Precomp.exe - kakšen je proces, zakaj potrebujete in kako popraviti napako

Vsak uporabnik računalnika ali prenosnega računalnika občasno prenese igre ali programe z interneta. Pogosto po tem morajo biti nameščeni, vendar žal ne pridejo vedno ven. V članku bomo govorili o tem, kaj je proces - precomp.exe kako se nanaša na aplikacije in zakaj lahko pri nameščanju izda napako. Preberite celoten članek, da veste, kako rešiti težave, ki so nastale iz zgoraj navedenega razloga.

Precomp.exe - kaj je proces?

Poglejmo začetek z definicijo. Program precomp.exe je proces, ki je odgovoren za ekstrakcijo ali, nasprotno, arhiviranje tako imenovanih predkompresorskih datotek. Najpogosteje je potrebno namestiti igre iz namestitvene datoteke. Zato je ne smete izbrisati ali ustaviti, da bi zmanjšali obremenitev procesorja, sicer ne boste mogli namestiti nobene aplikacije na vaš računalnik.


Kaj storiti, če proces obremeni sistem?

Ugotovili smo, da je za proces - precomp.exe in zakaj je to pomembno za sistem. Kaj pa, če je obremenitev osrednjega procesorja velika? Prva stvar, ki mi pride na misel, je, da dokončate ali zaustavite službo, ki je za to odgovorna. Ampak tega vam ni treba storiti. Tukaj je vredno preučiti situacijo. Torej, če opazite veliko obremenitev pri namestitvi igre, je povsem normalno. Problem je v tem, da sistem nenehno nalaga sistem. V tem primeru morate preveriti, ali niste prenesli virusa v računalnik.

Napaka: ni bilo mogoče zagnati precomp.exe

ObstajajoDruga težava je napaka, ki ni uspela zagnati precomp.exe. Kaj storiti z njo? To se zgodi, ko namestite program. V tem primeru namestitve ni mogoče izvesti. V večini primerov je tudi nemogoče popraviti situacijo, saj problem ni v sistemu in v samem namestitvenem datoteki - je bil napačno "zbran". Priporočamo, da aplikacijo prenesete iz drugega vira.


V nekaterih primerih lahko virus povzroči hrošč. V tem primeru je izhod. O tem bomo govorili spodaj.

Kako odstraniti virus

Že vemo, da je proces precomp.exe v primeru napake virus. V takem primeru ga morate takoj odstraniti. To naredite takole:
 • Namestite protivirusni program Dr.Web CureIt.
 • Zaženite celoten pregled računalnika.
 • Ko končate, znova zaženite računalnik.
 • Namestite program CCleaner.
 • Pojdite v razdelek "Register".
 • Kliknite "Odpravljanje težav".
 • Označite vse ugotovljene težave.
 • Kliknite »Popravi«.
 • Po ponovnem zagonu računalnika. Napako je treba popraviti.

  Zaključek

  Zdaj veste, kaj je proces - precomp.exe in kako popraviti napako, povezano z njo. Glavna stvar - da pazi nepreverjenih virov, iz katerih prenesete aplikacije, ker so lahko vzrok za okužbo datoteke.

  Sorodne publikacije