Blade in duša: 1073 način za reševanje

V kateri koli spletni igri lahko pride do napak pri zagonu ali namestitvi odjemalca. Azijski projekti so najboljši primer. Vodja njihovega števila je Action Blade in Soul. Napaka 1073 ima 35% uporabnikov, ki poskušajo razširiti datoteke na svoj računalnik. Njena odločitev je obvezna za vse, ki želijo nadaljevati avanturo v fantastičnem svetu.

Vrednost protokola

V igri Blade in Soul napaka 1073 pomeni, da operacijski sistem na napravi ne izpolnjuje zahtev nekaterih datotek v odjemalcu.
Najpogosteje se pojavi, ko poskušate namestiti piratsko različico sistema Windows 7. Drugi najpogostejši vzrok je pomanjkanje novih različic sistemskih komponent. Microsoft je ustavil posodabljanje tako, da je v zadnjo različico namestil piko s kodnim imenom KB3033929. To je potrebno za vse lastnike računalnikov v tem operacijskem sistemu, sicer se napaka Blade in Soul 1073 ne more izbrisati.


Reševanje problemov

Za začetek morate razumeti, kje se pojavlja problem s protokolom. Preverjanje in namestitev najnovejših sistemskih datotek popravi situacijo v 70% primerov. To naredite tako, da obiščete Microsoftovo spletno mesto in izberete svoj sistem.
Če po izginotju Blade in Soul 1073 ne boste izginili, morate namestiti ali nadgraditi SP1 (servisni paket) za Windows 7. Mogoče so nekatere datoteke v njem poškodovane in stranka zaradi tega ne želi namestiti igre. Tretja točka zaradi napake Blade Soul - status 1073 - težave s centrom za nadgradnjosistemov. Potrebno je onemogočiti požarni zid in prenesti datoteko z imenom. Ko ga zaženete kot skrbnik, morate znova iskati posodobitve (postopek lahko traja dlje časa). Če po vseh operacijah napaka ni izginila, to pomeni, da je računalnik pokvarjena različica OS ali lite. To bo pomagalo ponovno namestiti sistem Windows ali obnoviti prvotno obliko. To je ekstremna metoda, zato jo je najbolje uporabiti šele, ko sledite zgornjim navodilom.

Sorodne publikacije