Preberite o Saints Row 3: Seznam priljubljenih skupin

Mesta na Saints Row 3 imajo veliko raznolikosti, saj so razvijalci naredili veliko dela v tej smeri. Vpišejo se v posebnem žepnem računalniku protagonista (TAB tipka, polje »Extra«). Pogojno jih lahko razdelimo v tri kategorije:

 • vplivajo na igralni proces;
 • dati orožje;
 • klicne avtomobile.
 • Zakaj potrebujejo kode

  Razvijalci niso imeli možnosti za neposredno klicanje. Ker je bila v času trženja podjetja postavljena kot humorni projekt, je igralcu za zabavljača zagotovljena vsa sredstva. Po prehodu zgodbe in osvajanju vseh dosežkov ni ostalo nič drugega kot zgrešiti in se zabavati. V ta namen kode zagotavljajo avtorji sami. Z njihovo pomočjo lahko zlahka ustvarite najmočnejšo bando, premagate svoje tekmece in osvojite mesto. Po tem, oboroženi z najmočnejšim orožjem, je čas, da se postavimo v stavbo in začnemo pravo vojno s policijo od tam. Užitek tega je lahko ogromen znesek.

  Gesla za igranje

  Chit on Saints Vrstica 3 prve kategorije je namenjena izboljšanju nekaterih procesov igranja. Na primer, da ne bi podaljšali ugleda med drugimi jatami dolgo časa, ga lahko hitro povečate na največjo kodo "lolz". Če se ne želite soočiti z njimi, vam bo pomagalo geslo "oops". Chit «pissofpigs in goodygoody» bodo pomagali rešiti vojno s policijo in jo dokončati, ko bo dolgčas. DodajSpoštovanje protagonista bo ekipa "whatitmeanstome". Nič manj uporabna koda je "runfast". Dovoljuje junaku, da teče neskončno in se ne počuti utrujeno. Ljubitelji zombijevih bojev in ogromne količine krvi lahko vstopijo v dve ekipi (možgani in notri). Po tem, ko bo mesto umrlo, bo mesto napolnjeno s hojo, ki bo ostala velika luža krvi. Vreme ure urejajo številni ukazi (težki in drugi). Mesto lahko pokličete malo meglo, dež, tuš ali pa naredite nebo čisto. Izbira je odvisna od udobnosti igre za uporabnika.

  Upravljanje z orožjem

  Puške so nujen del vse zabave v tem neverjetnem projektu. Nekateri goljufi na Saints Row 3 so namenjeni zagotavljanju igralca z vsemi potrebnimi arsenali. Najprej morate vnesti ukaze "goldengun" in "letsrock". Ta kombinacija bo ubila vse z enim strelom in bo dala takoj ves potreben arsenal za pogrom v mestu.

  Razvijalci so napovedali tudi možnost pridobitve določenih vrst pištol. Najbolj kakovostno orožje za streljanje od daleč je laserska puška, ki se pojavi po uvedbi ukaza givelm8. In za varanje prebivalcev mesta bo prišel goljufija na Saints Row 3 «givedildo». V rokah igralca je dildo velikih velikosti in lahko premagajo ljudi na ulicah. Alternativa ukazu "giverocket" daje igralcu udarno kladivo - močno orožje blizu. Najnovejša zanimiva goljufija je "giveairstrike". Zagotavlja priložnost za organizacijo bombardiranja iz zraka v industriji.

  Razpoložljivi avtomobili

  Treba je omeniti, da so kode na voljoSaints Row 3 vam daje možnost, da vse avtomobile, ki se izvajajo v igri. Na primer, ukaz "poveljnik" zahteva igralca nov model rezervoarja. S svojo pomočjo je mogoče premagati polovico mesta in ostati nedotaknjena.
  Chit "Attrazione, Bootlegger in Reaper" po uvodu aktivira pojav protagonista najboljših športnih in klasičnih avtomobilov. Jahanje po ulicah vašega mesta v takem avtomobilu je vedno lepo. Če želite nekaj ekstravagantnega, se bosta primerni ekipi "Toad in Titan". Po vstopu v prvo je lep in hiter ATV. Drugi goljufija bo v svetu iger klicala oklepni tovornjak s sprednjo zaščito. Takšno vozilo je popolnoma primerno za urejanje nereda na cestah. Ta seznam najbolj priljubljenih kod je konec, čeprav obstajajo tudi drugi goljufa.

  Sorodne publikacije