Med shranjevanjem odhaja "Skyrim". Vzroki in odpravljanje težav

Skyrim je multiplayer igra z neverjetno atmosfero in igralnim svetom. Vendar pa nobena igra ni zavarovana za odhode in napake. Torej, kaj Skyrim odleti, ko varčuje? Ali ko poskušate prenesti shranjeno igro? Odgovore na ta vprašanja bomo predstavili spodaj.

Razlogi za odhode med varčevanjem

Igra lahko leti ne glede na to, katera različica je licencirana ali amaterska zbirka, in celo brez opozoril. Za letenje "Skyrim", medtem ko varčevanje lahko iz več razlogov:
 • različne spremembe.
 • Navzkrižja med ustaljenimi načini.
 • Zastareli gonilniki za grafični procesor.
 • Za igranje je pomemben 32-bitni operacijski sistem in ne 64-bitni.
 • Pomanjkanje ustrezne različice programske opreme (DirectX, Visual C ++).
 • Reševanje težav s shranjevanjem

  Tako je za začetek treba preveriti celovitost predpomnilnika, če obstaja licenca. V primeru piratstva morate preveriti hrambo - če je poškodovana, jo boste na žalost morali odstraniti in znova zagnati igro. Če je zadrževanje normalno, potem je vredno trkati v nastavitvah igre.


  V primeru, da so na animaciji znakov nameščeni grafični modovi ali spremembe, mora uporabnik ugasniti modove, da preveri to možnost. Morda boste želeli znižati grafične nastavitve.
  Gonilniki za grafične kartice so pomembna stvar. Če je licencirana igra, potem posodobitev grafičnih gonilnikov samo potrebna, kot omrežjeuporabniki podpirajo najnovejšo različico igre in programske opreme. 64-bitni sistem je bolj zasnovan za igre kot 32-bitni. Če je težava v učinkovitosti, morate ponovno namestiti operacijski sistem. Običajno pri nameščanju igre program zahteva dovoljenje za namestitev dodatne programske opreme. V licenciranih kopijah se programska oprema namesti samodejno in v namestitvenih programih morate označiti ustrezna mesta.


  Drug način reševanja problema, zakaj je Skyrim letel med shranjevanjem, je konzola. Ko naložite shranjevanje, morate v ukazno mizo vnesti ukaz Payer.kill. Znak hkrati umre, vendar je izvirna datoteka prepisana in se lahko varno shrani ročno ali na hiter način.

  Vzroki odhodov pri prenosu shranjene igre

  Glavni razlogi, zakaj "Skyrim" leti pri nalaganju skladišč:
 • Nastavitev modulov ali njihovo izklop.
 • Konfliktne spremembe.
 • Poškodovano skladiščenje.
 • V prvem primeru je težava taka: igralec je začel igro, vendar je v določenem trenutku postavil mod. Poskus prenosa igre vodi do odhoda. Ista stvar se zgodi, ko izklopite mod, ko se lansirne naprave izklopijo, se igra preprosto ne zažene brez nje.
  Obstajajo primeri, ko vzpostavljeni načini nasprotujejo drug drugemu in povzročajo različne napake v igri, vključno z odhodom. Udarec igre se lahko zgodi kadarkoli, zato je verjetno, da je škoda poškodovana. Potem zaženite igropraktično nemogoče.

  Reševanje težav pri prenosu

  Spremembe lahko povzročijo nesreče, vendar lahko pomagajo. Zato so modelarji ustvarili način, imenovan Nadaljuj z igro No Crash. Seveda je veliko uporabnikov opazilo, da se igra nalaga veliko dlje, pa tudi koristi skromnega zneska.
  Druga metoda prikazuje delo s konzolo. V igri morate poklicati konzolo in vnesti ukaz qasmoke, ki vam omogoča, da ročno prenesete shranjevanje iz glavnega menija. Mnogi uporabniki so uporabili metodo prostovoljnega samomora, to je, da ubijejo lik, naložen na zadnji kontrolni točki in čakajo na samodejno ohranjanje. Po tem shranite datoteke, da jih prepišete, in lahko varno prenesete najnovejšo shranitev.

  Kaj storiti, če Skyrim leti, ko ga shranite?

  Igralci se lahko soočajo s to težavo daleč od začetka igre, ko je shranjevanje večkrat prepisano. "Skyrim" je ena izmed tistih iger, ki jih lahko igrate neskončno in ni dolgčas. Poleg samodejnega shranjevanja se igra lahko hitro shrani s pritiskom tipke F5. Prva stvar, ki jo morate vedeti o modih, je, da jih ne namestite ročno in se zanašate na svoje znanje in nasvete na internetu. Če želite namestiti spremembe, obstajajo posebni upravljavci programov, ki namestijo modove in jim preprečujejo, da bi se soočali drug z drugim.
  Nato, kaj storiti, ko letite s Skyrimom med shranjevanjem igre, preverite lokalne datoteke iger, če je licencirana različica. Bolje je, da igre ne shranite v noviin prepišete že na voljo. Na ta način mapa za shranjevanje ne bo preobremenjena in igra bo lažje delati z manj zadržanja. Obstaja še en način za boj proti temu problemu - to je dvojni zagon. Morate zagnati dve igri, najprej v prvem prenosu shranite, nato pa v drugo. Prva igra lahko leti, druga igra pa bo še naprej delovala. Ta metoda ne bo delovala v licenčnih različicah, saj dve igri ne bodo omogočili zagona omrežnega odjemalca.

  Sorodne publikacije