Kako odpreti inventar v "Minecraft" in druge informacije za začetnike

Članek vsebuje koristne informacije o procesu igranja "Minecraft". Novincem bo pomagala hitreje prilagajati in začeti uživati ​​v igranju. Pojasnjuje, kako odpreti inventar v Minecraftu in druge pomembne vidike preživetja v svetu iger.

Nekaj ​​o igri

Minecraft je računalniški indie sandbox, ki ga je napisal Marcus Person in njegova ekipa razvijalcev Mojang. Prva alfa različica igre je bila izdana leta 2009, popolna - v dveh letih. Igralcu je dana možnost, da raziskuje ogromen odprt svet, se bori z edinstvenimi pošasti in celo zgradi kočo po vaših željah. Kubični dizajn je fascinanten za uporabnika in naključni generator pokrajin ne dopušča, da bi mu bilo dolgčas. To dokazuje visoka priljubljenost Minecrafta. V času pisanja je mesečno število spletnih igralcev okoli 75 milijonov. V zgodovini video iger je bilo povpraševanje samo stari "Tetris".


Crafting

Glavni čip "Minecrafta" je zmožnost zbiranja sredstev in nadaljnjega ustvarjanja različnih elementov, potrebnih za preživetje. Sprejeto je, da ga imenujemo krafting. Sam izraz v angleščini lahko prevedemo kot "proces ustvarjanja". Na tej in celotni igri je v izdelavi.
Vse se ponavadi začne z dejstvom, da lik golih rok proizvaja več lesenih blokov in jih naredi delovno mizo. Slednji vam omogoča, da ustvarite bolj zapletene predmete, kot so orodja, orožje, bakle, itddovolj osnovnih virov v inventarju, igralec dobi priložnost, da zgradi hišo. Brez zavetišča bo težko preživeti v svetu "Minecrafta", saj je s prihodom noči igralec srečanje z različnimi zli (zombija, okostnjaki, kruperji). Vendar to niso vsi problemi. Sistem je še vedno predstavljen in simulator stradanja. Če Steve ne napolnite s hrano, potem bo čez nekaj časa preprosto umrl. Lov, ribolov in gojenje rastlin bodo pomagali premagati ta problem.


Kljub vsem zgoraj navedenim ni igra tako zapletena, kot se zdi. Ona je zelo prijazna do novincev. Proces preživetja ni dovolj napet, da bi odvrnil potencialnega oboževalca.

Kako odpreti inventar v Minecraftu?

Prehod iz teorije v prakso. Kaj točno morate vedeti za začetnika? Recimo, da ste šli na Myankraft v računalnik, da odprete inventar? Osnovno. Samo pritisnite tipko Latin E na tipkovnici. Odpre se to okno.
Levo od modela znaka so reže za oklep, od spodaj je splošni inventar, desno pa obrtno okno. Z izpolnitvijo zadnjih določenih virov lahko ustvarite nov element. O tem, kateri materiali so potrebni in za kaj so zapisani v receptih. Odprete jih lahko s klikom na zeleno knjigo. Pravzaprav, to je vse. V drugih podrobnostih bo veliko bolj zanimivo, če se razmislimo. Konec koncev, ta igra vključuje ne samo avanturo, ampak tudi študij sveta.

Sorodne publikacije