Tailorjev krojač: popoln vodnik za jahalno žival

Med jahalno živino vesolja "Warcraft" konj Tiralej izstopa s svojim barvitim dizajnom. Kako sanjati vsakega uporabnika, bo to resnično poudarilo za njegovo zbirko.

Opis sistema gora

Igra Warkrafta "ima že sedem kontinentov, teleporti pa se izvajajo samo med določenimi kraji, hoje po lokacijah pa so neudobni in dolgi, ampak zato, ker so razvijalci uvedli več načinov potovanja skozi ozemlja.
Med naselji so vzpostavili prometno omrežje, vendar pa selitev vanje pogosto traja dragocene minute. Zato je obstajal sistem gora (jahanje živali), med katerimi je padel triler Tirale. Razdeljeni so na leteče in zemeljske. Prvi razvije najvišjo hitrost, če se prenašajo veščine jahanja. Trenutno je zbiranje gora ena izmed najljubših poklicev igralcev. Ure si ure in urejajo lepoto živali in se ponašajo z redkimi živalmi. Torej, ko obstaja možnost, da pridobi za sebe še eno prevozno sredstvo, med najmočnejšimi igralci začne pravi lov.


Pojav živali in zgodovina

Tirkalski kreten nikakor ne velja za eno najlepših gora. To je leteči konj, vrezan v srebrni in rumeni oklep. Podobno je Paladinu, ki so ga uporabili v bitkah za pomoč. Po legendi so prvi člani tega reda smatrali konje za najboljše prijatelje in tovariše v boju.
Ko jese premika po tleh, krila skrita ob straneh. Med letom jih razkriva in ustvarja občutek letenja do duha. Krila so prozorna in izdelana v obliki plavajoče megle s konicami. Za to je sok Tirale naenkrat poklical najlepši letalski prevoz in ga lovil na vse razpoložljive načine. Tirale sam, bog pravice in član nebesne deske, je izgubil tega konja v svojem času. Pobrali so ga na poljih Azerotha in ga uspeli ukrotiti.


Načini pridobitve prevoza

Podjetje "Blizzard" je nekoč napovedalo sprostitev novega nosilca, ki je bilo središče podjetja Tirale. Kje vzeti to čudovito gori, igralci še vedno ne vedo. Dostop do uradnega strežnika je skoraj popolnoma zaprt. Imel je priložnost sodelovati pri promociji "letne naročnine na World of Warcraft". Tisti, ki so se udeležili prireditve do 30. aprila 2012, so na račun prejeli pismo s konjem.
Rečeno je bilo, da je konj padel z neba, vendar ga lastnik ni uspel zaustaviti, zato jo je poslal junaku. V azijski regiji akcija ni bila izvedena, zato je še vedno prisotna v trgovini in jo lahko kupite za prave naložbe. Pirotehnični strežniki WoW uporabljajo sistem za darovanje in glasovanje. Igralci dobijo bonuse, za katere kupijo stvari v svoji pisarni. Cena je odvisna od strežnika. V povprečju boste morali podariti 150 do 300 bonusov za to vožnjo. Če ne vlagate v pravi denar, ampak samo glasujete, se bo zahtevani znesek pojavil v vašem računu v 30-40 dneh.bonusi in tekmovalci se lahko uspešno dodajo v zbirko.

Sorodne publikacije