BQ Strike Power pametni: funkcije, opis, pregledi

Recimo, da greste v trgovino za nov nakup na pametnem telefonu (darilo za rojstni dan ali nakup za ljubljeno osebo - ni tako pomembno). Pomembno je, da lahko kupite tisto, kar je primerno za namene in potrebe, ki jih kupec pred nakupom pridobi. V primeru pametnega telefona je težko narediti napako, ker jih je ogromno, in zelo težko je izbrati model, ki ga želite, ki je popolnoma in popolnoma zadovoljiv. Če ste sami izbrali pametni telefon BQ Strike Power, vam bo ta članek pomagal pretehtati vse slabosti in prednosti tega modela, če se boste sami odločili, ali ga boste kupili.


Izpolnitev

Pametni telefon je dostavljen v škatli srednje velikosti, z gostim kartonom, obarvanim v rdečo in belo barvo, ki bo po potrebi zanesljivo zaščitil napravo. V škatli boste našli pametni telefon BQ Strike Power s tovarniškimi trakovi na zaslonu, proizvajalčevo dokumentacijo (garancijski list, navodila za uporabo), USB kabel in USB adapter na vtičnici, za uporabo kabla kot polnilnik, priključen na omrežje 220 V.

Ohišje

BQ 5059 Strike Power je na voljo v treh barvah: črni, zlati in srebrni. Zadnji dve možnosti bodo videti najbolj privlačni. Razlog je preprost: zadnji pokrov pametnega telefona je izdelan iz aluminija. Ampak ne polirani ali mat, ampak polirani, tako da pod določenim kotom lahko upoštevate edinstveno teksturo kovine. In eloksirano v srebru aliZlata barva zadnjega pokrova bo videti zelo lepo.


Čeprav telefon izgleda masivno, vendar udobno leži v rokah, ne zdrsne in ne povzroča nelagodja z dolgotrajno uporabo. Po dimenzijah BQ Strike Power ima naslednje značilnosti:
 • dolžina - 143 mm;
 • širina - 73 mm;
 • debelina - 99 mm;
 • teža - 177 gramov.
 • Ta naprava podpira dve SIM kartici in napravo za shranjevanje podatkov tretje osebe v obliki kartice Micro-SD. Kar zadeva vse obvezne krmilne komponente, so v tem primeru približno standardizirane: tipke za glasnost in naprava za vklop /izklop se nahajata na vrhu desne meje, na zgornjem robu je priključek za slušalke in priključek Micro-USB. za polnjenje in povezovanje telefona z napravami drugih proizvajalcev. V zgornjem desnem kotu zadnje plošče je kamera in LED bliskavica. V spodnjem delu je tanek pravokotni zvočnik.

  Osebni zaslon

  Na sprednji strani pametnega telefona je zaslon z dostojno velikostjo, na spodnjih treh tipkah na dotik, ki se na srečo številni uporabniki niso premaknili v meni, kot je danes v modi. Z vrha so praviloma nameščeni zvočnik in sprednja kamera.
  Zaslon
  V zvezi z zaslonom ima BQ 5059 Strike Power pet-palčno delovno površino, ki podpira kakovost polne visoke ločljivosti in odličen pogled na več kotov zaslona. Ampak se pripravite na dejstvo, da bo na soncu prestrašen zaradi pomanjkanja svetlosti.

  Napajalnik

  Moč udarca BQ Maksje vključen v linijo Power telefonov. Na podlagi imena je mnogim že jasno, zakaj se ta linija razlikuje od večine telefonov na trgu. Ima vgrajeno akumulatorsko baterijo pet tisoč mA /h. Snemljiva je tako, da zmanjša debelino naprave. Pet tisoč mAs je dovolj za cel dan aktivne uporabe, za vsakodnevne potrebe, na primer za klicanje, pošiljanje sporočila, preverjanje pošte, pa več kot dovolj in za daljše obdobje.

  Ajda

  BQ Strike Power, pregled, ki vam je zdaj predstavljen, je postavljen kot telefon, katerega glavna prednost je zmogljivost baterije. Toda polnjenje te naprave si zasluži tudi pozornost. Tako je BQ Strike Power 4G opremljen z quad-core mikroprocesorjem, imenovan MediaTek MT6580 pod pokrovom s hitrostjo takta do 13 GHz. Na žalost ta čipov ne podpira dela z omrežji 4G, kar ni dobro za uporabnika. ARM Mali-400 MP2 video procesor je slab in ni primeren za igre na srečo. 1 GB RAM-a in 8 GB jedra z možnostjo dodajanja Micro-SD do 128 gigabajtov - odličen kazalnik, danes pa nihče ni presenečen. Operativni pomnilnik z aktivno uporabo, ko morate hitro zamenjati programe, ni dovolj in obstajajo oprijemljivi napaki. Ni glavnega pomnilnika, če ni dovolj, lahko vstavite bliskovni pogon ali uporabite shrambo v oblaku. Posledično je uspešnost BQ Strike Power precej zanemarljiva, če jo primerjamo z analogi tega leta.

  Fotoaparat, zvok in operacijski sistem

  Torej, kot je bilo rečeno, so lastnosti železa BQ Strike Power povprečne, vendar lahko razmeroma uveljavljene glavne in čelne kamere pohvalijo le razvijalci. Trinajst megapikslov na glavni kameri in osem na prvi strani - odlična raven. In kamere delujejo zelo dobro: obstaja samodejno ostrenje, v barvnem razponu ni neravnovesja, kot se pogosto dogaja v mnogih. Vendar pa ne mislite, da lahko kamero telefona postavite v eno vrstico s popolno digitalno. To ni pohvala, vendar še vedno s slabo osvetlitvijo bo glitch osredotočiti, tako da bodo fotografije premazane. Ampak, kot za telefon za $ 120, se BQ Strike Power 4G kaže na odličen način.
  Kar zadeva zvok, je težko reči nekaj definitivno. Zvočnik deluje in je dovolj glasen, da sliši dohodne klice, ko je v drugi sobi. Toda, če je zvočnik prekrit, na primer z odejo ali vzglavnikom, ga ne morete več slišati. V skladu s tem, če imate polno hišo gostov in predvajate glasbo, potem morate imeti zelo dober sluh, da ne boste zamudili pomembnega klica. Zvočnik in mikrofon dobro delujeta, vendar ne sijaj popolne kakovosti. Ista stvar s slušalkami. Glasbeniki z občutljivim sluhom se ne prilegajo. Toda z operacijskim sistemom Android 7 obstaja en zanimiv incident. Da, ta OS ima številne ugodnosti, ki segajo od posodobljenega zaslona, ​​ki se konča z novim sistemom varčevanja z energijo in drugimi čipi različnih stopenj potrebe. Razvijalci so poskušali, OS je izkazalo, da je precej zahtevna, vendar glede na precej nizko zmogljivost pametni telefon, je prežema mikro-zamude in majhne \ tglitches

  Zaključek

  Če povzamemo, lahko rečemo, da je pri izbiri mobilnih naprav poudarek na njihovi večfunkcionalnosti. Danes to ni samo sredstvo komunikacije, temveč tudi takšen mini-PC. Pametni telefon BQ Strike Power, katerega lastnosti niso najboljše, se dobro počuti v svojem cenovnem segmentu. Ta telefon vas ne bo presenetil z nečim novim, vendar zagotovo stane svoj denar. Zlasti na ruskem trgu se je uspešno konsolidiral, prodaja pa je v polnem zamahu, kar pomeni, da je našel svoje občinstvo. Z drugimi besedami, taka zahteva, kot govori. To pomeni, da so uporabniki pripravljeni na nakup, zaprejo oči pred nekaterimi slabostmi. In negativne ocene v naslovu pametni telefon je malo, in na splošno se nanašajo na drobne stvari, ki mnogi kupci samo ne bodo pozorni.

  Sorodne publikacije