Vse lastnosti orožja v "KS: GO" so v redu

Mnogi igralci so vsaj enkrat slišali o igri, kot je CS: GO. Še vedno je na seznamu najbolj priljubljenih od leta 2004, ko je bila le dodatek po meri. Njegova priljubljenost ni le v dostopnosti, temveč tudi v pustolovskem trenutku. Ni vse tako preprosto. V igri so stvari, ki jih ljudje poskušajo doseči s porabo osebnega denarja. Torej je tema tega članka razvrstitev vrst orožja v "COP: GO". Pogosto se zgodi, da goljufi poskušajo prodati poceni stvar drago.


Nekaj ​​besed o kakovosti orožja v CS: GO

Steam ima svojo delavnico, v kateri ljudje iz različnih držav poučujejo svoje delo, povezano s CS: GO, vključno s teksturami za orožje. Po tem, ko je delo ocenila javnost, lahko razvijalci iger na to opozorijo in ga postavijo v naslednjo skrinjico. CS: GO je po mnenju mnogih postal priljubljen samo zaradi te inovacije, ki je poleg glavnega - konkurenčnega - prinesla še dodatno navdušenje.
Za bolj prilagodljivo politiko oblikovanja cen je bilo uvedenih več vrst orožja, ki so dodeljene vsaki enotni bojni enoti. Zato bomo v tem članku razpravljali o kakovosti orožja v "KS: GO" po vrsti. Navsezadnje lahko nevednost privede do izgube najljubše opreme. Prevarant nikoli ne spi v iskanju novih žrtev, zato je vredno temeljito preučiti vse lastnosti orožja, ki so predstavljene v igri "COP: GO".

Kakovost orožja v "COP: GO" v vrstnem redu

Stvari je mogoče kupiti in prodati na uradnih prodajnih mestih podjetja Steam in drugih.mesta, kjer je cena določena glede na ponudbo, ki jo ponujajo uporabniki. Praviloma je nižja kot v Steamu. Toda to se ne konča, saj obstaja možnost, da se denar v internetni torbi odvzame, za razliko od platforme za trgovanje s parami, kjer denar kroži v krogu - od igre do igre.


Kakovost orožja v "COP: GO" po vrstnem redu:
  • Neposredno iz tovarne. Najdražji in najboljši vzorci orožja, tekstura slike je povsem nedotaknjena.
  • Rahlo obrabljen. Nekoliko slabše od zgoraj navedenih v kakovosti, vendar ne toliko cenijo igralci.
  • Po poskusih na terenu. To je najbolj povprečna možnost glede cene in kakovosti. Odlično za začetnike, tako da ne boste porabili preveč denarja, če vas igra še ni udarila.
  • Žalovanje. Skoraj izbrisana slika. Pogosto se ne ceni.
  • Strjena v bitkah. Dobesedno smeti. Takšno orožje redko prodaja kdorkoli. Lahko se vrednoti le v primeru, ko je orožje zelo redko.
  • Za zaključek

    Upamo, da vam je ta članek pomagal razumeti, kako orožje v "KS: GO", ker neupoštevanje pravil ne razbremeni odgovornosti. To uporabljajo številni prevaranti. Konec koncev, cene za nekatere vzorce orožja v "COP: GO" lahko doseže vrednost več deset tisoč dolarjev.

    Sorodne publikacije