"Skyrim: Tempelj nebes Havana". Prenašanje lokacije, nasveti in triki

V tem gayeju boste imeli opis majhnega iskanja glavne ploskve linije igre "Skyrim: Temple of Heaven Havana". Poleg tega se lokacija pogosto imenuje "Alduinova stena". Tukaj vam bomo povedali, kje lahko opravite nalogo in razkrijete vse skrivnosti, ki jih je ta misija opravila.

"Skyrim: Tempelj nebes Havana". Prečkanje iskanja

Da bi lahko opravili to nalogo, morate po prihodu Esbnerja v Riverwood iti v gostilno Sleeping Giant. Tam boste imeli pogovor z Dolphinom. Iz pogovora bo postalo jasno, da mora Dovakin najti Wall Alduin, ki je skrit v lokaciji igre "Skyrim: Temple of Heaven Havana". Na to mesto se lahko odpravite sami ali v družbi Dolphins in Esbner. Izberite sebe.


KartSpire

Ta lopovski kamp bo izhodišče za iskanje potrebne lokacije igre "Skyrim". "Nebeški tempelj" vas bo srečal neprijazno. Konec koncev bo ta kraj potonil Izhoy, ki bo napadel Dovakina takoj, ko bodo opazili. Poleg tega bo vaš junak moral prikazati in napasti zmaja. Po čiščenju območja pojdite v lokacijo, kjer vas čaka majhna skupina nasprotnikov, pa tudi uganko s tremi vrtečimi se stolpci.
Če želite razrešiti sestavljanko, jih morate razporediti tako, da je na strani, ki je obrnjena proti vam, narisana oznaka "zmajar". Po tem se aktivira most, ki je skrit na levi strani.

Razgibajte seplošče na tleh

V sosednji sobi boste imeli novo sestavljanko. Simbol »Zmaja« bo zopet pomagal, da ga prenese. Za lažje obračanje pasti, morate samo stopiti na krožnike s tem znakom. Ko ste prišli na drugo stran sobe, morate skočiti z obroča na kamnit stolpec - to bo dalo priložnost, da gredo zavezniki. Vendar ne pozabite, da jih ustavite, preden vstopite v naslednjo sobo, da ne aktivirajo nove pasti. Tudi, ko mimo sobe s ploščami lahko uporabite krik "Smrtonosni skok".


Predanost ceh klinkerjev

Nadaljujemo pot skozi lokacijo igre "Skyrim". "Tempelj nebeškega neba" (iskanje) vključuje prehod več sob. V zadnji sobi pred vhodom v tempelj bo vaš junak moral rešiti sestavljanko s platformo v obliki osebe na tleh. Esbner vam bo povedal, kako rešiti to uganko. Ko aktivirate ploščad, se odpre vhod v nebeški tempelj Havane. Nato morate iti noter in se pogovoriti z Esbernom. Iz pogovora bo postalo jasno, da je za nadaljnji napredek potrebno preučiti nov krik - "Dracono". In za to se bo moral Dovakin vrniti v visoki Hrothgar. Preden zapustite lokacijo, boste čakali na Dolphina, ki bo povedal, da je pripravljen sprejeti številna naročila. Po tem boste na to lokacijo lahko pripeljali kateregakoli spremljevalca, ki bo pripisan delom.

Sorodne publikacije