Ženski liki: pregled najbolj zanimivih ženskih znakov, opis, fotografija

Ženski liki v igri in kinematografski kulturi so zelo zanimivi za gledalce. Podjetja uporabljajo tako tržno pot, da povečajo prodajo lastnega izdelka. Ta članek bo govoril o najbolj priljubljenih junakinjah.

O znakih

Zgodilo se je že, da se je od časa projektov, kot je Tomb Raider, Bloodrayne ali Heavy Metal: F. A. K. K. To ni presenetljivo, ker je lepota strašna sila. Tehnični napredek ni vzpostavljen, pojavljajo se nove tehnologije in računalniška grafika se ustrezno izboljšuje. Rezultat so še lepši ženski liki. Spodaj je navedenih 10 najbolj priljubljenih likov v igrah in anime.


1. mesto. Sierana

Nezagotovljeno prvo mesto je lakonični vampir z "Skyrim". Ženski liki v The Elder Scrolls IV: Skyrim so privlačni za fizično in magično. Nekateri so zunaj lepi, vendar so običajni nakupi. Toda hudič Sierane združuje vse potrebne lastnosti in tudi nesmrtno.
Zato ima igralec morje časa, da ga dobro preuči. Rezultat je veliko število umetnosti, memov in tematskih skupnosti. Slednji se običajno imenujejo "Klub izgubil glavo od Sera". V igri, dekle je iskanje narave v uradni dodatek "Watchtower Dawn", ki pripada vampirski klan Volkhovar. Je spremljevalec protagonista, ne glede na izbrano stranko. Po opravljenih misijah ga je mogoče spremeniti v osebo.


Zelo srčkan lik, ki občasno redči tišino s stavki, kot so "svetloba tukaj, gremo v jamo ali jamo", in včasih poje. Sposobna je izdelati posebne elvenske puščice krvavega prekletstva, ki lahko pogasi sonce. Na žalost (ali sreče) je nemogoče, da bi Seraana vzel v ženo. To je nelogično: koristno je kot spremljevalec, vendar kot gospodinja bo zelo koristno. Bolje, da hiša toplih vetrov očisti vsakega loveka Eile, in hčerka Chladnaya Havane pomaga Dovakinu.

2. mesto. Morrigan

Najbolj zanimiv ženski lik iz Dragon Age: Origins je čarovnica iz divjih dežel. Privlačno s svojo hladno naravo, usodo cinizma in pogled na svet, ki se razlikuje od drugih satelitov protagonista. Tako miren in razumen upornik, ki je nekaj, kar spominja na Jacka z Mass Effectom 2 in 3.
Spoznavanje čarovnice se pojavlja na začetku Dragon Age: Origins, ko mora protagonist izpolniti svojo prvo nalogo za sprejem v Redu sivih vatov. " Po bitki pri Ostgarju se junak zbudi v koči Fleet (mama Morrigar), ki zapusti ranjene goste in usmeri hčerko, da gre z njimi. Med potovanjem ima črnka čarovnica slab značaj in pogosto cenzurira igralčevo odločitev. Možno je, da se približamo, ko se zaveda, da je Fleet načrtoval njeno telo. Po tem je bitka z mačeho, ki se dejansko izkaže za zmaja. Na koncu se bori z Aridhemom. Bistvo je, da bi ubili samo Sir Warta po ceni njegovega lastnega življenja. Morrigan ponuja skrivni ritual, ki ga lahko rešimoprotagonist od smrti. Če daš privolitev, Dragon Age: Inkvizicija se bo pojavila ne le nje, ampak tudi Kirranov sin. Fant je skladišče duše boga Urtemiela.
Če protagonist zavrne, bo Morrigan pobegnil, se spremenil v žival in v inkviziciji se bo pojavil sam. Poleg vsega navedenega je čarovnica privlačna z dejstvom, da izstopa v ozadju drugih protagonistov satelitov. Ne glede na to, kako različni sateliti Winn, Lelian in drugi, vendar so vsi zagotovo pozitivni. Morrigan ima odtenek skrite notranje zlobe, ki ga poudarja proti drugim. Pravi bele verze.

3. mesto. Leliana

Nadaljuje maraton ženskih likov, vrednih pozornosti, rdečelaske lepote iz Orleansa. Kot bard je obvladal veščino petja, posedovanje hladnih rok in čebule.
Prvo srečanje s čudovito žensko se zgodi v precej nenavadnih okoliščinah - boju v gostilni, iz katere se izkaže, da je dekle zmagovalec v okrvavljenem duhovniškem oblačilu, oboroženem z dvema mečema. Nosi vzdevek "Leva roka višje duhovnice", "Sestra Nightingale", ampak za nekaj prijateljev samo Leliana. V Dragon Age: Origins od protagonista obstaja možnost, da začnete romance z "Richard". Inkvizicija ni romantična narava, saj se sploh ne pojavi v junaški ekipi. Zanimiv trenutek igre je pesem Leliane. V dobesednem pomenu besede. Če razmerja z dekletom ni prekinila igralčeva pobuda, bo v kampu dala čudovito pesem. V tretjem delu igre služi kot vodja vseh vohunskih zadev inkvizicije, je dobro izdelan in bolj strog \ tveliko sreče Nasprotovanje preprostemu človeku Leliane of Origins. Težke luknje in soliden značaj se kažejo v zgodbi, ko protagonist pade v daljno prihodnost, kjer je starejši postal zmagovalec v vojni in postal novo ustvarjeno božanstvo.
Ženski lik Lelian se ni predal po dolgih mesecih nenehnega mučenja in se boril do zadnjega, medtem ko se junak ni vrnil v preteklost, da bi spremenil potek dogodkov.

4. mesto. Miranda

Star Mass Effect 2 se je na tekmovalnem odru pojavil s prizadevanji istih razvijalcev podjetja BioWare, Miranda Lawson - svetovalka iz "Cerberusa", ki je spremljala kapetana Sheparda v svoji misiji, da se sooči s kolektorji, ki poskušajo pospešiti pot do Mačke za namen uporabe vsega ekološkega življenja v vesolju.
Tako lepa ženska narava privlači pozornost moške polovice ljubiteljev vesolja Mass Effect. Roman z dekletom je možen, če moški protagonist izpolni svoje osebno prizadevanje in ne bo v razmerju s katero koli drugo žensko iz ekipe. Glede na koncept igre je Miranda produkt genskega inženiringa: inteligenca, spretnost orožja in celo privlačen videz - rezultat poskusov. Dekle teče od očeta, hoče rešiti svojo sestro Oriano. Če bi imel ME2 roman, bo ME3 ostal živ, ko se bojuje s krvavim očetom.

Mirandina strast in pragmatizem skriva občutljivo in čutno žensko naravo. Naj ne bo del ekipe v tretjem, ampak od časa do časa prihajajo od nje. Vidite ga lahko ne samo med tečajemizvedbo iskanja, pa tudi, ko je povabil na zabavo v Shepard. Zanimivo je tudi, da so razvijalci izposodili videz lika v avstralski igralki Yvonne Strahovskaya.

5. mesto. Vrba iz Fallouta

Ženski liki v postapokalipsi so neprivlačni, dolgočasni in ne posebej karizmatični. Izjema je Willow, ki jo lahko dobimo od partnerjev samo v fanatični obliki.
Privlačnost dejstva, da so ljubitelji igre vložili v to, skoraj 1200 izdelanih dialogov, ki vam omogočajo interakcijo z zunanjim svetom. Od drugih satelitov se razlikuje po lepem videzu in stalnem klepetanju, zaradi česar je prijeten spremljevalec za izlet v puščavo. Verba naj bo proizvod prizadevanj navijačev, vendar je postala tako priljubljena, da se z njo sprehajajo po umetniški mreži. Biti oboževalec Nove Kalifornijske republike, ima mnenje o skoraj vsakem dogodku, ki se zgodi v igri, in ga bo takoj poslušal. Lahko je prepričan o prednostih frakcije: ne spoštuje legije. Toda to ni vedno pomembno. Lastnik navadnega orožja, lahko študira roko v roko. Dekle je preudarno: če je zastrupljena, bo uporabila protistrup, ki se nosi v torbi. V premorah med bojem se uporabljajo stimulansi.
Obstaja samo en minus: ne v mrazu s hladnim orožjem. Če ga oborožite, bodo zmanjkali na bojišču in se skrili. Boste našli - dajanje nekaj udarcev sovražniku, vendar bo še naprej sovpadajo. Willow ne bo postala popoln spremljevalec, dokler ne najde osebne puške. Ko se stanje popravi, bo lepota zrasla v nove možnosti:
 • bo uporabljal radio (koristno v primeru izgube spremljevalca);
 • ne vdre v bitko, protagonist pa ne bo nikogar napadel;
 • po potrebi lahko samostojno loči ognjišče in pripravi hrano (sestavine iz nahrbtnika) ali pa se ukvarja s kuhanjem na plinskem štedilniku;
 • Kjerkoli junak sedi, Willow sedi zraven (izgleda zelo srčkan);
 • neodvisno zbira vse neželene odpadke, ki se zgodijo na poti, vključno s pokrovi jeder;
 • Za deklico ni "čakalne dobe" - če mora nekdo nekoč počakati, bo čakal toliko, kot je potrebno;
 • in najbolj prijetno bonus za tiste, ki so izgubili glavo od Ivushka - priložnost za sodelovanje v ljubezenskih odnosih.
 • Po vseh teh značilnostih ni mogoče sprejeti tako privlačnega spremljevalca. Slaba je le to, da je ženski lik plod prizadevanj skupine ustvarjalnih osebnosti iz oboževalske skupnosti, ne pa uradnih razvijalcev. To ogroža dejstvo, da niso vsi "vogali zglajeni". Občasno se pojavijo napake, dnevniki in druga nepravilna dela, ker sprememba v projektu ni vedno pravilna.

  6. mesto. Blame Darksiders 3

  Tretji del ideje THQ Nordic še ni izšel, internet pa že dolgo hodi z umetnostjo ore beastie. Ne glede na to, kako kul je, priljubljene rdeče lase žensk postajajo vse bolj priljubljene. "Naruto", Dragon Age ali "Avengers" s črno vdovo - ni pomembno. Junakinja mora biti sestra drugih kolesarjev Apokalipse, premagati mora sedem smrtnih grehov, ki so pobegnili v svobodo. Kolesar je oborožen s smrtonosnim bičem, ljubekMačka-ženska uporablja čarovnijo in še vedno nosi zanimivo frizuro.
  Zgodba temelji na prvotnem nasprotju temnih in svetlih sil. Tokrat so začeli boj v svetu ljudi (Tretje kraljestvo), ki se je spremenil v smrt slednjega. Zaradi dogodkov prvega dela skrajnosti je bil jahač vojne, ki je sčasoma moral opraviti vse umazano delo. V Darksiders II, Death poskuša rešiti revnega brata in odpraviti zelo napako, ki jo je obsojena obsodba obsodila, da bi ponovno oživila človeštvo. Dogodki prvih dveh delov so tesno prepleteni in se pojavljata vzporedno. Ko umre vojna in smrt, se zadnji žig, ki jih kliče, pokvari. Navsezadnje morajo biti vedno štiri kolesarji. Da bi v celoti cenili privlačnost Lucy, bomo morali počakati na uradno objavo, ki bo potekala 27. novembra 2018.

  7. mesto. Jack

  Nevsiljiv, agresiven biotski z Mass Effectom 2 in 3 z videzom Kirjuja iz Chronicles of Riddick in likom gangstera z GTA. Ženski lik, popolnoma pokrit s tetovažami, od katerih vsaka priča o umoru.
  Cerberus, eksperimenti za izboljšanje biotskih spretnosti in njegov negativni vpliv, imajo pomemben značaj. Zato so možni spopadi z Mirando. Jack ostaja ranljiva in občutljiva deklica, ki poeziji ni tuja (sivi mediator najde svoje pesmi). Če zavrtite roman, bo to bližje Shepardu in ustavilo agresiven odnos do drugih. V Mass Effect 3 se videz in značaj spremeni na bolje, ker Jack poučuje študenteGrissomova akademija za uporabo biotike v boju. Že obrita ni drobljena, oblečena z okusom in sledi njihovim izjavam. Ekipa se ne bo pridružila, vendar jo lahko vedno najdete v simulatorju. Drugi Shepard jo lahko povabi v klub za ples po pogovorih z nostalgijo o vojni s Zbiralci in drugimi trenutki preteklosti z Mass Effectom 2.

  8. mesto. Mind Blood Omen 2

  Legenda Kainovih vampirskih sentimentalnih oboževalcev se spominja očarljivega vampirja Caina, ki ga vidi po prebujenju nekje v Noshothovih ječah. Okusna, s elegantnimi oblikami in enostavnimi koraki, junakinja uči Caina, da uživa v temačnih darilih.
  Med igro pade v ujetništvu Lord Sarafan, po katerem protagonist potegne gospo iz ujetništva. Takšen razvoj dogodkov pritegne pozornost navijačev. Če se je projekt približal letu 2010 in ga je implementiral BioWare, obstaja jasna povezava med liki. Takšen zavoj je možen le v fan-stripih v žanru animeja. Ženski značaj Minda v igri nima tako srečne sreče. Vodena z lastnimi ambicijami je dekle, ki je sumila, da je Kain tiran, ki bi mu bilo olajšano, ko bi sedel na prestolu. Glavni junak jo je priznal kot vohuna in ubil sovražnika. S tem se je končala zgodovina vampiric, ki ima le hep-end samo v fanfightih in amaterskih stripih, naslikanih v žanru anime. Ženski lik v igri je na žalost še vedno izpopolnjen, nedokončan in popolnoma razkrit.

  9. mesto. Lara Croft

  Junakinja maraton se nadaljuje s krajo grobnic, ki je postala priljubljena zahvaljujoč Angelini Jolie. Priljubljenov devetdesetih - dve tisoč serij iger Tomb Raider je dobil ponovni zagon, ponovno rojen v polnopravnem žanru "Syvivilki".
  Vsa najljubša Lara Croft se je spremenila, zmanjšala, postala bolj previdna, bolj ranljiva in nekaj bolj privlačna. Res je, ne za vsakogar. Igralci, ki jih muči nostalgija za staro podobo junakinje, uspešno žalujejo za nezadovoljstvom z drugimi projekti. Če nastavite ustrezen mod na "Skyrim", lahko v načinu generacije junaka ustvarite ženski lik, podoben Laroche kot dve kapljici vode.

  10. mesto. BloodRayne

  Zaključuje maraton istoimenskega Cult Rhina, priljubljenega na začetku dveh tisočin. Zgodba se vrti okoli vampirja, ki ubija naciste desno in levo in občasno dopolnjuje zdravje krvi s pitjem.
  Privlači ne le lepoto, temveč tudi vrtoglavo akrobatske trike. Igra se je nadaljevala kot drugi del. Vendar pa je vse to konec. Posneli so tudi tri eponimna filma, ki so popolnoma uničili ugled Rena.

  Povzetek

  Anima ljubitelji žanra pogosto govorijo o seriji risanke "Naruto". Seznami s slikami ženskih likov pogosto utripajo v razpravah na različnih tematskih forumih. Ne samo industrija iger je polna pisanih osebnosti. So v risankah, filmih in knjigah. Imena ženskih likov iz "Naruta" in drugih animejev so prepoznavna - z značilnim japonskim "zvokom".
  To je daleč od vseh znakov, ki so vredni pozornosti. Vsak projekt je zanimivznakov Kar je vredno le, sta Cyrus, Jennifer in Tris iz Widgeta 3. Isabella iz Dragon Age 2 in Kassandra iz DA: Inkvizicija je zanimiva in posebna. Bolj razviti kot ženski anime liki. Zanimivo dejstvo je njihova različnost med seboj. To pomeni, da je nad vsako junakino skupina razvijalcev, da bi izšla navade, obrazne izraze, značaj in način govora, da bi oblikovali popolno osebnost.
  Takšni "živi" znaki so projekti in dosežejo največje višine. V umetni osebnosti se pokaže trdo delo ekipe razvijalcev. Igralec mora sprejeti težke odločitve, doseči soglasne dogovore in razmisliti o vsakem stavku v dialogih. Odločitve vplivajo na nadaljnji razvoj dogodkov, akcije pa ocenjujejo sateliti. S popolnim negativnim odnosom bo lik zapustil ekipo, najvišja raven sočutja pa prispeva k nastanku ljubezenskih odnosov. Torej, ven iz igre, se želite vrniti enkrat čez čas. Upam, da bodo večji.

  Sorodne publikacije