Prevare na "GTA: San Andreas" s helikopterjem in ne samo

Prevare na "GTA: San Andreas" na helikopterju je enostavno najti. Še lažje jih je vnesti v igro. Dodatne nastavitve niso potrebne, ukazi se preprosto vnesejo v postopek.

Kratka zgodba

Zgodba igre se vrti okoli gangstera Karla Johnsona in predstavlja ves čas igre gangsterje z bando balas. Takšni so predstavljeni tako v obliki borbe, kot v obliki preprostega barvanja banda oznak na stenah. Igra ima veliko različnih orožij in tehnik, ki jih je mogoče ukrasti. Vse v najboljših tradicijah gangsterskega akcijskega filma.


Tu na vsaki ulici so množice sovražnikov, s katerimi lahko uredite požar. Včasih ni potrebno niti slediti parceli. Dovolj je imeti kodo helikopterja v "GTA: San Andreas", da bi odkrili sovražnikove grozde in odprli ogenj. Na streljanju je policija najprej prispela na navadne avtomobile, potem pa so na posebnih oklepnih vozilih (tankih), helikopterjih in letalih prisotne posebne enote. Običajno je v tem primeru uveden tudi kodeks za nesmrtnost, da bi v celoti uživali v kaosu strele. Toda ta metoda nagiba k zamudi igre za nekaj ur. Igralec nato shrani shranjeno datoteko in gre na parcelo.

Koda za GTA: San Andreas: Policijski helikopter

Predvideno je, da se vnesejo šifre za goljufije, da se pridobi niz orožja, najljubša oprema, ukazi, ki se aktivirajo s tipkovnice neposredno v igri v angleški postavitvi, uporabijo v primeru, ko se ne lovi protagonistgangsterji ali policija. Pogosto se koda uporablja za helikopter v "GTA: San Andreas". Izgleda takole: OHDUDE.


Ko vstopi, igralec prejme določeno vrsto vojaške opreme in lahko varno spravi sovražnika z ognjem iz višine. Naučiti se moramo samo, kako voziti avto. Ne smemo pozabiti, da so v igri tudi nasprotniki na helikopterjih, kot je policija.

Kako leteti in kaj še obstaja?

Treba se je naučiti upravljati zračni promet, zato je vredno uporabiti miško in tipkovnico. Poleg premikanja letala se obrne tudi kamera. Obstaja tudi hangar za letala in letala, ki se lahko aktivirajo z aktiviranjem goljufivih kod na "GTA: San Andreas". Helikopter in drugo letalsko opremo lahko najdete na letališču Los Santos.
Lahko letite z običajnim avtomobilom. Za to morate uporabiti ustrezne kode za "GTA: San Andreas". V tem primeru ne morete računati na helikopter. Preprosto vsak avtomobil preplavi pospešek. Druga koda bo omogočila, da bodo drugi avtomobili trčili, ko bodo leteli v zrak.

Zanimivo

Tipka F se uporablja v igri za izhod iz avtomobila ali vstop. Če vnesete kodo za "GTA: San Andreas" na helikopterju, ne vključite navedene črke, ko junak pride v transport, potem je vse nastavljeno na normalno. Če uporabite ukaz, ki ima črko F, ​​znak preprosto ugasne in ukaz ne bo deloval. Če vnesete ukaz konzole, da uničite vse avtomobile, bo junak eksplodiral skupaj s prevozom, če bonjemu.


Tudi v igri lahko na železnici med mesti najdete šestbarvno strojnico. Ljubitelji se igrajo brez kod, to orožje ima zelo rad svoj zakol. Prav tako je neverjetno, da leži tako. Če Los Santos najde najvišjo stavbo v obliki kroga, je na strehi mogoče najti padalo. Ko jo postavite, lahko skočite s padalske stavbe. Po vožnji z rezervoarjem lahko hitrost povečate na naslednji način: zavijete stolp in posnemite strel. Torej lahko sodeluješ pri zasledovanju. Igra ima celo majhno podmornico, ki je lahko tudi ukradena.

Zaključek

Igra nadaljuje linijo gangsterskih borcev, ki so ohranili vse iste tradicije: črni geto-humor, veliko število orožij in pompozno naravo igre, ki jo sestavljajo stalna gasilstva, nasprotovanje tolpam za prevlado v mestu, nenehna ugrabitev tehnik streljanja v vse, kar se premika.
Kode za GTA: San Andreas: Ni potrebno vnesti helikopterja ali karkoli drugega, vse to je mogoče najti v igri, precej previdno iskati, poleg tega pa uporaba goljufivih kod močno poenostavlja igralni proces, ki moti. uživajo to polno uživanje.
Konec koncev je igra sprva zasnovana tako, kot je. Razume se, da mora igralec voditi svoj značaj skozi celotno zavedanje, skozi ga z vsemi težavami (streljanje, lov, poškodbe, taktični umiki, aretacije, pobegi). In ko so vse težave rešene z dvema ali tremi goljufijami, je mogoče ravnovesje v igri pozabiti. Glavni junak se takoj spremeni v nepremagljivegavojni stroj, ki ga ni mogoče ustaviti s kodo za nesmrtnost. Kode za "GTA: San Andreas" na helikopterju, rezervoarju ali kakšni drugi tehniki bodo nepotrebne, če želite uživati ​​v igranju. Bolje je, da prvič skozi celotno igro iskreno, da čutijo celotno idejo načrta, premagati vse težave in v celoti občutek zaplet.

Sorodne publikacije