Podrobnosti o kakovosti orožja v "KS: GO"

Mnogi ljudje so ljubitelji žanra iger, kot so strelci. Ta vrsta igre je odlična za preverjanje vaše natančnosti. Za nekatere pa postane stalna zaposlitev, ki jo porabijo na tisoče ur svojega dragocenega časa. Ampak ne pozabite, da v igri CS: GO obstajajo vsi elementi dekor orožja. Zato je ta članek posvečen temi kakovostnega orožja v "COP: GO".

Nekaj ​​besed o CS: GO

Ta igra se je pojavila leta 2004. Ustvarila jo je skupnost, ki temelji na igrah in temelji na igri Half-Life. Njegova glavna ideja je timsko delo in skladnost, saj bosta samo ti dve stvari vodili ekipo do zmage.


Seveda obstajajo posebni modeli orožja, ki spreminjajo barve, vendar so le teksture, in nič več, čeprav imajo nekatere od njih integriteto in nimajo posebnega vpliva na kakovost orožja v "COP: GO". Razdeljena je tekstura podatkov iz posebnih skrinj. Enake skrinje lahko kupite v trgovalnem nadstropju ali počakate na priložnost, ko po tekmi pade zaprti prsni koš, v tem primeru pa boste morali plačati ključ.

Glavne vrste orožja v kakovosti "KS: GO"

Kot v vsaki igri, kjer obstajajo zanimive stvari, se spremeni samo lupina, pojavlja se tudi razvoj teh predmetov v razrede. Samo v CS: GO stvari nižje kakovosti iz višje so precej drugačne po videzu: lahko obstajajo deljeni deli slikarstva, lahko je veliko umazanije na vrhu ali neverjetna količina prask. Boljša je kakovost, lepše je v vaših rokah,nič zapletenega.


Vse lastnosti orožja v "COP: GO":
  • Neposredno iz tovarne. Te stvari zelo cenijo igralci, ker tekstura orožja ni poškodovana. Stane zelo drago, vendar zelo lepo.
  • Rahlo obrabljen. Skoraj enak videz, kot v prejšnji različici, so vidne le občasne manjše praske. Toda igralci še vedno cenijo to možnost.
  • Po poskusih na terenu. Še bolj izrabljeno orožje, ki morda manjka nekatere elemente slike.
  • Nosi. Zanj je značilen temnejši videz, kot da je to orožje v vseh oboroženih spopadih v zadnjih 20 letih.
  • Sklep

    Upamo, da ste po branju tega članka začeli razlikovati med kakovostjo orožja v "COP: GO" in da vas nihče ne bo mogel prevarati. Bodite še posebej previdni, če oseba ponudi ranjeno orožje v zameno za povsem novo. Z eno besedo, se ne motite z izbiro vojaške opreme. Vso srečo v igri!

    Sorodne publikacije