Podrobnosti o izdelavi orožja v "KS: GO"

Mnogi ljudje radi igrajo računalniške igre s svojimi prijatelji. Navsezadnje je vzdušje celotnega procesa veliko boljše. Toda nekateri ljudje raje prevarajo svoje ali tuje strežnike, medtem ko uporabljajo različne ukazne ukazne mize. Zato je predmet tega članka, kako si dati orožje v "COP: GO". Podobna metoda je najlažja, toda za to boste morali igrati na posebnih strežnikih, kjer lahko konzolirate ukaze, sicer se ne bo nič izšlo.


Zakaj dostavljati orožje KS: pojdi skozi konzolo

Poleg običajnih strežnikov Steam za igro Counter-Strike obstaja tudi »strežnik skupnosti«. Njihovi lastniki lahko postanejo navadni ljudje. Načine, da bi dobili takšen strežnik je samo 2: narediti strežnik, ki temelji na vašem računalniku, kupiti od storitve namenski strežnik za vaše potrebe, in na njem že ustvarite strežnik skupnosti. To pomeni, da lahko taki ukazni ukazi kot izdajanje orožja delujejo samo na svojem strežniku ali v eni sami igri.
Praviloma je odgovor na vprašanje, kako si dati "orožje" v "COP: GO", in iščejo administratorje, ki se samo pogovarjajo s prijatelji. Ko poskusite izvesti ukaz ukazne mize za prejem strojne opreme v redni igri na uradnem strežniku, se bo zgodila napaka. In če se to zgodi več kot enkrat, potem je mogoče popolnoma blokirati dostop do vira za nekaj časa. Pravila skupnosti Steam pravijo, da uporaba konzole na uradnih strežnikih ni priporočljiva. Konec koncevTo je skozi to, da mnogi uporabniki povezati na goljufija. Treba je opozoriti, da je uporaba goljufij na uradnih strežnikih Skupnosti kazniva z blokiranjem. Izdaja se lahko v nekaj tednih in za celo življenje, potem pa morate spremeniti račun. Zato bodite previdni pri vnosu ukazov v Counter-Strike konzoli.


Kako dati orožje v "COP: GO": console

Kot je bilo že omenjeno, se vprašanje orožja lahko izvede samo na skupnostnih strežnikih ali v eni igri z roboti. Vendar je treba tudi opozoriti, da takšna funkcija ni prikrajšana za piratsko različico. Razlika med njim in izvirnikom je spet strežnik. Na pirat preprosto ne more iti na uradne vire. Druge različice so si podobne.
Navodilo o tem, kako si v konzoli "COP: GO" dati sebi orožje:
  • Za začetek nastavitev aktivirajte konzolo in jo dodelite želenemu tipkam na tipkovnici.
  • Priporočljivo je poskusiti z roboti, zato ustvarite lokalno igro, nato pa pojdite na naslednjo točko navodil.
  • V konzolo vnesite naslednje: dajte weapon_ak47. Po spodnji črti lahko dodate ime želenega orožja. V tem primeru je naveden stroj AK-47.
  • Pritisnite gumb Enter in nato se bo v vaših rokah pojavilo želeno orožje.
  • Na koncu

    Upamo, da je ta članek o tem, kako si dati orožje "COP: GO", pomagal rešiti vaš problem. Prav tako je vredno opozoriti, da je uporaba ukazov ukazne mize, ki so vam neznani, lahko škodljiva za igro, zato je zelo priporočljivo, da dobro premislite predkako vnesti nekaj v konzolo. Navsezadnje se vsaka ekipa vpiše v računalnik, ne pa v osebo, zaradi česar se lahko ekipa dojame kot poziv k programski opremi tretje osebe.

    Sorodne publikacije