Kako vstaviti povezavo "Instagram"? Priporočila

Instagram je priljubljen kraj za tiste, ki radi delijo kul fotografije ali video posnetke. Zato je vprašanje: "Kako vstaviti povezavo" Instagram? "Postaja vse bolj priljubljena. Razvijalci programa so bili tako strah spam, ki izključuje takšno priložnost. Mnogi vedo, kako prevarati sistem. Obstaja zvita past, vendar ima svoje slabosti.

Kako vstaviti povezavo Instagram? Vaš profil

Najlažji način je vključitev potrebne povezave v glavo uporabniškega profila. To naredite tako, da izberete nastavitve. Vsakdo, ki uporablja mobilno aplikacijo ali se prijavi v računalnik, lahko kadar koli spremeni svoje osebne podatke.


V nastavitvah lahko vnesete tudi svoje spletno mesto ali natančneje povezavo do njega. Zdaj lahko kopirate pot do zahtevane strani v viru tretje osebe in jo postavite v stolpec "stran". Po tem lahko vsak, ki obišče uporabniško stran, odide neposredno na povezavo in pride na želeno stran. Vendar pa ta pot ima svoje slabosti. Na primer, kako vstaviti povezavo »Instagram«, tako da se nanaša samo na eno objavo? Pod ustrezno fotografijo je treba opozoriti, da je povezava zgoraj. Čez čas pa je treba zamenjati stare povezave.

Sklici na delovna mesta. Ali je mogoče?

Razvijalci na žalost uporabnikom niso pustili možnosti, da vstavijo neposredno povezavo do vira tretje osebe. To je, kako vstaviti povezavo "Instagram" takojobjava še ni znana. Vendar pa je še vedno mogoče zapustiti besedilno sporočilo. Uporabnik, ki ga želi uporabiti, ga mora preprosto kopirati v naslovno vrstico.


Zato naj avtor objave zapomni, da je povezavo in besedilo iz objave v enem sporočilu bolje objaviti. Potrebno jih je razmejiti. V nasprotnem primeru ima bralec lahko novo vprašanje: "Kako kopirati povezavo" Instagram? ". Naj bo malo bolj zapleteno kot preprosto kopiranje besedila s katerega koli mesta. Dejstvo je, da pri kopiranju besedila izstopa v celoti. To pomeni, da ne morete samo označiti del besedila, morate uporabiti celoten komentar ali sporočilo. Potem je uporabnik prisiljen odstraniti dodatne vrstice iz naslovne vrstice. Ni vsakdo želi z njimi zmešati. In če je delovno mesto reklamne narave, lahko ta napaka povzroči finančne izgube proizvajalca.

In zakaj čakati dlje?

Ali lahko pričakujemo, da bodo razvijalci ustvarili povezavo »Instagram«? To je verjetnost! Že se pripravlja nova posodobitev za izdajo, v kateri bo mogoče deliti neposredne povezave v "Stories". Število uporabnikov je že na voljo. Mimogrede, "Zgodbe" se imenujejo kratke opombe v obliki fotografij ali videov, ki izginejo v enem dnevu. »Zgodbe« je to, kar vidi uporabnik socialnega omrežja na vrhu strani. Plus ta oblika je, da je urejanje fotografij praktično neomejeno. Dodate lahko nalepke, smešne napise ali pa uporabite priljubljene "snege" - to je uvajanje obrazovživali ali krone na njihovih obrazih.
Zato uporabniki omrežja Instagram lahko upajo, da bo to problematično vprašanje rešeno v njihovo korist in kmalu.

Sorodne publikacije