Kdo je Sisetrick Thinker: Najboljši nasprotniki

"Dot 2" je priljubljena spletna igra za več igralcev. Dve ekipi petih ljudi se bori, da bi rešili bazo in uničili sovražnikov prestol. Zemljevid bojišča vsebuje tri laines: botline, mz-line in top-line. Igralec, ki igra Msz, se šteje za ključ, ki je odvisen od njega, zmaga ali izgubi ekipo. Kaj storiti, če se je na stopnji vrha v sovražni ekipi pojavila Tannerjeva ikona (on je voznik ali Bowser)? Vsak igralec Dot 2 ne ve, kdo misli.

Tinker: prednosti in slabosti junaka

Kot pravijo, mora biti sovražnik znan v obraz. Da bi razumeli, kdo je mislec, morate poznati njegove slabosti in prednosti.
Prednosti "strojnega" junaka:
 • Z uspešnim začetkom igre in prisotnostjo časovne kmetije je sposoben reševati probleme celotne sovražnikove ekipe, ne da bi jim omogočil, da bi se odpovedal sovražnikovim kerrisom.
 • Zelo močan na podlogi (v odsotnosti jakne sovražnikov samportor ali roamer)
 • V samo nekaj sekundah ubije skoraj vsakega junaka.
 • Hitro zvijajte kmetijo in obrišite, tako da sovražniki nimajo več prostora za varno gibanje.
 • Pomanjkljivosti lokov:


 • Učinkovitost junaka določa časovni okvir potrebnih elementov.
 • V fazi lapinga je ranljiv sovražnik sapporta ali gostujočega napada.
 • Na vrhovih, kjer zavezniki potrebujejo veliko lekarne, izgleda slabo.
 • Ima malo zdravja, ne prenaša stanja, hexa in seilensa.
 • Zapleten junak zahteva visoko raven spretnosti in sposobnostiuporabite tipko Shift.
 • Vsa škoda na smučeh in večina predmetov je čarobna. Enostavno krmiljenje "BKB".
 • Kdo skuša Tincherja v Mozambiku: zgodnja faza igre

  Tinker kot Mider je zelo neprijeten junak. Proti njemu je precej težko, ne da kmetije, in celo ostati na liniji, pridobivanje izkušenj.


  Sledi seznam junakov, ki so nasprotnik miselca v ms (706 in kasnejši popravki):
 • Skywrath Mage (petelin) stoji prav na Tynckerju v Musslinu v zgodnjih fazah igre. Zahvaljujoč prvemu in drugemu znanju, Skywrath prinaša Tinckerjeve nevšečnosti stalnim karakteristikam. Tudi petelin ima Ancient Seal (tretja spretnost), ki ne mara lokov. Pravilno pobral trenutek in kompetentno uporabo vseh skils (vključno ultimaty) v nekaj sekundah lahko pokopal Tincker.
 • Pugna je odlična izbira za zmagovalno igro. Nether Blast Harassit (prva spretnost) in instalacija Nether Ward (tretja spretnost) bosta zaprla Tinkerjeva usta. Ni priporočljivo opustiti Decrepify (drugo spretnost), ker ta sposobnost naredi junaka imunskega na fizične napade, vendar poveča prejeto čarobno škodo.
 • Nyx Assassin bo radostno življenje "mehanike" spremenil v pravi pekel. Nyx števec lopar in pohod omogočen Spiked Carapace. Mana Burn bo prisilil Tinkerja, da igra bolj pasivno igro. S prihodom nukle 6. stopnje in prisotnostjo Dagona (ali s pomočjo ekipe) lahko brez težav pošlje Tinckerja v gostilno.
 • V prvih minutah mora Storm Spirit igrati previdno in previdno. Treba je paziti, da raven zdravja ni manjša od škode, ki jo povzroča Tinker Procurement.S prihodom ultimata Storm Spirit brez težav ubije sovražnikovega gostitelja.
 • Pudž, zaradi velike količine zdravja, mirno doživi Tinker Prokate in s prihodom ultimata uspešno jede tanke loke. Vendar pa, če izberete Pudge v ms, morate biti zmožni zadeti Meuk Hook, sicer bo ta vrh neuporaben.
 • Zeus, tako kot Tinker, ima majhno količino zdravja, vendar močan prokast. Čedna igra in pravilna uporaba lobanj bo Tinkerja razburila.
 • Lina nasprotuje mitri in jo potisne stran od kmetije. Če je Tinker postavljen pod profesionalca, ga Lina zlahka ubije.
 • Kako pomagati Miderju, ki je proti Tinckerju?

  Če sovražnik Tinker izloči prvo kri in ne da življenja za školjke, obstaja več načinov, kako lahko pomagamo trpljenju.
  Najprej so za Msz potrebni Observer in Sentry Ward. Mišljeve rakete imajo zelo veliko srečanje, vendar dobijo le vidne sovražnike. Če Tinker ali njegovi nosači postavijo opazovalni oddelek na "visoko raven", ga je treba prevarati. Opazovalec Ward potrebuje sovražno sredino, da je vedno na vidiku. Drugič, Tinker je zelo odvisen od mane, zaradi česar v prvih minutah kupi Bottle. Če obstaja taka priložnost, potem lahko zmanjšate kurirja, ki s steklenico preide na mz-line. Poskrbite, da boste imeli v ekipi nevidne znake (Riki, Bounty Hunter, Clinkz) ali lik (naravni prerok). Če ne morete ubiti kurirja, ki nosi steklenico, potem morate nadzorovati rune. Nekaj ​​sekund pred prihodom v pristanišče in gostujočim potnikom naj se odpravi iz dreka in jih vzame, s čimer Tinker zapusti brez možnosti, da napolni steklenico. Tretjič, ureditiSmešnemu življenju Tinkerja bodo pomagali zavezniki. Ko kupite in uporabljate Smoke, bo pristaniški prevoznik ali gostujoči potnik skupaj z rudniki pokopal sovražnika.

  Kdo je Sisetrick Thinker v Doti 2 med celotno igro?

  Če je uspelo trditi Tinkerja v zgodnji fazi igre, ne pravi, da je bitka zmagala. V poševni kovnici je zelo verjetno, da bo šla na kmetijo v gozdu, kupila Boots of Travel in začela leteti po vsem zemljevidu, kar bo nasprotnikom prineslo neprijetnosti. Če je pred takšnim junakom veliko "tankih" likov, potem bo ta ekipa še težje zmagala.
  Dober antipark je Anti-Mage. Z zadostno farmacijo in dobro iniciacijo na svoji strani, Tinker nima možnosti, da bi živel iz boja. Inteligentni "voznik" bo deloval proti njemu, hkrati pa bo pokopal polovico svoje ekipe. Lifestealer zahvaljujoč Rage (prvi spretnosti) postane imun na čarovnijo, kar mu bo omogočilo, da ugotovi Tinker. Viper ima odpor do čarovnije, kot tudi Poison Attack (prva spretnost) potrka Tinker Blink Dagger, ki preprečuje skrivanje v grmovju. Pugna postavi Nether Ward, ki mu pri Bowesovi vožnji povzroči veliko škode. Duhovniki in naravni prerok so mobilni junaki, ki lahko ujamejo Tinkerja na topovskih levah. Duhovnik, ki ga je prevzel, bo "voznika" videl, tudi če bo naredil načrt v grmu. Clockwerk ne bo dal življenja na začetku igre in na koncu. Če pridemo do Hookshota, postavimo Power Cogs in vklopimo Battery Assault, je definitivno brcnil Thinkerja. Poleg tega bo signalna raketa, sproščena v pravo smer, osvetlila lokacijo Tinckerja v grmovju. Zeus zazna položaj sovražnika na kateri koli točki zemljevida. Lahkoubiti sovražnika s prevladujočo kmetijo. Doom in Silencer hranita svoje Bows s svojimi ultimatumi. Ker je v tišini, postane neuporabna. Invoker z dobro spretnostno igro ubije Tinkerja za udarec, Gold Snap pa v povezavi s ForgeSpiritom ne ustvarja Blinketa ali uporablja Rearm. Vsi znaki imajo onemogočene (stanje, šestnajst), kot so Lion, Shadow Shaman ali Bane. Tinker se boji "playibles" in "seilens", vendar igranje za take "tanke" junaki je zelo previden. Disruptor se lahko po svojem TPautu spremeni v Thinkerjev boj in njegov ultimat (v prisotnosti Aghanimovega žezla), da popolnoma nevtralizira sovražnika. Maščobni junaki, kot so Ax, Bristleback, Centaur Warrunner, Alchemist, Pudge in drugi. Ker imajo Blade Mail in veliko življenj, se ne bojijo Tinkerja in odražajo škodo, ki jo dobijo nazaj do sovražnika.

  Sorodne publikacije