Pregled laserske miške A4Tech XL-750BK

A4Tech je dobro znan na domačem trgu računalniških tehnologij. Proizvaja precej kakovostne periferne naprave: miške, zvočnike, tipkovnice, slušalke, mikrofone in še več. Še posebej priljubljena je miška. Med njimi so modeli, razviti izključno za igralce. To je točno to, kar je miš XL-750BK. Na splošno je za tehnologijo tega proizvajalca značilna visoka kakovost in izjemna zanesljivost. Zato tako zelo ljubi. Vendar smo bili zmedeni. Čas je, da preidemo na pregled osnovnih tehničnih lastnosti zgoraj omenjene miške.

Ključne specifikacije

Pravzaprav je to ista legendarna miška, ki jo uporabniki pokličejo na X7. Ona je tista, ki je najbolj priljubljena v celotni liniji podjetja. XL-750BK ima laserski senzor z ločljivostjo 3600 DPI. To vam omogoča doseganje visoke natančnosti in uporabo miške za dinamično streljanje. Tam je potrebna hitrost reakcije. Miška ima 7 programabilnih gumbov (skupaj s kolesom, ki je tudi pritisnjena). Dodelite jim lahko najpogosteje izvedena dejanja, da ne boste dostopali do tipkovnice. Miška se poveže z računalnikom prek vrat USB. Nič ni več v napravi. Ta enostavnost pojasnjuje neverjetno zanesljivost miške. Manj možnosti, manj je verjetno, da se bo kaj zlomilo. Prav tako igrajo vlogo materiali najvišje kakovosti, ki se uporabljajo za izdelavo ohišja za miško.

Zaključek

Tako je igralna miška XL-750BK iz podjetja A4Tech neverjetno enostavna inodlična funkcionalnost. Laserski senzor vam omogoča uspešno predvajanje dinamičnih strelcev in RPG-ov, sedem programabilnih gumbov pa bo olajšalo izvajanje rutinskih dejanj v vsaki igrački. Nedvomno bi morali kupiti takšno miško. Čeprav je malo zastarela, vendar še vedno veliko. Ne zamudite te priložnosti.

Sorodne publikacije