Najboljši prenosni računalniki Lenovo: Pregled najboljših modelov

Igralniška industrija je celo dosegla segment mobilnih računalnikov. Še vedno ni spora glede tega, ali je smiselno kupiti igralni zvezek. In v nekaterih primerih, podporniki polnopravnega PC pridobili zmago, ker gaming laptop - užitek je zelo drago. Na srečo obstaja podjetje, ki je pripravljeno ponuditi dobre rešitve za ustrezen denar. Njeno ime - "Lenovo". Prenosni računalniki Lenovo se razlikujejo po moči in po zmerni ceni. In za mnoge naše rojake je strošek odločilen dejavnik.


Linija igralnih prenosnih računalnikov družbe Lenovo

To podjetje nekako ni posebej opazno v ozadju drugih v smislu igralnih modelov iger na srečo. Ampak imajo ga in zelo dobre kakovosti. Seveda ne dosežejo ravni "Dell" ali "Asus", vendar niso tako drage. In kaj je korist od preveč močnega prenosnika? Kaj storiti z njim? Uporabite kot grelec? Ne glede na to, Lentovi prenosniki za igre Lenovo lahko zagotavljajo prijetno igro pri maksimalnih nastavitvah.
Najsvetlejši predstavniki izdelkov za igralce so Y-serija prenosnih računalnikov, ki so sposobni zadovoljiti poizvedbe. Lenovo igralni prenosniki uživajo zasluženo popularnost v ozkih krogih, saj najbolj napredni uporabniki raje drugemu proizvajalcu. Toda v "Lenovo" so trobente v rokavu. Poglejmo nekaj najbolj zanimivih modelov.

Lenovo U900

Ta laptop je morda najmočnejši med celotno linijo igre Lenovo. Sodite sami: igralništvoPrenosni računalniki Lenovo Y900 so opremljeni s procesorjem Intel i7, do 64 GB RAM-a in grafično kartico NVIDIA GTX 980M z 8 GB video pomnilnika. Ali ni slabo za prenosni računalnik? Druge funkcije vključujejo tandem z diskom SSD (512 GB) in zmogljivostjo trdega diska (1 terabajt). Taka skupina pogonov ima zelo ploden učinek na hitrost celotnega sistema. Ker se hitri SSD uporablja za operacijski sistem in igre, je za shranjevanje podatkov potreben počasen trdi disk.


Prenosni računalnik Lenovo IdeaPad Y900 je opremljen z visoko kakovostno matriko TN in ločljivostjo Full HD. Tako udobno ne bo samo igrati, ampak tudi delo, kot tudi gledanje filmov. Seveda, brez varčevanja z energijo dejavnik govora ne gre. Baterija prenosnika je dovolj, da jo prenesete iz ene vtičnice v drugo. Ampak to je nesreča vseh igralnih prenosnih računalnikov. Zamislite si igralni laptop brez sidra v vtičnico je nemogoče. In proizvajalci niso krivi tukaj, ampak skupna moč, nameščena v laptop "železo".

"Lenovo U700"

Ta model je izšel malo prej devetsto, zato je postavljen kot naprava za bolj zmerne naloge. Ampak še vedno, Lenovo IdeaPad Y700 gaming laptop je sposoben teči igre z nastavitvami nad povprečjem. Zmogljiv procesor Intel, velika količina pomnilnika RAM, tandem različnih vrst pogonov in zelo zmogljiva grafična kartica, vse to omogočajo. V vsem drugem se laptop pretvarja, da je običajna naprava. V zaprtem stanju ga je praktično nemogoče ločiti odobičajen, povprečen prenosnik. Verjetno je bil to izračun. Pripadnost igralnemu segmentu lahko izdajo le dovod zraka na hrbtni strani in popolnoma kovinski kovček.
Gaming Notebook Lenovo IdeaPad Y70017ISK ima visokokakovostni 17-palčni zaslon in resolucijo "Full HD" v svojem arzenalu. Presenetljivo so barve pravilno prikazane. Večina prenosnih računalnikov v našem času prikazuje zaklade tega, vendar je v "Lenovo" poskušal opremiti igralno napravo z visoko kakovostnim zaslonom. Med drugimi značilnostmi je treba omeniti zelo kakovosten zvok. Vgrajeni subwoofer opravlja svoje delo. To serijo lahko uporabite za gledanje filmov brez uporabe drugih zvočnikov ali slušalk. Kakovost zvoka to omogoča.

Obseg prenosnih računalnikov za igre na srečo pri družbi Lenovo

Vprašanje je seveda čudno. Ampak na prvem mestu tako močne naprave se uporabljajo za začetek iger. Vendar ne pozabite, da so prenosniki univerzalne, večnamenske naprave. Prenosni računalniki Lenovo niso izjema. Uporabljajo se lahko za različne naloge. Še posebej se bodo pokazali pri izvajanju nalog, ki zahtevajo veliko virov, kot je urejanje videa. Njihove zmogljivosti zadostujejo za vse. Vendar jih ne smete primerjati s polno razvitimi osebnimi računalniki. Ker je mobilno polnjenje vsaj malo, vendar šibkejše od sestavnih delov polne velikosti.
Edini razlog, zakaj ti prenosniki niso primerni, je, da ga uporabimo kot prenosni računalnik. Zaradi zelo močnega polnjenja prenosnih računalnikov Lenovone živijo dolgo časa. Da, in vsak gaming laptop je nagnjena k tej bolezni. Porabi energijo, ne ceremonizira. In nobena super-baterija tukaj ne bo pomagala. Torej so gaming prenosniki zasnovani izključno za stacionarno uporabo. Vendar pa je iz take naprave enostavno izdelati multimedijsko postajo. To je lahko dostojno nadomestilo za namizni osebni računalnik. Še posebej, če izberete model z diagonalo zaslona 17 palcev.

Zakaj "Lenovo"?

Legitimno vprašanje: zakaj bi morali izbrati izdelke tega podjetja? Zato obstaja odgovor, in ne enega. In ne bojte se, kaj je kitajsko podjetje. Če bodo storili enako, bo kmalu vsa tehnologija pod blagovno znamko "Lenovo". "Motorola" so že kupili. Če ne bi bilo v njihovem asortimanu izdelkov, visokokakovostne in poceni opreme, bi težko dosegli takšne višine.
Kljub dejstvu, da je kitajsko podjetje zanesljivo poznano že dolgo časa. Prav tako ni dvoma o kakovosti zbiranja. Vse je narejeno prijazno, nikoli ne praska ničesar in se ne razpade. Čudež, ne tehnologija. No, seveda, cena. Izdelki družbe Lenovo tradicionalno niso na voljo. To lahko doseže praktično vsaka oseba.

Zaključek

Zdaj so izdelki družbe Lenovo vodilni na trgu mobilnih naprav. Tudi v stanju prenosnih računalnikov so njegovi pripomočki zelo priljubljeni. Podjetje je to uspelo doseči na račun ustreznih stroškov proizvodnje, kakovostne montaže in razpoložljivosti visokih tehnologij. Prenosni računalniki iz te kitajske družbe se nanašajo nakategorijo "mastech" naprav. Poleg visoke učinkovitosti, so značilni vsestranskost in skromna vrednost. To jim omogoča, da izgledajo bolj privlačno kot njihovi konkurenti.

Sorodne publikacije