Kako strgati okvir v Minecraftu? Podrobna navodila

V tem članku bomo razmislili o tem, kako okvir v okvirju "Maincraft 1.8". Ta priročnik je univerzalen, zato je primeren za druge različice igre. Spodaj bomo navedli izvorne materiale, ki bodo potrebni za pridobitev zahtevane zasnove.

Opredelitve pojmov

\ t
Preden nadaljujete s podrobnimi navodili, kako stisniti okvir v Maincraft, morate opisati temo, ki jo morate na koncu zaključiti. To je poseben blok, v katerega lahko postavite različne predmete. Rezultat je lahko okrašen s steno. Ta element se lahko postavi znotraj blokov. Če se sprašujete, kako v Minecraftu stisniti okvir, morate vedeti, da ga je mogoče enostavno uničiti. Element lahko po potrebi odstranite. Podrobneje bodo obravnavane podrobnosti njegove proizvodnje.

palice

Torej, kako se strgati okvir v Minecraftu? Da bi to naredili, boste potrebovali več virov. Prvič, potrebno palico. In to ne bi smelo biti eno. Ta postavka se uporablja v različnih primerih in ne samo za ustvarjanje okvira. Ta vir lahko razvrstimo kot razširjen. Aktivno se uporablja v različnih oblikah gradnje. Da ne bi skušali ustvariti v tem virtualnem svetu, verjetno potrebujete palico. Ta izdelek je v naravi. Vendar pa se zgodi zelo redko. Praviloma je ta vir lažje ustvariti na računalniku. To bo zahtevalo lesene plošče. Tukaj jih je mogoče dobiti brez posebnega dela.Plošče pridejo ven, če ročaj les. Ta material se lahko pridobi iz vseh vrst dreves. Lahko na primer obdelate hrast in dobite zahtevano količino zanimanja za vaš vir. Pri kombiniranju dveh desk dobimo 4 palice. Poskusite zbrati čim več tega vira. Brez podjetja ne bo ostal.

Skin

Nadaljujemo na naslednjo stopnjo reševanja problema, kako stisniti okvir. Zdaj pa pridobimo plen za bolj nedostopne in zanimive materiale. Če gre za notranjost doma, ne bi škodovalo uporabi najbolj običajne kože. To je seveda o živalskih kožah.

Iz vsake živali lahko dobite do dva kosa materiala. Gremo na lov. Vi, ki jih potrebujete, lahko dobite od konjev, krav in krav gob. Bolj human način v tem primeru se lahko šteje za ribolov. Potrebovali boste nekaj enot izvlečenega vira.

Ustvarjanje

Na teoretičen način smo ugotovili, kako ustvariti okvir v Minecraftu. Zdaj pa preidimo na prakso in opišite proces ustvarjanja. Veliko lažje je neposredno iskati izvorne materiale, še posebej, če se dejanje odvija na začetni ravni igre. Najprej morate pripraviti kožo. Za to potrebujete eno enoto določenega vira. Ta element postavimo v središče stroja, na drugo srednjo celico. Nato se obrnite na drevo. Potrebovali boste plošče. Če morate delati z eno vrsto lesa, to ne bo povzročalo nobenih težav. Vse je malo bolj zapleteno, če je pri rokipojavil se hkrati hrast in breza. V tem primeru je treba spomniti, da se lahko kombinirajo samo table, ki pripadajo istemu tipu. Plošče v notranjosti so lahko tudi različnih barv. Skupno v virtualnem svetu je "Minecraft" predstavljal šest vrst lesa. Ko so palice ustvarjene, jih je treba položiti na delovno mizo okoli kože. Za ustvarjanje strukture, ki jo potrebujete, potrebujete osem takšnih elementov. Izpolnite vse proste celice s palicami. Kot rezultat, dobimo lepo okrasno leseno ogrodje. To delo je končano. Pridobljeno kot rezultat izdelka, ki ga lahko uporabite po lastni presoji. Pogosto v notranjosti postavite katerokoli orožje ali kartico.

Sorodne publikacije