Prehod Temno Bratstvo Iskanja iz Skyrim: "Smrt cesarstva"

Za zagon podružnice "Dark Brotherhood" se morate pogovoriti s katero koli gostilnico in se dotakniti teme govoric. Kot rezultat, bomo delili informacije o Aventusa Aretino, ki živi v Windhelmu. Dejstvo je, da je ta deček sirota, ki je pobegnil iz zavetišča, zdaj pa domačini šepetajo, da je Aventus zamislil obred temnega zakramenta.

Splošne informacije o misijah

Pojdimo na naslov, ki smo ga prejeli in prodremo v hišo družine Aretino. Od zdaj naprej bomo lansirali verigo gostov iz Temnega bratstva - eno najzanimivejših in najbolj razvejanih vej v igri. Ker je število razpoložljivih nalog za "Bratstvo" precej veliko, smo se danes odločili povedati o prehodu samo enega zadolževanja, ki ga lahko pripišemo končnemu. Naša pustolovščina se začne z "temnim bratstvom" Skyrimove "smrti imperija".


V tej nalogi mora naš junak iti k samoti, da bi izpolnil glavno poslanstvo "Bratstva", da bi ubil sam cesarja. Opominjamo vas, da je v tem pripomočku opisano samo eno zadnje iskanje. Prejšnja naloga se imenuje "Killer Recipe", naslednji pa "Death is inkarnated".

Skyrim Quests: Smrt cesarstva

Dostop do te naloge je mogoče doseči šele, ko se opravi prejšnja naloga, ki se imenuje "Killer Recipe". Takoj, ko je končano, lahko varno greste na Astrid, da se uredikratek sestanek in nam dajte vrč z močnim strupom. To je začetek mimogrede "Smrt cesarstva" iz "Skyrim" - enega od zadnjih misij o temnem bratstvu.


Po pogovoru z Astrid gremo na določeno lokacijo, da ubijemo cesarja. Stoječi v temnem gradu, ki se nahaja v samoti, pokličemo čuvaje ime Gurman in potrdimo našo "pseudo-osebnost" s spremljajočim pismom - po tem bomo zamudili. Spustimo se po hodnikih naravnost v kuhinjo in začnemo z drugo fazo iskanja "Smrt cesarstva" iz "Nominacije".

Pripravite posebno juho

V kuhinji bo kuhar govoril z nami, zato bomo podprli majhen pogovor z njo, nato se bomo oblekli v kuhinjsko opremo (pokrovček) in pripravili posebno juho. Natančneje, vse, kar se od nas v procesu kuhanja zahteva, je, da kuharja razglasimo imena potrebnih sestavin, ki jih bo že vseboval v kotlu. V času dodajanja zadnje sestavine lahko izjavite, da moramo narediti končni zaključek. Kuhar zapusti sobo in mi se mudi, da dodamo enak strup, ki nam ga je dala Astrid. Tega ne morete storiti - v tem primeru boste morali cesarju ne motiti in ubijati z orožjem ali magijo. Gremo z jedjo v jedilnici. Priporočamo, da stojite ob vratih na nasprotni strani, zdaj pa vam bomo pojasnili, zakaj. Torej, kot preventivno ubijanje cesarja je bil izbran strup, igralec je dal juho in je bil pripravljen nadaljevati nalogo "Smrt".Empire "" Nominacija. "
Vi ste stražarji straže! Takoj, ko začne strup delovati (in se bo začel praktično takoj), bo igralec moral pobegniti skozi ista vrata, ki so na nasprotni strani prvega vhoda. In takoj bo začel loviti (v boju s stražarjem je bolje, da ne vstopi).

Pobegni!

Kaj storiti? Gremo skozi vrata in hodimo skozi kamniti most, kjer se bomo srečali s poveljnikom Maronom in še tremi stražarji. Maron razkriva skrivnost, da je bilo naše življenje dejansko položeno v zameno za tihi obstoj cehovskega društva Dark Brotherhood v Skyrimu. Poveljnik ni zadovoljen s takšnim sporazumom. Pravi, da mora v tem trenutku njegova odredba že priti v folklorno zatočišče. Po pogovoru nas je Maron zapustil stražarjem in odšel - začeli smo se boriti! Bodite pozorni na dejstvo, da se bo za vsakega ubitega stražnika heroj zaračunal globe.
V tem primeru vam priporočamo, da dosežete glavnega tatu Guild of Thieves (pred iskanjem "Death of the Empire" iz iskanja "Nominacija") - to vam bo dalo priložnost, da odkupite preprost pripor v samoti. Čestitamo, pravkar smo zaključili eno od zadnje niti podružnice Dark Brotherhood. Naslednja naloga, ki se pojavi v dnevniku, se imenuje "Smrt se izvaja".

Sorodne publikacije