Sniper orožja v Warfice: Taktični nasveti

Orožje ostrostrelec v Warface je edinstveno, saj omogoča lastniku, da uniči nasprotnike na veliki razdalji in ostane neopažen. To ne pomeni, da ta razred generira igralce mime. Moraš biti sposoben pravilno ciljati in ustreliti brez napake. To bo obravnavano v članku.

Guns

Od izdaje igre je minilo veliko časa. Pri vsaki posodobitvi se pojavljajo nova orožja, zato morate pogosto iskati taktike za prihajajoče igralce. Od leta 2018 se naslednje orožje šteje za najboljše orožje ostrostrelec v Warfaceu:
 • McMillan CS5 je legendarna puška. Zahvaljujoč visoki hitrosti delovanja in edinstvenemu dušilcu, ki se ne zatemni, se pogosto uporablja v PvP. Slaba stran je močan donos, zato je priporočljivo natančneje ciljati.
 • ORCIS T-5000 - je kupljen v igri za valbaksy za eno uro. Velika škoda in pomanjkanje popravil je, da je puška pogosto v PvP. Glavni minus je majhna trgovina.


 • Bushmaster BA50 - Spravi ga iz srečne škatle za posojila. Ni najbolj priljubljeno orožje ostrostrelec v "Varfeisu", ampak v PvP spretno upravljajo izkušeni igralci, ki lahko odstranijo nasprotnika z enim samim strelom. To je posledica velike škode in ciljnega območja. Manjša je povečana vrnitev, pri čemer moduli namestijo le optični pogled. Poleg tega je pištola popolnoma neuporabna za PvE.
 • AX308 - izdana iz posojilnih okenc. Razdalja je višja od razdalje "Bushmaster". Zahvaljujoč trem slotommodifikacija in dobra hitrost, iz nje lahko ubijete vse, kar se premika. Zato se uporablja tako v PvP kot v PvE. Vendar pa je začetnike za zadnji način bolje sprejeti nič pol-avtomatsko.


 • Taktike v PvP

  Izkušen igralec mora imeti ne le dobro orožje. V Warfaceu je ostrostrelec koristen, če ve, da se taktika bojevanja:
 • na odprtem prostoru premika vzdolž sten;
 • za prikrivanje svojega položaja uporabljajo dušilec;
 • pri trčenju s sovražnikom na kratki razdalji je bolje udariti s stegna;
 • Na zemljevidu bi morali izbrati mesto, kjer sovražnik ne more ubiti, ostrostrelec pa bo dobil pregled nad bojiščem;
 • Po umoru morate zamenjati položaj, ker bo uspešen odboj dobil lokacijo;
 • Za boj proti boju in boj proti srednjemu razponu je treba izbrati avtomatske ali polavtomatske pištole. Idealno dodatno orožje ostrostrelec v Warface je SIG Sauer P226 C.
 • Taktike v PvE

  Isti nasveti bodo prišli prav v PvE, vendar je bolje vzeti avtomatske ali polavtomatske puške. Dobro se je pokazal na VSS "Vintorez". Prednostni cilji so sovražniki na dolgih razdaljah, ostrostrelci, lanserji granat in napadalna letala v ležečem položaju. Na noge lahko vdrete nosilec ščita, preden ima čas, da prinese težave celotni skupini. Pri posebnih operacijah, kjer sovražne čete podpira požar mehanskih turretov, so slednji glavni cilji. Konec koncev, nihče razen ostrostrelca ne bo mogel povzročiti največje škode tem mehanizmom na daljavo.

  Splošni nasveti

  Najljubši sprejem vseh ostrostrelcev je "raztezanje". To je na poti, da zapusti zavetišče v načinu usmerjanja na območje domnevnega sovražnika. Potem so gibi v desno in levo, medtem ko v razponu optike ni sovražnika. Po posnetku. Uporaben je tako za "vanshots" kot za igro "clamp". Drug način je snemanje v podcastu. Učinkovito proti bodočim nasprotnikom. Opazovanje je že v podcastu, potem je posnetek narejen. Primerno za ljubitelje avtomatskih pušk, saj lahko v tem primeru dobesedno pokosite sovražnika. Poleg tega, take pištole v podkat nima vrnitve. Preskok je učinkovit način, da pobegnete od žoge. Uporabite ga lahko tako pri trčenju s sovražnikom na kratki razdalji kot pri proučevanju terena (na primer, ko morate obrniti rog).

  Razsodba

  Pištola za vsak razred setov. Nekateri so kupljeni prek dobaviteljev, nekateri od škatle sreče. Tisti, ki so bolje na sploh, se pojavijo v času v trgovini. Včasih pa razvijalci aktivirajo notranje dogodke v igri, v katerih lahko za vedno dobite edinstvene puške. Zadeva ostrostrelec v Warfaceu na orožju »Kazen« je primer. Bilo je v času praznovanja noč čarovnic leta 2018. Vsako orodje, ki ga potrebujete za uporabo. V pametnih rokah je celo začetni vzorec LED diod smrtonosen. Uporabite spodnje nasvete in vse bo prišlo ven!

  Sorodne publikacije