Monsters "Skyrim": pregled, moda

Sestavni del igranja slavne računalniške igre "Skyrim" je favna sveta iger. Pošasti "Skyrima" so zelo raznolike. Ko bodo potovali po robovih sveta igranja, se bodo morali soočiti z miroljubnimi predstavniki divje favne in agresivnimi. Nekdo je preprosto velikan mesojede živali, vendar obstajajo tudi prave pošasti, vendar so vse naravne, če upoštevate čarobnost naravne daedre.

Favna in čarobnost

V igri Skyrim je veliko vrst navadnih živali. Pogosto ne predstavljajo nobene nevarnosti, razen, seveda, volkov in ogromnih agresivnih tigrov. Mirne živali se bojijo igralca in skušajo pobegniti pred njim. Od teh je najlažje izvleči živalske kože. Agresivni predstavniki favne napadajo lik ob prvi priložnosti. Ko se igrate na visoki stopnji zahtevnosti ali s spremembami, otežujejo proces igranja, srečanje z njimi je polno velikih težav.


"Skyreme" pošasti so tudi bitja narave, vendar obstajajo tudi tisti, ki so jih spreminjale starodavne magije. Vse pošasti so zelo agresivne. V nasprotju z živalmi imajo pogosto napade na dolge razdalje, včasih lahko uporabljajo močne magične spretnosti, pogosto se gibljejo v skupinah in jim škodujejo zaradi težav, tudi če prehajajo na lahki težavi. Čeprav, v resnici, igra svetlobe težava ne povzroča težav. Najbolj nevarni so predstavniki inteligentnih ljudiprebiva v ječah. Pri veliki kompleksnosti so resni nasprotniki, ki jih ni tako lahko premagati.

No Threats

Najbolj dolgočasne Skyrimove pošasti so nemrtve. Še posebej - okostja. Dejansko ne poškodujejo in elementarnega raztrosa od prvega udarca. Nahajajo se v bližini necromancerja, čeprav lahko oživijo nemrtve nemrtve, vendar se ne morejo braniti pred igralcem. Killing Necromancer - umre in vsi so poklicani, da se spustijo.


Ne manj enostavni nasprotniki so Draaugs. To je upornik z mrtvimi predstavniki starega severovzhoda. Redni predstavniki tega razreda pošasti so skoraj brez obrambe proti igralcu, celo na začetni ravni. Največjo grožnjo predstavlja legendarni vodja DrauGrav. Lahko uporabijo ne le močne udarce s hladnim orožjem, temveč uporabljajo tudi uroke in celo zmajeve krike. Vendar pa še vedno zmagajo.

Čarovnica

Nekatere pošasti v Skyrimu se težko premagajo, če igrajo z veliko kompleksnostjo ali s trdimi spremembami. Te stvaritve vključujejo čarovnice ali, kot se jim reče, predskazalci. To so zla in agresivna bitja, ki imajo popolno magijo uničenja. Sposobni so povzročiti močne magične napade. Za obravnavo skupine čarovnic na visoki stopnji zahtevnosti lahko sodelujejo le izkušeni in dobro opremljeni igralci.

Dragons

Seveda so glavni nasprotniki igralca zmaji "Nominacija". Celotna zgodba je zgrajena okoli grožnje zasužnjevanja sveta z zmaji. Če igralec ne igra na najlažji načinkompleksnost in ne uporablja ukaznih ukazov, se srečanje z zmaji vedno zlahka spremeni v težave. Lahko se jim izognete na samem začetku igre. Takoj, ko igralec ubije prvega zmaja v bližini Vaytrana, se aktivira nenehno zmajevanje v svetu iger. Poleg tega obstaja stabilen odnos do ravni značaja. Višji kot je igralec, več zmajev se pojavlja in jih je težje premagati.
Srečate se lahko povsod. Včasih se napadi pojavijo popolnoma nepričakovano in absolutno ne pravočasno. Vendar pa koristen plen izplača vse stroške za uničenje takih nasprotnikov. Od zmajev ne padajo le denar in orožje, ampak tudi kosti z luskami. Imajo malo opraviti z ustvarjanjem najboljšega orožja v igri, zato jih prodajajo za zelo donosno količino. Z drugimi besedami - za lov na zmaje "Skyrima" zelo donosno. Na otoku Solstighe obstajajo zmaji, čeprav ni Skyrimovo lastno ozemlje. Zanimivo je, da so tukaj zmaji veliko močnejši, še posebej v dimenziji Hermesovega morja. Vendar pa je ta kraj sam po sebi izredno nevaren - v nekaterih krajih lik preide preprosto na svoje mesto. Torej ni nič presenetljivega, ker so precenjeni kazalci izgube nasprotnikov.

Falmers

Najbolj neprijetne pošasti iz igre "Skyrim" so zloglasni falemi. Tako kot zmaji so precej inteligentna bitja. So rezultat poskusov, ki jih je izvedla dwemerska dirka. Zato se v dveremskih ruševinah nenehno srečujejo. Ker je to povsem inteligenten človek, imajo vojake različnih kategorij,vključno s tekmovalci, čarovniki in asanami. Najpogosteje napadajo skupine in urejajo zasede. Zvoki in boli mečejo kopja in dobro streljajo z lokom. Včasih v bojni skupini folkmers lahko srečate več čarovnikov naenkrat.
Bojati se jih je treba v vsaki fazi igre, še posebej na samem začetku. Amulet Falmersov je sposoben učinkovito prebiti težke oklepe in povzročiti veliko škodo, v povezavi s katerim se je bolje ne boriti z doseganjem ravni 15 z značajem.

Moda

Za navdušene igralce, ki so že utrujeni od samega igranja in ni bilo dovolj nasprotnikov, so na pošasti "Nominacija" prisotni celotni modovi. Nekateri dodajo veliko novih nasprotnikov. Nekateri od njih so preneseni iz preteklih iger te vrstice, mnogi pa so jih izmislili sami igralci in niso del igralske zasnove. Kljub temu lahko vsi zapletejo in istočasno spremenijo igro. Katere edine spremembe je vredno dodati polnopravnim bojevnikom Daedre. Srečanje z njimi - to je pravi boj, a tudi dragocene nagrade.
Nove pošasti "Skyrima", skoraj vedno prihajajo skupaj z urejanjem točk moči in bojnih lastnosti. Praviloma bodo vedno veliko močnejši od prvotnih nasprotnikov. Nekatere spremembe prav tako bistveno popravljajo umetno inteligenco nasprotnikov, kar na splošno vpliva na vse pošasti. Z uporabo takšnih sprememb je zaželeno, da igro zaženemo od začetka. To vam bo dalo popolnoma nove občutke iz procesa.

Sorodne publikacije