Telefon HTC Desire SV: fotografije, specifikacije, priročnik

HTC ni vedno imel dobrih časov. Približno 6-7 leti, razvijalci so prenehali prosim stranke s tehnološkimi inovacijami. Zaradi tega se je njegov položaj na trgu mobilne telefonije HTC umaknil drugim proizvajalcem. Kot je pokazal čas, so korejska podjetja uspela vdreti v voditelje. Z leti se konkurenca v segmentu mobilne tehnologije povečuje. Zato je bil HTC prisiljen eksperimentirati. Zato se je na trgu pojavil pametni telefon Desire V. Glavni čip je bila podpora dveh kartic mobilnih operaterjev. Vendar pa je ta naprava izgubljena v velikem asortimanu. Krivdo za to je bilo precenjeno. Na žalost proizvajalec ni mogel vzdržati optimalnega ravnovesja med ceno in opremo. Da bi ohranili svoje pozicije, se je moralo podjetje sanirati. Zato je v letu 2012 prišlo do novega modela - HTC Desire SV. Po mnenju uporabnikov so bile njegove značilnosti bolj privlačne. V tem času se razvijalci ne osredotočajo le na podporo karticam mobilnih operaterjev, temveč tudi na "polnjenje". V tem pametnem telefonu je bil nameščen velik zaslon, povečan sistemski pomnilnik. Da bi pripomoček opravil vse naloge, ga je proizvajalec integriral v zmogljiv procesor. Upoštevajte, da je ta model zainteresiran za določeno skupino kupcev. Poglejmo podrobneje njene značilnosti.


Paket

Embalaža za ta model telefona je izdelana iz posebnega materiala. Kaj je vje edinstven? Dejstvo je, da je ta material biorazgradljiv. To je označeno na samem pakiranju. Oblika škatle je izdelana v obliki ohišja. Na hrbtni strani so predstavljene kratke informacije o značilnostih pripomočkov. Zelena so natisnjena s posebnimi oznakami, ki označujejo okoljsko prijaznost uporabljenih materialov. Seveda obstajajo tudi oznake in podatki o proizvajalcu. Na sprednji plošči ni veliko pisanih elementov. Poleg imena je tukaj tudi fragmentarna slika pametnega telefona. Kaj je v škatli? Ni treba računati na velik izbor dodatkov, saj ta model ne sodi v razred vodilnih. Kupcu je na voljo samo kabel USB, navodila, izmenljiva baterija, polnilnik za napajanje, slušalke. Slednji je vakuumske slušalke vstopne ravni.

V tovarni niso na voljo pokrovi, pomnilniške kartice ali zaščitne folije. Če je potrebno, ga bo treba kupiti samostojno.

Nekaj ​​besed o dimenzijah

HTC Desire SV (glej sliko v članku) je zamenjal model Desire V. Ta ima naslednje dimenzije:
 • masa - 114 g;
 • širina - 623 mm;
 • debelina - 932 mm;
 • višina - 1185 mm.
 • Glede na to, da model V ni bil še posebej impresiven za uporabnike, so se razvijalci odločili povečati velikost novega pametnega telefona. Ta ukrep, lahko rečemo, je bil prisiljen, ker je pripomoček prejel prikaz 43 palcev. Iz tega sledi, da je telo naprave dobilo naslednje velikosti:
 • Debelina se je povečala za 138 mm in dosegla mejov 107 mm
 • Širina je postala 56 mm - 679 mm.
 • Seveda spremembe in višine. V novem modelu se je povečal za 112 mm - 1297 mm.
 • Na podlagi tega so vsi parametri jekla veliko večji. In če ni zahtevkov za višino in širino, potem bi bilo mogoče delati na debelini. Trenutno se cenijo tanki modeli, Desire SV pa se očitno ne nanaša nanje.

  Značilnosti oblikovanja

  Videz pametnega telefona HTC Desire SV Black ne bo zadovoljil kupca. Vse je zelo preprosto, celo nekoliko grobo. Običajna monoblok ohišje s snemljivim hrbtnim pokrovom. Živahni elementi so odsotni, zato je zasnova izvirnika težko poimenovati. Kotni koti so zaobljeni. Stranske stranice so ravne. Zaradi pomanjkanja racionaliziranih oblik je telefon videti večji, kot je v resnici. Na sprednji plošči je običajno zaslon. Okvir je v okvirju. Upoštevajoč, da v letu 2012 pletene tehnologije še niso bile uporabljene, v tem ni nič nenavadnega. Na vrhu strani je logotip podjetja. Na črnem ozadju so srebrne črke dovolj svetle. Dinamika lukenj je precej velika. Sestavljen je iz petih delov. Med prednostmi uporabnikov je bila prisotnost svetlobnega indikatorja in senzorjev osvetlitve, približevanja. Zaradi slednjega ni treba odkleniti zaslona telefona med dohodnim klicem. Ta funkcija se bo pojavila samodejno, ko je naprava dvignjena do ušesa.
  V nadaljevanju je vse precej standardno. Široka nadzorna plošča s tremi tipkami. Če pogledate z leve strani, bo prva puščica "Nazaj",v sredini - gumb "Home", zadnji na desni - upravitelj opravil. Za zaščito sprednje površine je proizvajalec uporabil priljubljeno steklo Gorilla Glass.
  Kot že omenjeno, ima telefon HTC Desire SV odstranjen zadnji pokrov. Narejena je iz mat plastike s grobo obdelavo. Zaradi tega telefon ne zdrsne v roki. Tudi med obratovanjem je bilo opaziti, da zadnja površina absolutno ni predmet mehanske abrazije. To je vsekakor plus. Material je prijeten na otip. Vendar pa je v interakciji lahko malo umazana, vendar se je znebiti onesnaževanja precej preprosto. V tem modelu proizvajalec ni želel govoriti na dnu. Po eni strani je privedla do dejstva, da je videz pametnega telefona postal bolj miren. Po drugi strani pa se je znebil individualnosti.

  Krmilni elementi in komunikacije

  Nadzorna plošča je bila opisana zgoraj. Ima dotik, osvetljen. Po potrebi lahko v nastavitvah izberete možnost vibracij. Deloval bo kmalu vsakič, ko boste pritisnili gumbe. Standardni microUSB priključek je na dnu. Uporablja se za povezavo naprave z prenosnikom ali računalnikom. Ta priključek polni tudi baterijo. V bližini je zelo majhna luknja za mikrofon. Kraj, ki so ga izbrali razvijalci, je primeren, saj ga med pogovorom ni mogoče pomotoma prekriti s prstom. Ključ za zaklepanje se nahaja zgoraj. Za nekatere uporabnike se lahko zdi taka ureditev nerodna, vendar sčasomanavaditi Vendar je še vedno minus. Izkazalo se je, da je ta gumb precej ravna, zato je težko zboleti, še posebej, če uporabnik nosi rokavice. Tukaj, vendar samo na nasprotni strani, je priključen priključek za povezavo zvočne slušalke.
  Za povečanje ali zmanjšanje zvoka so razvijalci zagotovili poseben ključ. Ona je na desni strani. Ima precej velike razsežnosti, vendar mu je odvzeta olajšava. Zato se lahko pri potiskanju pojavi nelagodje. Da bi dobili dostop do baterije, morate odstraniti zadnji pokrov. Če želite to narediti, morate najti vdolbino, ki se nahaja v bližini priključka microUSB. Spodaj ni le predal za baterije, temveč tudi reže za mobilne operaterje, ki se nahajajo vzporedno s kartico microSD. Slednje so tako izločene, da ni treba odstraniti baterije, ko jo zamenjate.

  HTC Desire SV: zaslon

  V primerjavi z predhodnikom v Desire SV je nameščen velik zaslon. Zdaj je njegova diagonala 43 palcev. V zvezi z dovoljenjem bi bilo, po mnenju uporabnikov, lahko veliko boljše. Razvijalci so ga omejili na 800x480 slikovnih pik. V proizvodnji zaslona je bilo uporabljeno veliko tehnologijo Super LCD 2. Zaslonski zaslon HTC Desire SV na dotik ne povzroča pritožb. Vse deluje jasno in hitro. Senzor se takoj odzove na tisk. Prav tako je treba opozoriti, da samodejni nadzor svetlosti deluje pravilno. Prav tako ni komentarjev za senzor pristopa. Pomembna prednost tega modela je bilo zaščitno steklo. Zaradi dejstva, da ima zaprt zaslon, uporabniki neskrbi, da se med delovanjem lahko pojavijo praske. To vprašanje je še posebej pomembno za tiste, ki ne želijo nositi telefona v ovitku. Ko že govorimo o značilnostih zaslona, ​​je treba omeniti, da podpira do 10 hkratnih klikov. To bo koristno za tiste, ki radi igrajo. Na splošno je obseg svetlosti dovolj za udobno delo. Vendar pa se lahko majhne težave pojavijo na ulici v sončnem vremenu. Toda tudi v tem primeru ostanejo informacije berljive.

  HTC Desire SV Phone: specifikacije platforme strojne opreme

  Da telefon ne bi zamrznil in hitro obdelal vseh procesov, mora imeti nameščen procesor visoke kakovosti. Kot je pokazalo testiranje, je v Desire SV to merilo v redu. Proizvajalec se je odločil za namestitev precej močnega "polnila". Predstavljen je s čipom Qualcomm Snapdragon (MSM 8225). Ta procesor se je dobro izkazal. Še danes so napredni modeli tega proizvajalca nameščeni v pametnih telefonih srednjega in premium razreda. Čipov temelji na dveh računalniških elementih. Količina informacij, ki jih lahko obdelajo na sekundo, kaže na hitrost 1000 Megahertzov. V tej napravi sta naprava in grafična kartica. Grafični čip predstavlja model Adreno 203.

  Pomnilnik

  Na raven zmogljivosti vpliva tudi količina sistemskega pomnilnika. V tem modelu so razvijalci integrirali 768 MB. To napravi omogoča hitro upravljanje vseh nastavljenih opravil. V nadaljevanju je treba obravnavati značilnosti modela HTC Desire SVše en trenutek To je vgrajeno skladišče. Njegov obseg je omejen na štiri gigabajte. Na žalost jih je približno tri že vključenih v sistemske mape. Vse, kar ostane za uporabnika, je 1 GB. Seveda takšna količina ne bo kritična do ničesar. Zato lahko po potrebi dodatno kupite pomnilniško kartico microSD. Z namestitvijo na telefon lahko pomnilnik razširite na 32 GB. V nekaterih pregledih uporabniki trdijo, da proizvajalec predvideva shranjevanje podatkov v Dropboxu v oblaku). 25GB je na voljo kot bonus.

  Pregledi pametnega telefona

  Mnenja HTC Desire SV pravi, da je naprava praktično enaka kot linija One. Med delovanjem ni mačka. Preklapljanje med aplikacijami traja največ eno sekundo. To je zelo priročno za delo v brskalniku. Sistem deluje gladko, visoko zmogljivo. Orodje Sense je najbolj prilagojeno temu pametnemu telefonu. Ni pripomb, med namestitvijo ni nobenih sistemskih zrušitev in dela s kakršnimi koli predlogi. Nedvomna prednost je, da Launcher, tudi pri največji obremenitvi, odlično deluje.

  Kako delati s telefonom?

  Vmesnik Desire SV je uporabniku prijazen in enostaven za razumevanje. Med delom uporabniki ne bodo imeli posebnih težav. Glavni zaslon je velika ura. Nahajajo se na vrhu zaslona. Obstaja tudi servisna linija. Prikazuje standardno uro, raven baterije, omrežni signal in ikone odprte kode. V spodnjem deluIkone zaslona. Zahvaljujoč jim lahko hitro dostopate, na primer do dnevnikov, sporočil, kamere in še več. Če je potrebno, lahko uporabnik sam doda pripomočke, doda priponke ali jih odstrani z glavnega zaslona. Nastavitev HTC Desire SV ne traja veliko časa. Ko izberete grafično sliko za namizja, se prikažejo vse slike, ki so na voljo za to manipulacijo. Če želite namestiti potrebno, ga preprosto premaknite na katerokoli območje na vrhu zaslona. V celoti gledano ima ta model telefona 5 namiznih računalnikov. Tudi če jih ne potrebujejo, jih ni mogoče izbrisati. Nedvomna prednost vseh pametnih telefonov tega proizvajalca je personalizacija. V meniju je označen poseben razdelek. V njej lahko izberete ne le sliko ozadja, temveč tudi ustvarite lastno zgodbo. Kot slike bodo primerne vse slike, shranjene v pomnilniku telefona. V tovarni je na voljo samo ena zgodba in tri ovitke. Vendar pa se uporabnik ne sme omejiti na to, samo izberite tistega, ki vam je v trgovini, in ga prenesite v napravo. Druge funkcije delujejo enako kot pri "čistem Androidu". Upoštevajte, da telefon teče različica 4 (Ice Cream Sandwich).

  Življenjska doba baterije

  Da bi pametni telefon HTC Desire SV postal neodvisen od vtičnice, je proizvajalec namestil litij-ionsko baterijo. Njena zmogljivost znaša 1.620 miliamp na uro. Napravo napaja polnjenje USB. Med testiranjemtelefon je pokazal takšne pogoje avtonomije. Če predvajate videoposnetek z največjo svetlostjo, bo 100-odstotno napajanje dovolj za približno 6 ur delovanja, če so brezžični moduli vklopljeni. Uporabniki zagotavljajo, da lahko zaradi optimiziranega sistema telefon v kombiniranem načinu deluje v dveh dneh. V tem primeru lahko uporabnik dostopa do spleta (do 2 uri), posluša skladbe (dve do tri ure), se pogovarja z naročniki (do 40 minut), dela z pošto. Po mnenju večine se takšni rezultati lahko štejejo za zelo dobre. Vendar je treba upoštevati, da se lahko s povečanjem obremenitve, zlasti med igrami, zgodi, da bo povezovanje s polnjenjem trajalo enkrat ali dvakrat na dan.

  Kamera

  HTC Desire SV z veseljem fotografira fotografe. Naprava ima modul z 8 milijoni slikovnih pik. Opremljen je z LED bliskavico, ki omogoča fotografiranje v slabih svetlobnih pogojih. Obstaja tudi samodejno ostrenje. V nekaterih pregledih so uporabniki opazili odsotnost gumba za hiter zagon. Če želite odpreti iskalo, morate klikniti na ikono. Najboljša možnost za tiste, ki pogosto naredijo fotografije, bo umestitev aplikacije "Kamera" na glavnem zaslonu. O kakovosti slik ni posebnih pripomb. Izidejo precej pričakovano. Fokusiranje deluje dobro. To ni neobičajno, vendar še vedno obstajajo napake pri prenosu barv, ki se odražajo v hladnih barvah ali popačenju ravnovesja beline.

  Pozitivne povratne informacije

  Po pregledu pregledov na HTC Desire SV lahko poudariteprednosti tega modela. Ti vključujejo:
 • Četrta različica operacijskega sistema Android.
 • Dobro optimizirana lupina vdelane programske opreme Sense 4.1.
 • Visokokakovostni materiali primera.
 • Dobra uspešnost.
 • Razmeroma dolgo delo z enim polnjenjem.
 • ​​
 • Prikaz diagonale in uporaba stekla Gorilla Glass.
 • Povečana je količina sistemskega pomnilnika v primerjavi s predhodnikom.
 • Kakovost fotografij ni slaba.
 • Telefonske slabosti

  V primerjavi s prednostmi in slabostmi tega modela je veliko manjši. Uporabniki v svojih pripombah so opozorili na naslednje točke:
 • Ozka vidnost zaslona.
 • Slabo delovanje video načina.
 • Vsi jeziki niso podprti, ukrajinski ni. Ljudje v Ukrajini menijo, da je ta minus kritičen.
 • Pomanjkanje sprednje kamere.
 • Sorodne publikacije