Zaslužek igralne valute: pregled priljubljenih spletnih mest in aplikacij

Skoraj vse spletne igre lahko vlagajo. Donirajte ponuja veliko prednosti v aplikaciji. Vendar pa nima vsaka oseba odvečnih financ, ki jih je pripravljen porabiti za obnovo. V tem primeru se lahko zaslužek valute igre naredi na spletnih virih. To ne traja veliko časa, to je samo želja.

Mesto in aplikacija CoinsUp

Ta projekt ima promocijsko usmeritev, ki vsem omogoča, da zaslužijo kredite za svoje najljubše aplikacije. Če želite začeti zaslužiti bonuse, se morate prijaviti na spletno mesto ali prenesti mobilno aplikacijo. Zaslužek valute igre za igre na CoinsUp izgleda takole:
 • Prenesite igro. Takšne naloge se plačajo manj. Vendar pa bo po desetih prenosih oseba na računu imela dostojno količino kovancev.
 • Igrajte igro. Takšne naloge so zelo zapletene. Vendar so zanje zelo dobro plačani. Pogosto mora oseba doseči določeno raven v igri, po kateri bo dal kovance. Takšni zaslužek igre valute velja za najbolj učinkovito, saj lahko med delovnim časom oseba dobi 500-2500 kovancev.
 • Opravite druge naloge. To je mobilna aplikacija. V njem bo oseba prenesla pripomočke in igre.
 • CoinsUp se je uvrstil na prvo mesto v vrhu zaslužka za igralne valute. Za uporabnike telefonov ima vedno veliko nalog. To se odraža v zaslužkih igralcev. Če preživite 2-3 ure na dan v taki vlogi, bo oseba lahkokupiti skoraj vse v igri.


  Bonusi za igro

  Večina igralcev igra igre na Steam. Za nakup programa morate vložiti pravi denar. V tem primeru vam bo pomagal program za pridobivanje igralne valute v Steamu. Game Kit se plača za različne naloge. Najenostavnejša je raziskava. Skozi njih človek dobi nekaj denarja. Bolj zahtevne naloge - igranje iger. Za njih dajejo velikodušno nagrado. Vendar pa morajo takšne naloge porabiti dostojno količino časa.

  Izmenjava WASD

  Ta spletna stran velja za eno najbolj vsestranskih. Zaslužek igralne valute je začetek različnih iger. Po takih dejanjih ljudje plačajo denar. V službi se imenujejo "rooks". Oseba lahko porabi skoraj vsako igro. Tudi pri brskalnih igrah v socialnih omrežjih. Na voljo je tudi možnost prikaza na strani Steam. Bonusi se akumulirajo zelo hitro, če oseba uporabi vsaj nekaj napora, da jih dobi.


  Drugi načini pridobivanja igralne valute

  Na internetu obstajajo tudi področja, kjer bo oseba plačevala denar za preproste ukrepe. Lahko jih igrate in kupite aplikacijo v Steamu. Vendar pa se bo denar hranil na elektronskih denarnicah. Če od igralca ni takega orodja, se boste morali registrirati na spletnem mestu in ga zagnati. Tu so najbolj priljubljena območja za zaslužek denarja:
 • Seosprint.
 • Ta spletna stran deluje že od leta 2010 in je že bila preizkušena. Zelo enostavno je pridobiti igralno valuto na Seosprintu. ZaZačnite skrbno prebrati pravila, registrirajte in odgovorite na 11 vprašanj. Po tem lahko oseba začne zaslužiti denar. Izbira je naloga različne kompleksnosti. Najenostavnejše je obiskati strani in počakati 60 sekund. Bolj zapleteno je izvajanje naloge. V njih mora oseba opraviti dejanje, ki ga stranka potrebuje. V tednu dela bodo ljudje lahko zaslužili dovolj denarja za nakup različnih bonusov v svojih igrah.
 • QKomentar.
 • Na tej izmenjavi lahko zaslužite valuto za vašo najljubšo igro. Za to morate napisati komentarje. Stroški so odvisni od zahtev naročnika in kompleksnosti besedila. Lahko zaslužite od 4 rubljev na objavo. To je malo, toda če povečate količino dela, lahko kupite številne dodatke v igrah.
 • Likes Rock.
 • S to storitvijo lahko zaslužite denar za donacijo v igri. To storite samo, če si želite ogledati oglase. To so lahko kratki videoposnetki, enostranska spletna mesta, pasice in drugo. Tako lahko ljudje v enem dnevu kopičijo do 350 rubljev, nato pa jih pretvorijo v igro. Obstaja veliko podobnih virov, ki so specializirani za druga področja. Pogosto je treba opraviti naloge, ki niso povezane z igrami, ampak zahtevo stranke. V izvedbi so preproste, z njimi se lahko spopadajo z vsako osebo. Zahteve so lahko drugačne - napisati komentar, napisati pismo, glasovati, glasovati, narediti repo in tako naprej. Kasneje, ko pride do nekaterih izkušenj, lahko zaslužite še več denarja. Vse je odvisno od želje.

  Valuta igre na Kworku

  Takodohodek je praktično na strokovni ravni. Na tej izmenjavi so ljudje, ki lahko dobro oblikujejo, montirajo video, pišejo besedila in še veliko več. Če oseba dela v pisarni, potem s pomočjo spletnega mesta zlahka zasluži denarno igro. Na primer, oblikovalec lahko nekomu poda postavitev, vizitko, razglednico in za to dobi nagrado. Potem lahko denar iz elektronske denarnice dodate v igro. Zanimivo spletno mesto bo za tiste, ki lahko nekaj storijo na internetu. To je lahko obdelava fotografij v Photoshopu, nastavitev oglasov, prevajanje zvoka v besedilni obliki itd.

  Sorodne publikacije