Kako ustvariti strežnik z modi za Minecraft

"Maincraft" je zelo priljubljena igra, ki jo igra veliko ljudi, vendar to počne na drugih strežnikih, ker ne vedo, kako ustvariti strežnik z modi. Kljub svoji starosti ta igra še naprej aktivno raste, razvijalci dodajajo nove različice, vsaka z novimi funkcijami, bloki in tako naprej. Obstaja veliko Myankraft strežnikov, ki jih običajno ustvarijo izkušeni ljudje, ki si samo želijo zaslužiti, saj ogromno študentov vsak dan porabi veliko denarja za igro.

Priprava na ustvarjanje strežnika

Strežnike lahko izvajate kot običajno in z modi. Kako ustvariti strežnik z modi v Maincraft? Vnaprej, morate pripraviti mods, kot tudi download Minecraft Forge - posebna razširitev za odjemalca in strežnika. Brez Forge ne bo deloval veliko moda, zato je to predpogoj.


Stranko "Maincraft" je treba vnaprej prenesti v želeno različico, kot tudi sam strežnik. Lahko prenesete vse, kar je pripravljeno, veliko lažje. Če uporabljate odjemalca 1710, morate vedeti, kako ustvariti strežnik 1710 z drugačno različico, sicer stranka ne bo delovala. Sedaj morate najti zahtevane modove kot odjemalec in na samem strežniku. Pomembno je vedeti, da jih morajo namestiti vsi igralci, ki se želijo prijaviti na strežnik, sicer ne bodo mogli. To pomeni, da če boste igrali z eno - boste morali dati mu celoten seznam mods pravilne različice, po katerem za začetek. Toda kako strežniki z modi ustvarjajo tiste ljudi, ki to počnejozaradi denarja, torej ustvarjanja strežnikov z velikimi režami? To je popolnoma drugačen proces, za to je potrebno ločeno ustvariti lansirne naprave in tako naprej, proces je dolg, zahteva denar za gostitelja, zato se poglejmo na običajno različico.


Zagon in konfiguracija

Za ustvarjanje strežnika z modi na različici 1710 je dovolj, da naložite končni strežnik odjemalec +. V mapi s strežnikom morate narediti naslednje:
 • Odprite lastnosti datoteke s katerim koli priročnim urejevalnikom datotek.
 • Poiščite polje z ip.
 • Izbrišite določeno AIP.
 • Vstavite vaš trenutni AIP in svoje pristanišče.
 • Nato morate samo klikniti na zagon, dati en naslov na spletno stran in počakati, da se vsi zaganjajo, prijavite na strežnik. Pomembno je vedeti, da se bo strežnik po izklopu začetne datoteke izklopil, zato bodite previdni.

  Pripravljeni strežniki in gostovanje

  Obstaja še en zelo kul način za odprtje lastnega strežnika za igro Maincraft. Želite vedeti, kako ustvariti strežnik 1102? S temi brezplačnimi gostitelji teh informacij sploh ne potrebujete, ker vse opravi vaš računalnik. To je dovolj v Googlu, da registrira "brezplačno gostovanje strežnikov Minecraft" in takoj bo sistem našel veliko število različnih sistemov, ki popolnoma ustvarijo brezplačne strežnike, prenesete tam pripravljene modove, dodajte potrebno jedro, samodejno namestite Forge in tako naprej. Takšni strežniki so Aternos, MCPEhost in drugi. To je tam, da lahko dobite svoj strežnik z enim klikom. Lahko so popolnoma kakršne koli, katere koli različice, z različnimi modi inplugins, ni razlike. Izberete lahko eno od razpoložljivih možnosti ali prenesete končno različico sami. V tem primeru ne bo nobenih težav s pristanišči in AIP, kot pri prvi možnosti. Te metode res delujejo in bodo pomagale ustvariti strežnik katere koli različice za igranje s prijatelji. Ampak, če potrebujete velik strežnik za ustvarjanje denarja - brezplačno gostovanje ne bo pomagalo, saj so namenjeni za največ 10-20 igralcev.

  Sorodne publikacije