Kako obnoviti dostop, če sem pozabil geslo?

Veliko ljudi v komunikacijskem procesu aktivno uporablja sodobno tehnologijo za izmenjavo informacij z uporabo internetnih priložnosti. To storite tako, da zaženete nabiralnik tako, da se registrirate pri eni od posebnih storitev. E-pošta vam omogoča takojšnje pošiljanje informacij kjerkoli na svetu in prejemanje odgovora nanj. Če postavite nabiralnik, najprej poskrbite za njegovo varnost. Za to obstaja zaščita osebne korespondence uporabnikov tretjih oseb s pomočjo gesla. V bistvu se pri registraciji uporablja kombinacija številk in črk, ki jih je treba zapomniti. Kaj pa, če sem pozabil geslo od mail.ru.ru ali drugih poštnih storitev? Obstaja veliko načinov za obnovitev dostopa. Izbira določene metode je odvisna od informacij o profilu, ki jih uporabnik lahko prikliče.

Obnovitev dostopa s telefonsko številko

Pogosto se uporabniki soočajo s hekerskim računom ali pa preprosto pozabijo geslo e-pošte. In kot rešitev problema ustvarite nov nabiralnik. To seveda vodi do izgube dostopa do lastnih informacij o preteklem poštnem naslovu.
Kot veste, mora uporabnik pri ustvarjanju profila preveriti svojo telefonsko številko za upravljanje računa. Če je uporabnik pozabil geslo od pošte, vendar ima dostop do predhodno preverjene telefonske številke, je priporočljivo uporabitiObnovitev s sporočilom SMS. To storite tako, da izberete številko in vnesete zadnje 4 številke v posebno polje. Nato mora podana številka vsebovati kodo za obnovitev dostopa do profila.

Tajno vprašanje

Pogosto morate pri ustvarjanju računa določiti vprašanje in mu odgovoriti. Če želite obnoviti dostop, vnesite zahtevane podatke v polje. Ta sistem identificira uporabnika. Potem morate vnesti kodo s priloženo sliko in slediti navodilom. Če se uporabnik ne spomni odgovora na skrivno vprašanje, kliknite gumb "Ne spomnim se odgovora" pod obrazcem.

Standardni način obnove

Če uporabnik pozabi geslo od pošte, je standardni način, da poznaš prijavo za njeno obnovitev. Postopek poteka v naslednjem zaporedju:
 • Glavna stran mail.ru, ko se poskusite prijaviti v nabiralnik ali register, ima gumb «Ste pozabili geslo?».
 • Vnesite e-poštni naslov in kliknite gumb "Nadaljuj". Vendar ne pozabite, da če ne uporabljate nabiralnika 5 let, bo dostop do njega nepreklicno izgubljen.
 • Če vneseni naslov obstaja, uporabnik vstopi na stran za obnovitev, kjer je treba med registracijo vnesti nekatere podatke o podatkih.
 • Po izpolnitvi zahtevanih polj morate vnesti captcha.
 • Nato se odpre stran s praznimi polji za odpiranje. Po tem morate poslatiobliki
 • Zato bo uporabnikova aplikacija preverjena in bo v bližnji prihodnosti pregledana.

  Podpora za pomoč uporabnikom

  Vprašanje pomoči s podporo, če ste pozabili geslo iz pošte, ni zapleteno. Če standardne metode niste uporabljali, se morate obrniti neposredno na strokovnjake in podrobno razložiti naravo problema. Račun je morda bil hekiran ali se uporabnik dolgo ni prijavil. Pri pošiljanju pisma, ki pojasnjuje razloge, morate omeniti temo: "Password Recovery".
  V pismu je treba navesti najpomembnejše informacije, ki so na voljo samo dejanskemu lastniku računa. Za hitrejši dostop do pošte je priporočljivo zagotoviti čim več zanesljivih informacij. V tem primeru se bo verjetnost obnovitve gesla večkrat povečala. Torej je obnovitev gesla rešljiv problem, če natančno upoštevate navodila ali uporabite storitev podpore. Če je uporabnik pozabil geslo iz e-pošte, lahko dostop do računa ponovno pridobi, vendar si bo zapomnil informacije, ki so mu bile posredovane med registracijo. Da bi zmanjšali možnost izgube računa, je priporočljivo vedno navesti številko mobilnega telefona.

  Sorodne publikacije