Kako najti tempelj džungle v Terarij: Vodnik

Terraria je igra s skoraj neskončnimi možnostmi, ki jo ves čas ustvarja svet, zato je raziskovalcem potrebno veliko časa. Ustvarjalci nenehno dodajajo nove kraje, ječe, nevarnosti itd. Različica 1.2 se je pojavila v templju džungle, ki se nahaja globoko v ječe. Ne samo, da je težko najti, je ta kraj varno zaščiten, in to ni tako preprosto.

Opis

To lokacijo lahko najdete zaradi dolge in temeljite študije podzemne džungle. Ker je na vsakem začetku ponovno ustvarjen prehod sveta, da bi opisali točno mesto, kjer lahko najdete tempelj džungle v Terraireu, je to nemogoče. Danz postane na voljo igralcem, ki se spopadajo z izzivom po umorjenju šefa, imenovanem Planter. Iz nje lahko pade samo poseben ključ, ki odpira vrata templja. Možnost padca predmeta iz šefa je 100 odstotkov, zato ga morate ubiti samo enkrat.


Notranja struktura

V templju je veliko hodnikov in sob. Občasno se pojavijo tudi prehodi s konicami in pastmi. Biti morajo previdni ali odvzeti s pomočjo noža. Glavni namen, za katerega je vredno najti tempelj džungle v Terrarii, so edinstvene skrinje. V vsaki od njih, s 100-odstotno verjetnostjo, obstaja baterija kuščarjev, fragmenta ali celotne sončne peči. Poleg tega nagrado iz prsnega koša lahko padejo napitkov, kovancev, pečico kuščarji in še veliko več. Bodite pripravljeni na bitke z dvema vrstama nasprotnikov - to so leteče kačekuščarji Prva vrsta sovražnika je manj pogosta in kuščarji so praktično povsod. Da bi se izognili izgubi, pustite teleporter na vhodu. Ko najdete osrednji oltar, postavite teleportno točko ob njem, tako da ne boste vedno znova poganjali vseh katakomb.

Hiter dostop

Toda vstop v lokacijo je mogoče brez ubijanja posadk, pa tudi brez prehoda igre v težkem načinu. Da bi to naredili, morate najti Golema v globinah ječe. Iz nje se lahko spusti kirkorom - posebno sekiro, s katerim lahko igralci izbijejo vrata v cenjeni tempelj. Priporočljivo je, da Golem uničite pred prehodom v težji način, saj je v redni igri z njim veliko lažje v boju. Obstaja druga možnost, ki vam omogoča, da hitro najdete tempelj džungle v Terrairi. Za to potrebujete srečo in spretnost. Pred vrati mesta morate zgraditi ploščad, tako da bodo trije lahko udarili v kladivo. Nato naredite po eno kap na vsaki ploščadi, pritisnite tipko S in se počasi pomikajte po vratih. Postopoma se bo vaš junak pojavil v templju. Vendar pa, ko prodor v umor Planters za vse igralce je predmet omejitev: za premikanje znotraj lokacije s pomočjo teleports ne bo delovalo.

Sorodne publikacije