Najboljše prenosne igralne konzole: pregled, specifikacije in pregledi

Razvoj računalniške tehnologije se še naprej hitro razvija. Vodilni proizvajalci prenosnih računalnikov in stacionarnih osebnih računalnikov vsako leto proizvajajo veliko število zmogljivih grafičnih kartic in procesorjev. Ampak to ni vedno priročno za prevoz istega laptop z vami. Kje uporabljati prenosne igralne konzole je lažje na potovanjih ali potovanjih.

Dodeljevanje igralnih konzol

Preprosto je uganiti, da so lovljeni pripomočki izključno za sodobne igre in praktično niso primerni za pisarniške aplikacije, čeprav to ni potrebno. Standardna prenosna igralna konzola mora imeti zmogljivo produktivno polnilo, dobro barvo zaslona. Pomembno vlogo igra njegov videz, moč telesa in udobna ergonomija. Vse te lastnosti skupaj vam omogočajo, da občutno skrajšate čas na dolgih potovanjih, kot tudi preprosto zabavate, ko ne storite ničesar. Na splošno mora igralna konzola izpolnjevati eno samo zahtevo - prinašati užitek in zadovoljiti lastnika. Toda kako je to težko uresničiti, glede na to, da so odnosi in želje različni. Res je, da tržni segment zastopa popolnoma spopadati s to težko nalogo na račun različnih možnosti, ki segajo od možnosti proračuna in konča z igro pošasti.

Prenosne igralne konzole: pregled priljubljenih modelov

Danes se konzola ponaša z izjemno priljubljenostjo med mladimi, ki dejansko neČudno: velik izbor sodobnih iger, kakovostna grafika in sposobnost preživljanja prostega časa. Vse to je mogoče s Sony Playstation Vita. Do danes je ta konzola najbolj priljubljena in se kupuje. Toda to ni presenetljivo, ker je predhodnik PSP osvojil srca mnogih. Hkrati pa imamo v notranjosti nekaj novega in tako poznanega od zunaj, ki bo seveda pritegnilo številne igralce. Vita se lahko pohvali s svojimi tehničnimi lastnostmi in kompaktno velikostjo. Uporabniki opozarjajo, da se lahko predpona enostavno prilega v notranji žep suknjiča ali majhne vrečke. Oglejmo si natančneje, kako izjemen je ta pripomoček in za kaj je zaslužil naziv najboljše igralne konzole leta.

Na kratko o polnjenju Vita

Cortex A-9 - Štiri jedra ARM so osnova, ki se uporablja v PSV. Procesor je zelo produktiven in zmogljiv. 512 MB RAM-a, 128MB grafični procesor, vendar presega 256 MB zmogljivosti kartice. Zaslon s 5-palčnim zaslonom z ločljivostjo 640 x 480 (VGA) vam omogoča, da se popolnoma potopite v virtualni svet. K temu zvoku prispeva tudi senzorji (tridimenzionalni giroskop, merilnik pospeška in elektronski kompas). Vgrajen je navigacijski sistem v obliki GPS modula. Prenosna baterija z močjo 2210 mAh, čeprav ni izjemno zmogljiva, vam omogoča, da napravo brezhibno uporabljate 3-4 ure. Obstaja Wi-Fi in v dražjih modelih 3G. Kot lahko vidite, je PSV precej povprečen pripomoček, vendar povratne informacije kažejo, da je osvojil številna srca in pridobil tržno verodostojnost njegove kakovosti.

O načrtu PSV

Kljub temuSony je izdal popolnoma nov izdelek, ki ga najdemo v že znani PSP. Čeprav so spremembe tako zunanje kot notranje. Dobra penetracija in dolgoletna oblika izjemno omogočata, da se hitro navadite na nov pripomoček. Temna srebrna torbica in velika količina sijajne plastike naredita igralce le pozitivna čustva.
Kar zadeva dimenzije naprave, po neuspehu PSPgo (zmanjšanje verzije), so razvijalci rahlo povečali napravo po velikosti. Teža, odvisno od tega, ali je opremljena s 3G konzolo ali preprosto Wi-Fi, je lahko 279260 gramov. Mnenja pravijo, da naprava ni pretežka in da je precej udobno držati dolgo časa v eni roki, recimo pri gledanju filma.

PSV kontrole

Na prvi pogled je vtis, da se je Sony odločil vrniti v preteklost. Sodobni pametni telefoni in tablice na sprednji strani, praviloma nimajo gumbov na vseh, velja tudi za nekatere konzole. Ampak razvijalci se dobro zavedajo, da veliko bolj udobno v takšnih pripomočkov za delo z znane kontrole - gumbi. Vse kontrole so na sprednji strani - igralne palice in gumbi. Eden od stranskih robov je režo za pomnilniško kartico in že znana ušesa (šifriranje). Drugi rob je vključen v vse vrste priključkov: za priključitev osebnega računalnika, slušalk in pomnilniških kartic.


Na hrbtni strani so gumeni vložki, ki so po mnenju potrošnikov udobnejši. Na voljo je tudi vgrajen zaslon na dotik. Prenosna igralna konzola Sonyima visoko kakovost graditi. Seveda, kladivo nohti naprava ne bo delovala, ker je prevladujoče plastike, vendar je moč telesa zasluži.

Funkcionalnost in polnjenje

Opazno je dejstvo, da je imel že napredno polnjenje v času konzole. Tako, da je smiselno v času sproščanja, vendar se bo verjetno hitro zastareli. Tudi tu obstaja nekaj funkcionalne omejitve in posebne točke. Z zgledom, z blagovno znamko pomnilniške kartice, na katerih so vsi podatki zapisani in iger za prenosne igralne konzole je na voljo tudi za "trenutek", ki je zelo neprijetno. Na splošno velja, da je dostojno naprava vredna približno 8000- 10.000 rubljev. Zdaj pa gre za bolj zmogljive modele. Nasprotno, v prihodnjem letu nam bo prosim nekaj svežega in Sony.

Prenosna igralna konzola Exeq

za izdelke iz kitajske družbe je proračun rešitev. Naprava, ki stane 1.500 rubljev v obsegu, kot nalašč za otroke. Veliko število prednaložene igre - 700 kosov, in dovolj močno odporno na udarce primeru. Ta otrok lahko rastejo in se ne zlomi naprave v prvih dneh uporabe, ki se pogosto zgodi z zasloni na dotik.
Kar se tiče zmogljivosti, je precej skromna. 0,3 milijona slikovnih pik kamero, zgrajen iz] em pomnilnika - 4 GB. Podprte pomnilniške kartice do 16 GB. Na splošno je veliko vrednost za svoj denar prenosne igralne konzole. Predpona načrta je zelo priljubljen. Otroci so navdušeni nad njim, kljub poseganja v razvpiti kitajski kakovosti svetu. Prenosne igralne konzole, kot primerno za otrokeigrače.

Korejska konzola Ritmix

Ta predpona je namenjena za preproste igre. Malo verjetno je, da bo povlekla moderne 3D igrače, čeprav ni namenjena temu. Kljub temu je kakovost zbirke na ustrezni ravni, ki se razlikuje od sošolcev iz Ritmixa. Prenosna igralna konzola ima pomembno težo 360 gramov, zato je ohranjanje z eno roko dolgo časa problematično, zlasti za otroke. Toda v primeru te konzole masa ustreza velikosti. Zaslon 7 palcev z ločljivostjo 800x640 je jasen: igralci pravijo, da je v prid pripomočka.
Barva je na ustrezni ravni. To velja tudi za zvok: glasen in neoviran. Obstajajo tudi pomembne pomanjkljivosti: zelo opraskano telo in nezadostni koti gledanja - to so mnenja tistih, ki so kupili ta model. Vseeno je konzola Ritmix dobra in primerna za gledanje filmov in iger.

Napredne tehnologije Nvidia

Proizvajalec grafične kartice in procesorja je izdal svojo igralno konzolo Nvidia Shield. To je verjetno najdražja in kul prenosna igralna konzola za Android. Tehnični podatki so resnično impresivni. Na primer, 2 GB RAM-a in napredni procesor Tegra 4. Vse to zagotavlja visoko zmogljivost v vseh načinih. Ločljivost zaslona 1280x720 in barvni prenos sta impresivna. To velja tudi za zmogljivost baterije 7350 mAh. Taka baterija je dovolj za dnevno gledanje filmov ali 5-6 ur iger. Danes je v smislu polnjenja najboljša prenosna igralna konzola za Android. Njena osnovna cena je 11000 rubljev. Toda vsak najstnikTakšen dar se veseli brez dvoma. Tu je kompetentno kombinirana moč, dizajn in ergonomija. Vse to vam bo omogočilo, da se dolgo potopite v virtualni svet in pustite veliko pozitivnih vtisov.

Nintenbo 3DS XL: Značilnosti konzole

Pregledali smo najboljše prenosne igralne konzole z vami. Povratne informacije o izdelkih "Nvidia" in "Sony" so vedno le pozitivne. Omeniti je treba tudi napravo Nintenbo 3DS XL. Čeprav se je konzola pojavila v novi, razširjeni obliki, vendar ni prinesla revolucionarnih rešitev. V bistvu je to pre-cache restyling z nekaj tehničnimi spremembami.
V tej konzoli so razvijalci uporabili dva zaslona na dotik. Ena je 488 palcev pri ločljivosti 800x240, druga pa 418 palcev oziroma 320x240. To je nekoliko povečalo vzdušje v mnogih igrah, hkrati pa je dodalo še dodatno pikselizacijo, kar je precej napaka. Baterija traja približno 5 ur aktivnega delovanja v načinu največje zmogljivosti. Ampak cena naprave ugrizi - 250 $.

Kitajski JXD in njegove značilnosti

Te naprave ni mogoče prezreti. S tehničnega vidika ni vidna. Tukaj je vse preprosto:
 • tehnične specifikacije, kot je PSV;
 • design je podoben Vita;
 • Android platforma.
 • Na splošno lahko rečemo, da je JXD kitajska kopija PSV z nekaj spremembami. To velja za model. Naprava je nameščena kot tablični računalnik, vendar vgrajene kontrole na sprednji strani (gumbi, igralne palice in ušesa) ne dovoljujejo, da se kliče. Cena za to enoto je približno 200 dolarjev. To ni veliko, ampak za tako vsotolahko kupite PSV ali Shield - izbira je popolnoma za vas. Na srečo, obstajajo igre za prenosne igralne konzole tega proizvajalca in vam ni treba plačati za njih.

  Kaj izbrati?

  V tem članku so predstavljene najbolj priljubljene prenosne igralne konzole. Pregledali smo vsako od njih in zdaj lahko določimo izbiro naprave. Treba je začeti ugotoviti, za kakšen namen in za koga je konzola kupljena. Če je za otroka, potem je najprimernejši Exeq. Za najstnika v segmentu je cena /kakovost /zmogljivost zagotovo Nvidia Shield. Verjemite, zagotovo ne boste zaskrbljeni zaradi porabljenega denarja. V primeru bolj proračunske možnosti bi bil PSV optimalen. Konzola nima tako dobrih tehničnih podatkov kot Nvidijina ideja, ima pa tudi številne prednosti. To je že znana oblika, visoka zanesljivost in stabilnost pri delu.
  V zvezi z JXD itd. So naprave precej povprečne, vendar slabih ni mogoče imenovati. Ključni dejavnik je njihova vrednost. V večini primerov je to enako 200 $. Znesek je seveda majhen, vendar je bolje dodati in kupiti konzolo Nvidije.

  Skratka

  Danes obstajajo številne prenosne igralne konzole. Pregled najbolj priljubljenih med njimi na ruskem trgu. Rad bi omenil, da so tu še vedno voditelji in tujci. Malo verjetno je, da bodo včasih najcenejši kitajski izdelki lahko dohiteli zmogljivost in kakovost vseh znanih blagovnih znamk. Toda povpraševanje po njem je tudi nekaj, kar ne smemo pozabiti. Pri nakupu konzole vedno bodite pozorni na dejavnike, kot so tehničniznačilnosti, načrtovanje, kakovost sklopa ohišja in prisotnost priključkov za bliskavico itd. So enostavnejši za uporabo in se nenehno posodabljajo, kar je tudi zelo dobro. Ampak še vedno ne pozabite, da je vse dobro. Številne sodobne igre vsebujejo prizore nasilja. To je nesprejemljivo, če uporabljate otroško ukazno mizo. Bodite pozorni na naslednje točke. Poleg tega pretirano potopitev v virtualni svet včasih tudi ne pripelje do nič dobrega. Torej, preden kupite zmogljivo igralno konzolo, se pogovorite s svojim otrokom in se dogovorite. Na splošno je to vse, kar lahko rečemo o temi najbolj priljubljenih konzol. Vsi so različni, prodajajo se v ogromnih količinah, a daleč od vsega, kar je vredno pozornosti potrošnika, tudi kljub visokim stroškom.

  Sorodne publikacije