Sintaksna napaka pri razčlenjevanju analiz paketov je za mnoge uporabnike razburljiv problem

Veliko ljudi se sooča z dejstvom, da jih zanima, ali pa prednameščena aplikacija ni nameščena. Enako se lahko zgodi z vsakim uporabnikom operacijskega sistema Android. Pri razčlenjevanju analize paketov pride do sintaktične napake, kar je neprijetna situacija, iz katere se nihče ne more prepričati. Predvsem pa je pomembno analizirati informacije o tem pojavu in poiskati načine, kako ga rešiti kot skupno težavo. Napaka pri razčlenjevanju paketa Android je neke vrste napaka. Možno je v primeru namestitve popolnoma različnih aplikacij. Če preverite različne informacije, obstaja možnost, da pride do številnih razlogov za napako analize sintakse paketa Android. Kako jo popraviti brez težav in stroškov?

Prenos aplikacije iz neznanega vira

Prvi in ​​eden najpogostejših vzrokov za to težavo je lahko prenos datotek iz različnih virov, ki morda ne vključujejo tržnice Play. Da bi popravili sintaktično napako v sintaktični analizi paketa Android, ki je nastala iz takega razloga, mora imeti uporabnik možnost namestiti različne programe, tudi če jih trg Play ne prenese. Očitno vsi vedo, da je privzeta nastavitev za vsako napravo nameščanje aplikacij iz nejasnih, neznanih virov. Če želite razrešiti to namestitev, morate narediti nekaj stvari:
1.Pojdite na "Nastavitve", nato na razdelek z naslovom "Zakleni zaslon in zaščita". Lahko se imenuje "Varnost", če je različica vmesnika naprave nekoliko zastarela. 2. Dovoli dovoljenje za nadaljevanje nameščanja programov iz katerega koli vira, tudi če nimajo storitve Play Market.

Protivirusna zaščita blokira zmožnost namestitve programa.

Pomembno je tudi omeniti, da lahko pride do sintaktične napake pri razčlenjevanju paketne analize, ker je predhodno nameščen protivirusni program blokiral aplikacijo, njeno namestitev. Če želite odpraviti težavo, ki jo je povzročil protivirusni program, jo ​​morate za nekaj časa onemogočiti ali odstraniti. Uporabniku bo tudi pomagalo razumeti, ali je pravilno ugotovil vzrok težave. Vendar ne smemo pozabiti, da nameščanje programa na napravi, ki ima protivirusni program v samostojnem stanju, ne izključuje možnosti poškodb sistema.

Možna škoda na aplikaciji ali nepopoln zagon

Tretji razlog za sintaktično napako pri razčlenjevanju analize paketov je škoda na prenesenem programu ali pomanjkanje končnega zagona. Slaba povezava z internetom, ki jo spremlja pomanjkanje pomnilnika na napravi, je vsekakor lahko razlaga tega problema. Zaradi teh okoliščin se lahko aplikacija samo delno prenese, kar ima za posledico nastanek take napake. Lahko se prepričate, ali je bila določena datoteka prenesena v celoti z brskalnikom. Odprite ga in pojdite na razdelek »Prenosi«. Datotekaki jih ni bilo mogoče prenesti v celoti, bodo označene z določenim sporočilom. V primeru uspešnega prenosa programa posebej, kolikor bi se to moralo zgoditi, ga je treba preveriti, če je poškodovan. To vam lahko pomaga pri ponovnem prenosu iz drugega vira.

Spreminjanje imena prenesene datoteke

Četrti razlog za napako je lahko preimenovanje nameščenega programa. Če se uporabnik odloči preimenovati datoteko kadar koli po namestitvi, lahko pride do take težave. Če želite rešiti, morate datoteko poimenovati samo tako, kot je bila najprej navedena.

Sorodne publikacije