ElvUI: prilagodite svoje roke

Dejstvo, da addoni in moda močno poenostavljata igro, omogočata užitek v počitku in ga olajšujeta. Legendarni World of Warcraft ni nobena izjema in v številnih nastavitvah celo prevladuje nad drugimi igricami v smislu števila delovnih dodatkov. Kljub številčnosti je možno dodeliti na desetine aplikacij, vključno z ElvUI, katerih nastavitev je nekoliko drugačna od druge programske opreme.

Kaj je ElvUI

Ta dodatek je popolna in poleg tega odlična zamenjava za standardni vmesnik Blizzard. To je logično, saj vsak igralec pod njim ustvarja plošče, ki zagotavljajo maksimalno udobje in hitrost igre.
Posebnost ElvUI je doseči naslednje cilje:
 • individualni pristop k vsakemu razredu znakov, s svojim sklopom panelov in losjonov;
 • kompaktnost in majhnost;
 • spremenljivost videza in položaja na zaslonu;
 • enostavnost uporabe;
 • Zmanjšana poraba računalnikov in zmanjšana obremenitev procesorja in grafične kartice.
 • In pravzaprav je zelo enostavno razumeti ta dodatek, še posebej, ker dejansko vsebuje vse, kar je koristno za udobno igro "buns" in gumbi. Popoln nadzor nad vmesnikom, pa tudi privlačen videz, zagotavljajo priljubljenost.


  Kako namestiti dodatek ElvUI

  Načeloma je konfiguracija dodatka ElvUI ali njena namestitev dovolj preprosta. Edina stvar, ki jo morate storiti, je, da ustvarite varnostno kopijo dveh map (WTF in Interface). Ni nujno, če pa nenadomagre kaj narobe, ni treba rušiti odjemalca igre in ga znova namestiti. Mapa z dodatkom se kopira v mapo Interface /Addons, ki se nahaja v imeniku World of Warcraft. Po tem se lahko obrnete na stranko.

  Prvi zagon ElvUI

  Pri vstopu v igro se nemudoma odpre okno namestitvenega programa. Tukaj, ko namestite ElvUI, ima nastavitev največjo vrednost. Čeprav se v bistvu vse opravi samodejno, in predvajalnik v 8 korakih (ali 9 v najnovejših različicah) preprosto izbere zahtevane vrednosti.


 • Korak 1. Pritisnite gumb "Nadaljuj".
 • Korak 2. Na tej točki se vse nastavitve ponastavijo.
 • Korak 3. Nastavite lahko klepet.
 • Korak 4. Izberite barvno shemo dodatnih plošč.
 • Korak 5. Optimizirajte ločljivost zaslona (za različne monitorje je izbrana visoka ali nizka ločljivost).
 • Korak 6. Tukaj konfigurirate plošče v ElvUI, kot tudi usmerjevalne in skupinske ikone ter uporabniške vrstice.
 • Korak 7. Prilagodite plošče aur. Skrbno ga je treba namestiti, da boste lahko dobili veliko časa, ki zavzamejo veliko prostora.
 • Korak 8. Dokončanje namestitve - vmesnik se bo ponovno zagnal po kliku na gumb "Dokončaj".
 • Najprej je treba opozoriti, da izbrane naprave na tej stopnji niso trajne, da jih je mogoče kadarkoli spremeniti. Načeloma, nič zapletenega, se naredi dobesedno z nekaj kliki.

  Prilagajanje

  Ko je dodatek nameščen, lahko nadaljujete s spremembami točk. Če želite razumeti, kako odpreti nastavitve ElvUI, morate vnesti v klepetukaz /es.
  Vredno je reči, da je ta dodatek večfunkcionalen in ne prepušča nobene igre. Konfiguracijsko okno vsebuje številne funkcije, ki vplivajo na celoten vmesnik, splošne naloge in unikatne funkcije razreda. V dodatku ElvUI 801 se nastavitev izvede na povsem enak način kot prejšnje različice programa World of Warcraft. Edina stvar, ki si jo morate zapomniti, je, da je treba za pravilno delo dodati posodobitev.

  Zavihek Splošno v programu ElvUI

  Pravzaprav ta zavihek konfigurira ukaze in dejanja, ki spremljajo znak igre na svetu. Da, sporočilo prekine vsako dejanje vklop /izklop tukaj, samodejno popravilo se aktivira pri interakciji s katerim koli smith /trgovec, isti scenarij prodaja vse sive stvari v enem kliku in še veliko več. Na splošno velja, da so vrednosti v dodatku ElvUI zelo preproste, saj je na voljo vizualizacija (predogled). In igralec vidi, da natančno spreminja parametre, ki jih nastavi.

  Kartice in zavihki enot ElvUI

  Kot je razvidno iz naslova, lahko tukaj izberete vse nastavitve za igralno kartico, kot tudi mini-karte. V prvem primeru lahko konfigurirate napovedi letaliških postaj, podpisov iskanj, izkopavanj in še več. No, z mini kartico je lažje - dajanje okoli mini-sporočilo kartico (Mail, Dungeon Search, koledar, itd) in nameščen druge dodatke.
  Kar se tiče kartice "Okvir", gre za povsem grafične nastavitve. Lokacija na zaslonu znakovnega okvirja, njegov namen, skupina, racijeskupine Poleg tega lahko spreminjate velikost podatkovne plošče iz kompaktnih v velike - posamezne nastavitve za vsako.
  Na voljo so različne variacije barv, vključno z različicami pisave.

  Tab "Zdravstveni kazalniki" in "Ukazne skupine" ElvUI

  Te možnosti urejajo vizualizacijo življenjskih pasov znakov, pošasti, šefi in NPC. Poleg tega je najbolj zanimivo, da zavihek "Kazalniki zdravja" omogoča, da za vsako vrsto enote ustvarite svoje barvne nastavitve. Prilagodljiv v nekaj klikih, na voljo v širokem barvnem spektru.
  Kar zadeva nastavitve ukazne plošče po meri, je ta funkcija zelo iskana za igralce, zlasti za tiste razrede, ki uporabljajo veliko število ključev. Še posebej, ElvUI konfigurira vse hotkeys nadzora vse hitro in udobno. Na kratko, poleg osnovnih panelov zmogljivosti, lahko prilagodite tako Mount in Puppet plošče. Poleg tega je konfigurirana vidljivost teh panelnih panelov - to pomeni, da so v določenih trenutkih skriti ali prikazani samo s posebnimi ukazi. Če ElvUI ne odpre nastavitev ukazne vrstice prek dodatnega menija (ukazne plošče - dodeli tipke), lahko to možnost zaženete prek klepeta z ukazom /kb.

  Prednosti dodatka ElvUI

  Poleg zgoraj navedenih parametrov ta dodatek vsebuje zelo veliko zbirko dodatkov. Tukaj je urejanje inventarja (vrečke) in besedilo informacij (kot je boj - povzročeno in prejeto škodo, zdravljenje in splošno - sprejem nagrad in sredstev ter ugled in izkušnje itd.)nastavitev buff bar /debuff, s povratnim časom, kar je zelo koristno pri raidih in danzhasih. Poleg tega se lahko vse dodatne plošče prenesejo na katerikoli kraj zaslona. To naredite tako, da na vrhu okna dodatka izberete gumb »Pokaži odlomke«. Absolutno se premakne bar.

  Seveda mnogi igralci pravijo, da dodatki posegajo v igro, zamašijo osebne računalnike in pogosto povzročijo, da se stranka zruši ali odleti. Vendar pa to sploh ni tako. Pravilno nameščen addon ne samo, da poenostavi igro, ampak vam tudi omogoča, da obdržite nadzor nad celotnim igranjem. Še posebej, če menite, da je svet Warcrafta večplasten in ne vsebuje črpanja znaka do najvišje ravni s prehodom istega danga. Veliko frakcij z ugledom, unikatno opremo, veliko dražbo - je vsem zelo težko slediti, zato bo dodatek, kot je ElvUI, zelo koristen. Res je, da lahko opazimo eno odtenek, ki lahko prestraši igralca WOW. Kljub tako obsežnim funkcijam in jasnemu vmesniku ima ElvUI veliko različnih nastavitev. In takoj se ukvarjajo z njimi problematično. Čeprav je to mogoče izvesti s postopno konfiguracijo in nepotrebnim ponovnim zagonom odjemalca pri spreminjanju katerekoli možnosti. Če povzamemo, je vredno omeniti, da je ElvUI-jev dodatek eden izmed najboljših igralnih pomočnikov World of Warcraft, ki je odličen za igralca. To vam omogoča, da prilagodite svoj uporabniški vmesnik, ne da bi izpustili kaj.

  Sorodne publikacije