Utuba Partner za 0 naročnikov: Možnosti zagona

Internet ponuja vsakomur, ki je nekoliko seznanjen z informacijsko tehnologijo, veliko možnosti za zaslužek denarja. Z ustvarjanjem in prodajo infoproizvodov se zdi, da vodenje lastnega spletnega vira ali skupine v socialni mreži v ugodni luči spodbuja kanal na YouTubu.

Začetnikom ni lahko razumeti vseh odtenkov uspešne dejavnosti, zato je eno od prvih vprašanj v poslovnem načrtu, da najdemo način za monetizacijo. Na primer, ali obstaja partner za Utuba od 0 naročnikov? V prihodnjem obdobju lahko rečemo, da taki programi obstajajo. Vendar pa mora biti partner za "Utub" za začetnike z 0 naročniki, tudi, pametno.

Prihodki iz ničelnega kanala: koliko je res mogoče zaslužiti?

Pomembno je razumeti, da ne smemo pričakovati velikih prihodkov iz ničelnega kanala na YouTubu. Oglaševanje ne bo nikogar videl, zato bi morda morali začeti s polnjenjem in promocijo kanala. V slednjem primeru bodo koristne brezplačne storitve, ki zavirajo naročnike in poglede, vendar jih je treba uporabljati izjemno previdno. Affiliate programi zlahka sledijo računi s ponarejeno dejavnostjo. Kljub temu, da je partner za Utuba od 0 naročnikov, vendar ne enega.

AdSense Affiliate Program: Standard Solution

Program Utuba Standard Affiliate Program je primeren za začetnike: preprosta povezljivost, pregledni pogoji, minimalne zahteve in ugledno ime - kaj je še potrebno za denarvideoposnetki za začetnike? Partner Utub za začetnike z 0 naročniki Google AdSense ima naslednje zahteve:
 • razpoložljivost lastne spletne lastnine za gostovanje v tretji osebi, platformo YouTube ali storitev Blogger blog;
 • Avtor virusa adolescence;
 • Vsebina, spletna stran ali spletna vsebina pravil o programu: Sredstva za monetizacijo, ki spodbujajo nasilje, rasno nestrpnost, distribucijo vsebine kategorije 18+ itd.
 • Mesto ali kanal je aktiven najmanj šest mesecev (zahteva ni za vse države, ne velja za Rusijo in države Skupnosti neodvisnih držav).
 • Pogoji, ki jih ponuja partner za Utuba od 0 naročnikov (brezplačno), so dvoumni. Na prihodek vplivata tema kanala, lokacija in zasnova oglasne enote, možnost klikanja, število naročnikov in pogledov, aktivnost uporabnikov. Najnižja CNK je nastavljena na $ 01, najvišja na $ nekaj.

  Kako povezati Google AdSense s kanalom YouTube?

  Partner za Utuba od 0 naročnikov je povezan prek video gostovanja. Najprej morate omogočiti monetizacijo v nastavitvah kanalov ("Creative Studio" - "Kanal" - "Monetizacija") in nato "Kako zaslužiti denar?" in kliknite »Povezava AdSense«. Brskalnik nato preusmeri uporabnika na avtorizacijsko stran (registracija) v Googlovi partnerski mreži. Prijavite se in potrdite, da želite povezati kanal z vašim računom. Po določitvi kontaktnih podatkov boste lahko poslali prijavopripadnost affiliate programa. Aktivacija lahko traja tudi do dva dni, vendar pa se praviloma kanali odvijajo precej hitro. Po odobritvi aplikacije bo potreben še en dan, da bodo spremembe začele veljati, in pravilen prikaz informacij v YouTubovem kanalu in v vašem računu Google AdSense.
  Zaslužena sredstva lahko dvignete na bančni račun. Najnižji znesek za umik je sto dolarjev v Združenih državah Amerike.

  Tube-Partner: Program plača 45% več kot drugi partnerji

  Glavna prednost programa je zmožnost zaslužiti ne le klikov, temveč tudi pogledov na video. Utuba partner od 0 naročnikov in 100 ogledov (čeprav je vzet v Tube-Partner in popolnoma nič kanalov), prav tako vam omogoča, da zaslužite prihodek za video preglede pregledov za različne izdelke. Program plača 45% več kot drugi partnerji z neposrednim sodelovanjem z oglaševalci.

  Kviz Group: Affiliate Market Leader

  Affiliate program deluje na domačem segmentu interneta že dolgo časa - od leta 2010. Trenutno je to največja mreža, ki jo sestavlja več kot šestdeset tisoč video kanalov, kjer je koledarski mesec ustvarjen z navdihovanjem števila pogledov - približno tri milijarde.
  Posebna značilnost affiliate programa je možnost, da dodate ne samo račune z avtorsko vsebino, ampak tudi tiste kanale, ki prekoračijo video. Plačila "Kviz" poteka redno, ni zamud, tako da avtorji odobrijo partnerja. Odstotek plačil je zelo visok in dosega 80%.


  Kvizna skupinavam omogoča, da zaslužite denar na napotitvenem programu. S povabilom drugih avtorjev lahko dobite deset odstotkov partnerjevega deleža. Če združite več možnih načinov zaslužka od "Kviza", lahko dobite dokaj dober dohodek.

  Nova obzorja: promocija kanalov in visoki zaslužki

  Seveda ne bo veliko zaslužiti od ničelnega kanala, izbira partnerskih programov je zelo omejena. Spodbujanje lastne blagovne znamke bo dolgoročno povzročilo znatne zneske. Najprej morate razmisliti o temah videoposnetka - pomembno je izbrati priljubljeno nišo, ki jo zanimajo mnogi uporabniki. Idealno bi bilo, če tema tudi ne bi imela močne konkurence. Potem o kakovosti vsebine. Poleg tega lahko distribuirate video na družabnih omrežjih ali promovirate kanal prek posebnih storitev. Potem bo partner za Utuba od 50 naročnikov (od 1001000 in več) odlična možnost za stalne zaslužke.

  Sorodne publikacije