobiti klorofit v "Terariji"? Orodje s silo izbirnikov ne bo manj kot 200%, to je Boeropillus, Kirkoror, Holidays, Spectral ali Chlorophytic crust, gobje kremplji.


Hitra pot

Bloki klorofitov se začnejo pojavljati šele, ko igra preide v način trdega dela. Pohodništvo tega vira je dolgočasno, kajti včasih boste morali poiskati vse ječe in uničiti veliko blokov, da boste pridobili dovolj tega vira. Obstaja en hiter, a nekoliko dražji način pridobivanja klorofitov. Če ga želite uporabiti, počakajte približno 20 dni po prvi generaciji rude in šele nato v podzemeljsko džunglo. Nato naredite navpični tunel do kamnitega nivoja, nato pa pod nogami vržite svoj dinamit, ki ga lahko kupite od čistilne naprave, vsaki dve sekundi. Ne pozabite, da hitro zapustijo to območje, ker je zadeva dostojno polmer škode. Takodinamit bo uničil vse bloke, razen tistih, ki vsebujejo to dragoceno rudo.


Kmetija s klorofiti v "Terarii"

Če ne želite splakniti ječe vsakič, ko iščete to rudo, potem zgradite posebno kmetijo. Kot je znano, ima ta material sposobnost pretvoriti sosednje bloke umazanije v klorofitno rudo. Ta funkcija bo osnova za vašo kmetijo. Med gradnjo se je treba zavedati, da element preneha pretvarjati umazanijo, če je v polmeru 60 čevljev od tega 26 podobnih blokov. Da bi ustvarili klorofitno kmetijo, se spustimo do kamnitega nivoja v ječo in očistimo območje. Zdaj ustvarite več blokov umazanije z dimenzijami 5 * 5 in postavite v središče vsakega od njih kos klorofila. Med vsakim "mestom" je razdalja 30 blokov, sicer se ruda ne bo spremenila. Upoštevajte, da klorofit raste dovolj dolgo, zato ne paničarite posebej. Na tako preprost način, boste trajno znebili pomanjkanja tega vira v igri "Teraria".

Chlorophyte: Tips

  • Vedno pustite vsaj en kos rude, ki bo sčasoma umazanijo spremenila v nove usedline in tako do neskončnosti.
  • Za odkrivanje usedlin klorofitov se pomaknite na način celotnega zaslona. To bo zelo olajšalo iskanje.
  • Zelo pogosto se rude v transformaciji umazanije ne posodabljajo. Če želite odpraviti napako, znova zaženite strežnik in svet.
  • V mobilni aplikaciji se mehanika širjenja klorofila bistveno razlikuje od PC verzije. Ruda se po nesreči pojavi v kamniti džungli, potem ko je ubil trdo jedrošef Zato bo iskanje klorofitov po mehanskem uničenju sovražnika zelo težko.
  • Ruda se lahko neodvisno pojavi kjerkoli v džungli, celo umetna, kar močno poenostavi iskanje.
  • Sorodne publikacije