Kako videti avatar v "Instagramu": posebnosti

Socialna mreža Instagram, kjer si ljudje lahko izmenjujejo fotografije in iščejo navdih v lepih slikah, postaja vse bolj priljubljena. Napredni uporabniki so vse o tej storitvi povedali v blogih, vendar mnogi še vedno ne vedo, kako videti avatar v "Instagramu" na profilu nekoga drugega.

Kje je avatar in kako si ga lahko ogledate

Najdete lahko veliko informacij o tej družbeni mreži. Medijski strokovnjaki neizkušenim uporabnikom povedo, kako pravilno promovirati svoj račun, kako zaslužiti na oglaševanju, kako oblikovati dobro stran. Vendar pa so pozabili, da so navadni ljudje, ki sedijo v "Instagramu" zaradi užitka, ne zaradi dobička, zaskrbljeni zaradi povsem drugačnih vprašanj.


Eno od teh je vprašanje, kako gledati avatar v "Instagramu" nekoga drugega uporabnika. Običajno je fotografija na strani "pokrov" tako majhna, da ni mogoče videti nobenih podrobnosti. Vendar pa se zanimivi uporabniki ne ustavijo na nič, zato vsak dan obstajajo novi načini za prikaz avatarja v "Instagramu" v polni velikosti.

Programska oprema

Tu lahko najdete več posebnih storitev, s katerimi lahko povečate fotografijo na uporabnikovem avatarju. Najbolj priljubljeni so:
  • Gramotool;
  • Insta-downloader;
  • Instadp.
  • Na telefonu je veliko aplikacij s podobno akcijo. Najpogostejši so Zoop, PicZoom, Insta Profile Downloader.Za nekatere programe je značilna naprednejša plačana funkcionalnost, vendar je za preprosto nalogo, kot je ogled avatarjev v "Instagramu", primerna brezplačna različica.


    "Ročna" metoda

    Malo ljudi ve, vendar si lahko ogledate profile fotografij tudi brez posebnih programov in spletnih mest. Če želite to narediti, obiščite Instagram stran, poiščite stran osebe, ki jo želite, in povlecite in spustite njen avatar na nov zavihek brskalnika. Na ta način bo ta fotografija prikazana v velikosti 400 x 400 slikovnih pik. To je dovolj, da preučimo vsa vprašanja, ki so zanimiva za podrobnosti. Poleg tega lahko v tem oknu fotografijo približate, vendar pa obstaja tveganje za znatno poslabšanje njene kakovosti. Podobno lahko vidite profil profila, medtem ko je v mobilni različici Instagrama. Če želite to narediti, pojdite na račun prave osebe, kliknite na meni s tremi pikami in izberite element "Kopiraj povezavo profila". Po tem morate iti v mobilni brskalnik, prilepiti povezavo v iskalno polje in po odprtju strani pritisniti prst na avatar, preden se prikažejo možnosti. Tukaj morate izbrati element "Odpri v novem zavihku". Na ta način se v novem oknu prikaže nova fotografija profila uporabnika.

    Sorodne publikacije