Daedricna čebula v Skyrimu

Življenje tekmovalca je težko in nemirno in ne gre za tiste, ki se na strelišču znojijo eno uro in vstavijo nekaj ducatov aluminijastih palic iz sodobnega blokovnega loka ali izdelane v skladu s tradicijo Longbowa časa Robina Hooda. Jezik bo namenjen tistim, katerih virtualno življenje je neposredno odvisno od časa, ki je potreben za uporabo premca za vzrok, namreč o dosegljivih osebnostih (ali pa se jih šteje kot takih) v igranju vlog The Elder Scrolls: Skyrim.

Kdo je nov?

Kaj lahko mi, samo smrtni ljubitelji oddaljene bitke, ponudimo Skyrim? Daedrichic čebula, sanje vsakega strelec od Morrowind, da bi dobili v igri bo težko, vendar v prvih nekaj mehanike igro. Torej, za peto različico Elder Scrolls, razvijalci so usposobljeni vse lokostrelstvo za preprostost. Brez šal, čeprav pogumen brat, čeprav je absorbiral osnove posedovanja orožja s materino materjo bosmerja, lahko vsak lik v igri brez vzdržljivosti hodi z raztegnjeno čeljustjo toliko, kot si duša želi. Zakaj se moram spet napeti? Vsak strel je narejen s svežimi silami in vse bi bilo karkoli, če ne blokiramo. Tukaj je predviden edinstven za ta razred orožja: ob pritisku na tipko blok znak ne stane v zaščito zaščite in v rokah v bližnji bitki klikne na roko, da bi sovražnika za sekundo ali dve pretresel. Priročna priložnost, da se izognete intenzivnemu udaru od nekoga, ki ne bo metal orka z veliko sekiro. Pogosto takšen fiton ne bo mimo, seveda, ker zapusti 60 vzdržljivosti od sto, ki daje na začetku, inkolikor si igralec želi dodati v teku levlapov. Tek z raztegnjenim lokom ne bo prišel tako preprosto, samo na 60. stopnji strelišč boste lahko izkoristili to priložnost, če bodo točke dovolj in v tem času - majhni koraki.


Prav tako je malo koristno pobegniti, dokler vlečete, lahko celo vojaki, vgravirani v tace, znatno zmanjšajo razdaljo med vašim močnim kladivom in glavo vašega lika. In to ne omenja ozkih ječe, različnih pospeševalnih sposobnosti, polgola barbara in drugih motoriziranih sovražnikov. Premikanje diagonalno nazaj + na stran in izbiro dober trenutek za brcanje pod rebri ali raztezanje zmajev - to je naša taktika.

Žetev čebulo

Ko se mehanike razvrstijo, je treba misliti, da nas sovražniki ne morejo doseči. Ali pa so že precej pretepeni. Resen argument je potreben v boju proti sovražnemu svetu, eden najboljših v igri pa je daedricna čebula. Skyrim ni zelo velikodušen pri darilih, kot je navadna kapljica ali zaklad v ječah, le od nivoja 46 lahko igralec dobi to orožje in priložnost, da dobi začarano sorto in še manj. Če ste navajeni na lov na zmaje, imate več možnosti, da si z ostanki legendarne ali plemenite kopije z dodatkom Warta Svitanoka vzamete potreben artefakt. Na žalost se taki zmaji pojavijo veliko kasneje, od 78. stopnje 59, vendar obstaja možnost, da jih najdejo pred linijo dodatkov gostov. Drug način, da dobite močan lok, je skozi skrivni tatovi ceh, ki doseže določene višinev kateri stopnji 47 je mogoče nenamerno zaznati bodeževe loke od ukradenih trgovcev, vključno z očarljivimi. Ena kopija se lahko "izposodi" na pultu v "Recycle Flask" pod mestom Riften tudi po stopnji 47.


Enako z brki

Smithi z veščino 90 in več lahko naredijo orožje iz bodic, ki imajo ustrezno sposobnost za točke, potem ko dvignejo raven. Sredstva lahko najdete v navadnih trgovcih: 3 kock ebonita za kovače in kupce in srce očeta alkimistov. Izkušeni vsiljivci lahko izkoristijo atronakovo kovačijo po prehodu ritualnega iskanja na kamenu sigila in pretvorijo ebonitni analog v daedrični lok. Poleg ebonitnega orožja potrebujete srce daedre in jedro generatorja, ki je izčrpan iz centurij v dveremskih ruševinah.

Pomagajte nam senci in magiji

Kaj storiti, preden dosežemo raven znanj ali spretnosti? Res je, ne obupajte. Od 50. stopnje čarovništva je na voljo urok "Pokliči lok" in doda fantomu daedricnega loka in sto istih puščic poleg kolesa. Poleg tega je v veji razvoja tajnosti od spretnosti ravni 40 na voljo sposobnost, močno poveča oddaljene poškodbe v nevidnem načinu. Skupaj z alkemičnimi strupi vam bo takšno povečanje omogočilo, da rešite veliko problemov, še preden se pojavijo.

Spit Tortilla

No, brez nje? Videz zmajev v igri je vplival ne samo na igro, ampak tudi na opremo. Srečni lovci na zmaje, ki so mojstri kladiva in nakovala, lahko naredijo ne leNajboljši v "Skyrim" čebuli, pa tudi drugo orožje in oklep pravega tipa. Mimogrede, zmajska skleda ne povzroča samo 5% več škode kot daedric, temveč se tudi hitreje napne, oklep iz kosti in zmaja pa odkrito zavidajo okoliškim mestnim stražarjem.

Sorodne publikacije