Samsung C3520: opis in značilnosti

V obdobju 2011-2012 je večina potrošnikov raje izbrala pametne telefone z zaslonom na dotik. Vendar pa obstajajo ljudje, ki zaupajo mehanskim gumbom, ki se uporabljajo za več. To je za to občinstvo, da je korejski proizvajalec razvil telefon clamshell "Samsung C3520". Model se v napredni funkcionalnosti ne razlikuje. Ta telefon je namenjen klicanju. Treba je omeniti, da je ta storitev dobro izdelana. Ne razočarajte kupcev in kakovost materialov, sposobnost, da spremenite nastavitve, dostojno obdobje avtonomnega dela. Torej poglejmo podrobneje značilnosti tega modela.

Videz

"Samsung C3520" - školjka. Velikost v zaprtem stanju je 102 x 52 x 167 mm, ohišje je iz plastike. Naprava tehta 97 g. Pomembno je omeniti, da ko je pokrov zaprt, telefon izgleda nekoliko debelejši, vendar ne preprečuje, da bi nosil oblačila v žepih.


V vrstici je proizvajalec uvedel več barvnih rešitev. Klasične barve so sive in črne. So odlični za moške in ženske. Poglej trdno. Toda modnim oblikovalcem ponujamo telefon z rožnato torbico. Izgleda zanimivo in sveže. Zaradi majhne teže je naprava primerna za uporabo. Ne zdrsnite iz rok. Zgornji pokrov ni popolnoma odprt, kar ustvarja kot približno 160 °. Povsem dovolj je, da se med pogovorom deli telefona dobro prilegajo telesu.
Pomanjkljivosti so odsotnost zunanjega zaslona. Slabost bo taza ogled dogodkov boste morali nenehno odpirati pokrov. Na telefonu "Samsung C3520" je material ohišja visoke kakovosti. Površina je nekoliko groba, kar bistveno zmanjša raven označevanja. Tudi ta telefon ne zdrsne popolnoma. Mehanske poškodbe se ne pojavijo na ploščah. Zbirka je kakovostna. Z zaprtim pokrovom opazite rahlo zračnost. Obstaja poseben mehanizem s samodejnim preverjanjem. Deluje sredi poti pokrova. Pod tipkovnico sta dva majhna dela. So gumijaste, ki preprečujejo praske na zaslonu.


Oblika zadnje stene je lakonična. Tukaj sta dva elementa: objektiv kamere in zvočnik.

Kontrole

V Samsung S3520 stranski konci niso zelo obremenjeni z gumbi. Priključek za slušalke je priključen na levo. Obstaja tudi standardna reža za pomnilniško kartico in microUSB. Da bi se izognili prahu in majhnim delcem smeti, jih je proizvajalec pokril s posebno plastično ploščo. Druge stranke niso pod ključnim. Uporabnik ne bo našel običajnega "rockerja" glasnosti v tem modelu. Njegova funkcija se izvaja s puščicami krmilne palice.

Tipkovnica

Kaj naj povem o tipkovnici Samsung S3520? Je udoben, z velikimi gumbi. Slednje se nežno pritisnejo. Nadzorna plošča digitalne enote je standardna. Prva je sestavljena iz dveh mehkih tipk, krmilne ročice s kromiranimi okviri in gumbi za ponastavitev /sprejem klica.
Neposredno pod tem panojem je digitalni blok. Gumbi so pravokotni, rahlo konveksni. Ločen s tankimi režami. Ko klikneteslišati jih lahko s tihim klikom. Znak je jasno viden. Obstaja osvetlitev ozadja, vendar je neenakomerna. Zaradi velike velikosti gumbov so napačne stiskalnice praktično odpravljene.

Zaslon in kamera

"Samsung C3520" je opremljen z zaslonom tipa QVGA. Glede na to, da je naprava zasnovana za klice in sporočanje, njene zmogljivosti zadostujejo za udobno uporabo. Diagonala zaslona je 24 palcev. Gostota slikovnih pik je 167 ppi. Slika je prikazana v ločljivosti 320 x 240 slikovnih pik. Pomanjkljivosti lahko vključujejo majhne kote gledanja. Če telefon malo vklopite, bo barva bistveno popačena. Težko bo uporabiti na ulici, saj je slika zelo bleda, vendar lahko še vedno berete besedilo. Tudi kamera ni najvišje kakovosti. Za snemanje je nameščen 13-megapixel senzor. Ni izboljšav v obliki bliskavice in samodejnega ostrenja. Če želite posneti sliko, morate telefon obrniti vodoravno, saj je vmesnik prilagojen za krajinsko orientacijo. Ker je pomnilnik v telefonu povečan zaradi zunanjega pomnilnika, lahko fotografijo shranite na bliskovnem pogonu in v pomnilniku naprave. Nastavitve so nastavljene v nastavitvah fotoaparata. Obstaja tudi hitra sprememba funkcije s klikom na posebne gumbe. Videoposnetek je posnet v majhni ločljivosti - 320 x 240 slikovnih pik pri 15 sličicah na sekundo.

Vmesnik

Vse telefone korejskega proizvajalca je enostavno upravljati. Samsung C3520 ni bil izjema. Na namizju je nameščenih 12 ikon. Nahajajo sev obliki ploščic 3 do 4. Nemogoče je spreminjati njihovo lokacijo. Če je potrebno, lahko spremenite temo oblikovanja. Telefon ima tri različne možnosti. Obstajajo učinki animacije, izbira velikosti in stil pisave.
Uporabnik lahko sprejme 15 aplikacij, ki se najpogosteje uporabljajo na namizju. Poleg tega lahko pripomoček premikate z uro ali ga odstranite z zaslona.

Datumi delovanja baterije

Uveljavljen telefon za merilo trajanja baterije. Baterija Samsung S3520 je izdelana iz litij-ionske tehnologije. Njegov vir - 800 miliamper na uro. Če menite, da je izjava proizvajalca, naprava deluje približno 9 ur v aktivnem pogovoru in do 610 ur v stanju pripravljenosti. Če telefon ni dovolj težak, bo trajanje baterije trajalo 4 dni. V tem času lahko uporabljate različne funkcije, redno kličete 20 minut na dan in celo poslušate skladbe prek slušalk (največ 2 uri).

Sorodne publikacije