Lahki brskalniki za Android: pregled najboljših aplikacij, funkcij, pregledov

Sodeč po statističnih podatkih o prodaji, ki jih nudijo celični saloni in spletne mobilne naprave, so najbolje prodajane naprave modeli brez premije in ne vodilni, vendar proračunski modeli pametnih telefonov. Podobne podatkovne funkcije veljajo za ruske potrošnike, ki so navajeni šteti vsak rubelj. Naprave takšnega načrta se niso nikoli razlikovale v pomembnem nizu naborov čipov in visoko zmogljivega indeksa. Kljub temu, kljub slabosti te izbire, očitno plus na obrazcu gadget stane veliko prednost. Na proračunskih napravah, seznam deluje pravilno aplikacije bistveno krajši od premium analogi, zato poiščite normalno delujočo programsko opremo - brez zamikov in zavore, je težko dovolj. Ta problem je tudi predmet našega članka - brskalniki.


Veliko jih je na isti "Google Play", vendar ni vsak brskalnik zadovoljen z dobro povratno informacijo, hitrostjo in funkcionalnostjo uporabnika. V primeru proračunskih pametnih telefonov je vredno pogledati ločeno kasto podobnih aplikacij - lahkih brskalnikov za šibko Android. Vsaj porabijo sistemske vire in hkrati mirno in brez živcev dovolijo serifete v omrežju. V našem članku bomo obravnavali ta segment spletnih brskalnikov. Predstavljamo vam pregled najlažjih brskalnikov za šibke android pripomočke. Poglejmo glavne značilnosti aplikacij, izjemne lastnosti in mnenjeuporabnike za vsak izdelek.


Opera Touch

To je eden izmed najlažjih brskalnikov za Android. Sprva je bil brskalnik zasnovan za upravljanje z eno roko, kar je zelo primerno za tiste, ki so navajeni na aktivni življenjski slog: potovanja, sprehode, telovadnice itd.
Za take primere je na voljo poseben način - gumb za hitro ukrepanje. Omogoča vam, da odprete in spremenite nastavitve kartice z enim klikom. Toda medtem ko nekaj funkcionalnosti izgine. Po onemogočitvi gumba za hitro ukrepanje brskalnik preide v standardni način, ki je namenjen nadzoru dveh rok.
Eden najboljših in najlažjih brskalnikov za Android porabi kar nekaj prostora na notranjem pogonu in porabi vsaj RAM. Poleg običajnih orodij za deskanje, uporabniki v svojih pregledih ugotavljajo, da obstaja tako uporaben način kot Flow. Po aktiviranju in zagonu spletnega brskalnika se na začetnem zaslonu prikaže samo iskalna vrstica, ki dodatno poenostavi aplikacijo in pospeši njeno delovanje.

Mnenje uporabnikov

Glede na povratne informacije uporabnikov je najlažji in najhitrejši brskalnik Androida sposoben prepoznati ne le besedila, ampak tudi glasovne zahteve, zaradi česar je veliko lažje delati z njim, ko ste na poti. Obstaja tudi osnovna zaščita pred virusi in šifriranje od konca do konca za večjo varnost, ki prav tako navdušuje. Značilnosti brskalnika:
 • uporabniku prijazen vmesnik pod eno roko;
 • način hitrega iskanja;
 • možnost izmenjave podatkov s prijatelji (osebni trak);
 • glasovno iskanje;
 • lastni protivirusni program;
 • blokatoroglaševanje
 • «Light Yandex.Browser»

  Še en lahek in hiter brskalnik za Android iz domačega iskalnika. Koda spletnega brskalnika je napisana v motorju Webview, ki uporablja minimalne sistemske vire in ne nalaga procesorja z RAM-om.
  Koda platforme je kvalitativno optimizirana kot del standardnih Googlovih orodij. Preprost brskalnik za Android porabi kar nekaj prostora na notranjih medijih in lahko varno dela v ozadju. Prav tako ni bilo nobenih lastniških aplikacij podjetja Yandex. Tukaj imamo progresivno podporo za storitev "Yandex.Den", ki bo ob upoštevanju vaših želja in želja izdala relevantne novice za vas in nekatere povezane informacije. Obstajajo tudi znana orodja v obliki vizualnih zaznamkov, zgodovinskih plošč, vtičnikov in dodatkov. Ampak slednje ni občudovati, sicer lahko spletni brskalnik zlahka imenujemo svetlobni brskalnik za Android.

  Mnenje uporabnika

  Uporabniki so zelo odzivni glede te aplikacije. Brskalnik res naloži sistem na minimum in ne izpolnjuje pogojev za niz čipov in utripanje. To je mogoče zagnati in je ok za delo z njim tudi na najstarejših pametnih telefonih. Značilnosti brskalnika:
 • Lep in intuitiven vmesnik;
 • razpoložljivost inteligentne in popolne storitve "Yandex.Den";
 • priročni zaznamki in orodna vrstica;
 • "pametno" iskanje deluje v tandemu z Alice.
 • Firefox Focus

  Namizno različico Firefoxa lahko imenujemo preprosta, saj je kot spletni brskalnik za osebne računalnike zahtevnakoličina RAM-a in vsak odprti zavihek dodeli dostojno količino megabajtov z RAM-om. Toda mobilno aplikacijo s predpono »Focus« lahko varno označimo kot lahek brskalnik Android.
  Ena od glavnih prednosti tega brskalnika je napredna ureditev zasebnosti. Brskalnik s skrbnostjo skrbnosti blokira vsa orodja za sledenje, od analitičnih storitev do družbenih in promocijskih sledilcev. Uporabniki so uživali v programskem vmesniku. To je intuitiven, preprost in enostaven za uporabo. Glavni zaslon brskalnika ni obremenjen z nepotrebnimi elementi. Za namizne in napredne različice spletnih brskalnikov ni običajnih bližnjic, ikon, prehodov in drugih, kar je vsaj tako vplivalo na hitrost aplikacije.

  Mnenje uporabnika

  Glavni zaslon je samo naslovna vrstica. Ta pristop zagotavlja idealno koncentracijo in hkrati hitro delo. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, so bile nekatere pomembne funkcije zmanjšane na hitrost, vendar je za lastnike proračunskih in slabih naprav Firefox Focus postal odlično orodje za deskanje. Značilnosti brskalnika:
 • napredni načini zasebnosti;
 • odlična orodja za blokiranje oglaševanja;
 • takojšnja odstranitev zgodovine spletnega brskalnika;
 • asketski, a hkrati udoben in prijeten vmesnik;
 • "pametna" linija z možnostjo priključitve glasovnega pomočnika.
 • Naked Browser

  Ime tega lahkega brskalnika za Android govori zase - "golo" (angl.).Ta spletni brskalnik res izgleda golo. Običajnih orodij za takšne programe ni tukaj: brez menijev, brez orodnih vrstic, ampak samo z enim iskalnim nizom s trenutnim spletnim naslovom.

  Ta brskalnik je popolnoma primeren za lastnike zelo starih in majhnih mobilnih naprav, katerih viri so zelo omejeni. Ko namestite spletni brskalnik, ne boste morali odpreti dostopa do stikov, sporočil ali drugih delov telefona. To vam ponovno omogoča shranjevanje dodatnih megabajtov RAM-a, ki brskalnik vežejo na lokalne podatke. Kljub pomanjkanju menija kot takega je enostavno upravljati spletni brskalnik. Vmesnik se spreminja s preprostimi gibi, zato morate poizvedbo uničiti samo v naslovni vrstici. To je preprosto nemogoče zamenjati pri upravljanju.

  Mnenje uporabnikov

  Uporabniki brskalnik zapustijo večinoma s pozitivnimi ocenami. Vsi, ki sedijo na starih pripomočkih, so zadovoljni z vsemi, vendar lastniki močnejših pametnih telefonov nimajo običajnih brskalnikov funkcionalnosti: zaznamkov, map, plošč itd. Značilnosti brskalnika:
 • minimalne zahteve za sistemske vire mobilne naprave;
 • visoka hitrost;
 • ​​
 • asketski in nezprosti vmesnik;
 • upravljanje z gestami;
 • ne zahteva preverjanja, preverjanja pristnosti in druge sinhronizacije s podatki telefona ali računa.
 • APUS Browser Pro

  Ta brskalnik bo moral biti še posebej uporaben za tiste, ki imajo raje video vsebino besedila. Glavni poudarek, ki ga je razvil razvijalectehnologije, ki razkrivajo video komponente: flash predvajalniki, predvajalniki HTML5 in druga orodja.
  Torej, če v zgornjih brskalnikih in lahko pride do nekakšnih težav, kot so zamude ali zamude pri igranju valjev, potem je tukaj koda spuščena z in na. Tudi pri najnižji hitrosti internetne povezave lahko dobite popoln videoposnetek. Seveda, če bo trajalo nekaj časa, dokler se vsebina ne obdeluje v medpomnilniku.

  Mnenje uporabnikov

  Kar zadeva vmesnik, ga uporabniki imenujejo sočutni, uporabniku prijazni in praktični. Lastniki šibkih naprav z majhno količino RAM-a so bili zadovoljni tudi z dostojno hitrostjo brskalnika. Uporabniki ugotavljajo, da je za razliko od drugih kitajskih aplikacij in spletnih brskalnikov še posebej skoraj popolnoma brez oglaševanja, medtem ko delovni bloki "Alyexpress" ne skočijo v najbolj neprimeren čas na celotnem zaslonu. Značilnosti brskalnika:
 • odlična reprodukcija video vsebin, tudi pri nizki hitrosti internetne povezave;
 • preprost, jasen in lep vmesnik;
 • oglaševanje praktično ni;
 • priročno delo z meniji in zaznamki.
 • Sorodne publikacije