Kako povezati kolo na Xbox 360: Nasveti

Domača konzola podjetja Microsoft, imenovana Xbox 360, je veliko število dirkalnih iger. V njih lahko igrate ne samo s pomočjo standardnega gamepada, temveč tudi preko povezanega volana. To prispeva k igranju realizma. V tem članku boste izvedeli, kako povezati volan z Xbox 360 na pravi način.

Kateri volan potrebujete?

Najprej ugotovite, katera strojna oprema je potrebna za povezavo s konzolo. Pri izbiri kompleta z volanom se morate nujno seznaniti s tehničnim opisom naprave. Brez tega ne boste mogli vzeti pravega modela. Predvsem nas zanima združljivost s to konzolo. Prva možnost je Microsoftov krmilnik. Vsi izdelki te družbe so popolnoma združljivi s konzolo Xbox 360. Povezovanje volana je mogoče priključiti na konzolo in namestiti gonilnik. Tudi, z "Ixbox" so združljivi z veliko krmiljenjem od proizvajalcev Thrustmaster, HORI, Genius, Topawy in podobno. Edina stvar, ki je ni mogoče konfigurirati, je firmware iz drugih konzol, na primer iz PS4.


Navodila za priključitev

Če želite omogočiti predpono za določitev priključene naprave, morate prenesti gonilnik. To lahko storite preko same konzole z uporabo storitve Xbox Live, kot tudi s prenosom potrebnih datotek v notranji pomnilnik z uporabo zunanje naprave za shranjevanje (bliskovni pogon, trdi disk). Po tem se zunanja naprava priključi na vrata konzole. V bistvu je ves volan priključen prek kabla USB ali preko Bluetootha, ko gre za brezžično povezavokonfiguracij Po pravilni povezavi mora predpona prepoznati volan in obvestiti uporabnika. Zdaj veste, kako priključiti kolo na Xbox 360. Čas je, da začnete z vašimi najljubšimi dirkalnimi igrami in preizkusite svoje delovanje. Če imate poleg volana še pedal in menjalnik, boste dobili najbolj zanimivo in realistično igralno izkušnjo. Ne potrebujete niti igralnega pulta, saj ima prednji del kolesa vse potrebne gumbe za nastavljanje iger in premikanje po meniju.

Sorodne publikacije