Mednarodni sistem medsebojne finančne pomoči Mobius Line. Povratne informacije uporabnikov in članov "affiliate"

Večina uporabnikov, katerih pregledi mednarodnega sistema finančne pomoči Mobius Line so našli na internetu, verjamejo, da je obravnavani projekt - klasična finančna piramida. Kdor se je prej registriral, dobi dobiček od prispevkov udeležencev, ki so kasneje prišli na projekt.

Kakšna je nevarnost piramide z denarjem?

Dejstvo, da so finančne piramide prepovedane, ne ustavi (in včasih pritegne) veliko ljudi, ki iščejo pasivno obogatitev. Če govorimo neposredno o projektu Mobius Line, pregledi zavedenih udeležencev kažejo naslednje:
 • Avtorji oglaševalskih besedil ne prikrivajo in celo aktivno oglašujejo vključevanja te vrste obogatitve v finančne piramide. Potencialni udeleženci bodo obveščeni, da bodo koristili prispevki številnih drugih ljudi, ki se bodo po njih prijavili.
 • Posebej oblikovan in vgrajen program spletnega mesta ustvarja vtis poznejših registracij in prenosov sredstev, ki "padejo" na račun potencialne žrtve.
 • Denar se ne izplača nobenemu od udeležencev. Oseba, ki se je odločila, da bo zaslužila, najprej plača provizijo. Po tem se šteje, da je prevara končana, organizatorji projekta pa izgubijo zanimanje za žrtev.
 • Partnerski program Mobius Line: pregledi udeležencev

  Projektni partnerji poleg obetavnih visokih dohodkov obvestijo potencialne novince o priložnostih.dobiček v pospešenem načinu. Res je, da lahko samo prvih deset tisoč udeležencev oceni takšne zaslužke. Ampak absolutno vsi uporabniki, ki so izpolnili vrste mednarodnega sistema medsebojne finančne pomoči Mobius Line in povabili petdeset prijateljev, bodo prejeli darilo - popolnoma nov iPhone z možnostjo povezovanja katerega koli mobilnega operaterja.


  Leži dol!

  Vsebina affiliate vsebine je presenetljivo sporna. Sodeč po oglasih, objavljenih na nekaterih straneh, se Mobiusova linija nasprotuje finančnim piramidam in celo "napoveduje vojno" pripadnikom goljufivih shem.

  Nikogar ni treba povabiti!

  Med branjem in poslušanjem oglaševalskih informacij, ki so jih objavili partnerji projekta, lahko sklepamo, da več mednarodnih sistemov vzajemne pomoči z istim imenom mirno živi na internetu. Mogoče je bil nekdo iz affiliate programa nepazljiv pri poslušanju ali branju mentorjev? Glede na naslednjo različico razmerja med projektom in uporabniki ni treba pritegniti novih članov. Dohodek se povsod pojavi na računih uporabnikov - vsaka oseba, poznana in neznana, registrirana prej ali slej, se lahko spremeni v "finančnega donatorja".


  Nekatere kategorije "partnerskih" udeležencev predstavljajo projekt, o katerem se razpravlja, kot strukturo, ki je podobna sovjetskemu skladu za vzajemno pomoč. Edina razlika je popolna anonimnost. Udeleženci ne vedo, od kod prihajajo prostovoljni prispevki - iz napotnice,udeleženca, registriranega v sosednji "veji" ali neznanega neznanca. Kdo verjameš Čigave obljube so resnične in katere niso? Ob upoštevanju vsega zgoraj navedenega se lahko domneva, da so izpadi rezultat kreativnega iskanja partnerjev projekta Mobius Line. Povratne informacije članov affiliate programa, impresivne nedoslednosti, lahko narekuje želja po hitrem zaposlovanju. Izpolnili so svoje uspehe z refluksom in prejeli obljubljene odstotke? To ni znano.

  Mobius Line - Lhototron! Od kod prihajajo prostovoljci?

  V skladu z informacijami, objavljenimi na eni od spletnih strani affiliate, lahko novinec prejme le petdeset nakazil drugih udeležencev (običajno mu ni znano). Je to res? Pregledi udeležencev kažejo, da nobena oseba, ki je registrirana na spletnem mestu, še ni prejela plačil. Edina realna valuta je prostovoljni prispevek, ki ostaja v projektnih računih. Kako resnične te besede niso znane - avtorji negativnih komentarjev niso želeli razkriti svojih resničnih imen.
  Dejstvo, da so prostovoljno prenesena sredstva udeležencev shranjena na spletnem mestu, ki so ga preverili partnerji affiliate programa. Nadalje, glede na informacije, ki jih objavijo partnerji Mobius Line, je treba donacije dati udeležencem, ki potrebujejo največ denarja. Kako organizatorji projekta določijo, kdo potrebuje več, in kdo manj je neznan.
  Podjetje Mobius Linese postavlja kot posrednik med donatorji in prejemniki denarja. Z dodelitvijo sredstev razvijalci projektov vodijo algoritem, imenovan tehnologija zaprtega seznama. Vsak udeleženec sistema se lahko kadarkoli seznani s statistiko razdeljevanja "daril", vendar vrne denar, ki ga je prenesel na spletno stran, je nemogoče.

  Opozorilo in vsa soglasja

  Internet je našel informacije, ki potrjujejo: udeleženci, ki šele razmišljajo o predlogu, da se pridružijo skupnosti donatorjev, so večkrat opozorili, da je prenos lastnih sredstev prostovoljen. Znesek, prenesen na račun projekta, se ne vrača. Kaj potiska ljudi, da delajo nesrečna dejanja? Zakaj, ko se je prostovoljno ločil majhen znesek, ne dvomijo, da bo ta skromen prispevek povzročil dostojne pasivne dohodke?
  Dve verziji, kaj se dogaja, sta najverjetneje:
 • Projekt je neke vrste "magnet" za ljubitelje akutnih občutkov.
 • Uporabniki se z registracijo na projektu ravnajo po prvih vrsticah oglaševalskih besedil in najkrajših video posnetkov, ki odražajo le glavne vidike interakcije z Mobius Line. Pripombe prevaranih uporabnikov potrjujejo verjetnost, da nobena podrobnost dogovora ni bila globlja.
 • Sorodne publikacije