CSR 2: Nastavitev strojev v igri

CSR Racing 2 je dirkalni simulator, ki je zelo priljubljen, ker je vse odvisno od tega, kako ste postavili avto pred dirko. Zato to ni arkadno tekmovanje, v katerem igra vloga le hitrost vašega odziva. Vse tukaj je precej bolj zapleteno in če ne nastavite svojega avtomobila, potem ne boste mogli obiti celo šibkejšega nasprotnika. Torej bi morali posvetiti veliko časa za strojno odpravljanje napak CSR 2. Na prvi pogled se ta proces morda zdi zelo zapleten, saj ima veliko različnih vidikov, toda če se ukvarjate z njim, lahko delujete zelo učinkovito, ne da bi porabili veliko časa za to. . Pri CSR 2 ima strojno uglaševanje izjemno pomembno vlogo, zato, če želite uspeti v tej igri, se morate zagotovo seznaniti z našim člankom.


Zahtevana raven

Seveda je v igri CSR 2 uglaševanje avtomobilov izvedeno že od prvega nivoja, od prvega prihoda, vendar sprva morda ne igra tako pomembne vloge, zato je za vas najpomembnejše, da lahko prilagodite avto sebi in potu, ki jo boste prešli. Če boste to storili, potem sploh nobenih težav ne boste. Toda v napredni fazi igre se lahko rezultati dirke rešijo v nekaj sekundah in so odvisni od majhnih odstopanj v kazalnikih. Zato morate razmisliti o tem, da bi dali več časa za prilagoditev. Kdaj morate to storiti? Če želite začetiDa bi dosegli pozitivne rezultate, boste morali črpati nitro vsaj na drugo raven, pnevmatiko na tretjo, in prenos - na četrto raven. Nato lahko prilagodite te parametre in tako prilagodite obnašanje vašega vozila na progi. Pri igri CSR 2 se nastavitev strojev izvede za vsakega od teh parametrov, zato jih je treba obravnavati ločeno.


Nitro

Zato se v igri CSR Racing 2 stroji začnejo z nitrooksidom. Seveda lahko vsak parameter prilagodite v naključnem vrstnem redu, toda v članku bodo prikazani po vrsti. Kaj lahko nastavite tukaj? Na nitro-oksidnem zaslonu boste imeli drsnik, ki ga povlečete na levo stran, lahko povečate čas turbo-pospeševalnega načina, vendar se njegova moč zmanjša. Če drsnik premaknete v levo, se bo moč povečala, čas delovanja pa se bo ustrezno zmanjšal. V tem primeru je najpreprostejše pravilo, da pogledamo progo. Če potrebujete premagovanje kratke razdalje, je bolje, da ga postavite na oblast, in če veste, da morate potovati veliko več, je še bolje, da se osredotočite na trajanje ukrepa. Kot lahko vidite, v igri CSR Racing 2 nastavitve stroja lahko resnično vplivajo na to, kako se obnaša na progi in ali lahko na njej uspe.

Reducir

Veliko ljudi se sprašuje, na primer, o postavitvi avtomobila BMW v CSR 2. Seveda lahko nekateri igralci spustijo nekaj primerov, kako so postavili svoj avto, vendar lahkoposkrbite, da bodo vse drugačne. Dejstvo je, da je v mnogih pogledih vse odvisno od delov, nameščenih na avtu, kot tudi od vašega osebnega načina vožnje. Zato naš članek ponuja le osnovne konfiguracijske informacije, ne specifične primere za vse avtomobile. Konec koncev, v CSR 2, nastavitve stroja Golf GTI lahko prinese zmago eni osebi, druga pa ne more pravilno upravljati avtomobila, konfiguriran z drugim igralcem.
V skladu s tem mora biti gonilo nastavljeno sami. Kaj to pomeni? To pomeni, da morate izbrati določeno prenosno razmerje. Kaj bo to vplivalo? Višje kot je nastavljeno prestavno razmerje, boljše bo pospešilo vaše vozilo in njegova največja hitrost. Če, nasprotno, naredite to vrednost nizko, boste lahko dosegli neverjetno hitrost, vendar ne boste mogli hitro pospešiti.

Tlak v pnevmatikah

In nenazadnje je treba paziti na pritisk pnevmatik. Prav tako je potrebno doseči najbolj sprejemljivo ravnotežje, samo tokrat med sklopko in pospeškom. Povsem jasno je, kaj se zgodi, če se odločite za pospeševanje - vaš avto bo hitreje pospešen, vendar se bo ob zagonu zagnal in se bo obrnil. Če izberete sklopko, se bo vaš avto obnašal kot pritrjen na cesti, vendar ne sanja o hitri overclocking.

Kazalnik uspešnosti

Če pozorno spremljate, kaj se dogaja na zaslonu med nastavitvijo, boste opazili, da se ena številka stalno spreminja poleg imena vašega avtomobila. To je pokazatelj uspešnosti vaših sprememb. Če ste spremenili nekatere nastavitve in opazili, da se je to število spremenilo na večjo stran, to pomeni, da ste izboljšali delovanje naprave. Če ta indikator pade, to pomeni, da ste naredili nekaj narobe. Vendar pa izkušeni igralci ne priporočajo, da se osredotočijo izključno na ta kazalnik, saj lahko privede do zelo negativnih in neželenih posledic.

Poskus

Dejstvo je, da je to le splošen kazalec na papirju. Bistvo igre je v podrobni nastavitvi avtomobila za vsako progo in vsakega nasprotnika. Zato včasih dobite nekoliko nižjo zmogljivost, vendar hkrati prilagodite avto sebi, preverite njegovo funkcionalnost v okviru testnih testov.

Sorodne publikacije