Domače računovodstvo - brezplačna programska oprema

Za jasen pregled vaših mesečnih prihodkov in izdatkov (kot tudi udobja pri družinskem proračunu) bo poseben program za vodenje domačega računovodstva najboljša rešitev. Obstaja veliko orodij, ki jih je mogoče enostavno prenesti. Med vsemi raznolikostmi lahko zagotovo najdete program, ki vam najbolj ustreza. V tem članku bomo razmislili o popolnoma brezplačnih programih za vodenje domačih računov, pa tudi za tiste, ki so preneseni brezplačno, vendar bo za razširitev funkcionalnosti treba aktivirati tudi v prihodnje.


"Home Accountancy Lite"

Ta program je namenjen lažjemu nadzoru stanja vaših financ. Ta pripomoček se lahko uporablja tako za vodenje vašega doma proračuna in računovodstvo za podjetje.
Uporaba v dostopni in preprosti obliki, ki uporabniku ne zahteva obsežnega računovodskega znanja, bo omogočila obdelavo računovodskih dokumentov. Z lahkoto lahko spremljate prihodke in odhodke, spremljate sredstva na neomejenem številu računov. Obstajajo posebne funkcije za spremljanje več valut. Ta brezplačen domači računovodski program ima uporabniku prijazne vadnice in uporabniku prijazne preglede uporabnikov.

Domača računovodska aplikacija

S programom družinskega proračuna X-Cash lahko spremljate finančne tokove vaše družine, upoštevate vse stroške itd. Priročna funkcija za pregled trenutnega stanja in pripravo poročil zapredhodnega obdobja.


Ta brezplačen domači računovodski program ima priročen, preprost in vizualni vmesnik, vendar temelji na jedru Business Control - Enterprise Management. Dodatek družinskega proračuna X-Cash je najuspešnejše orodje za proračun družinskega proračuna.

HomeBank

Zelo učinkovit brezplačen program za domače računovodstvo in načrtovanje osebnih stroškov. Dodatek izvaja proračun družinskega proračuna za vsak mesec in je jasno, da odraža obračun prihodkov in odhodkov za določeno obdobje v obliki diagramov. Za vsako postavko stroškov lahko načrtujete svoj proračun. V integriranem seznamu vrst izdatkov je bilo zbranih veliko število postavk:
 • računi za komunalne storitve;
 • posojila;
 • stroški za otroke;
 • stroški vzdrževanja avtomobila;
 • osebni stroški in še veliko več.
 • Z evidentiranjem vseh dejanskih stroškov in načrtovanja, predvidenih v programu HomeBank, boste videli realno sliko vaših finančnih tokov. In odprtje "Poročilo o proračunu" in pregled tabele, lahko jasno analizira trend dobička in porabe.

  "Domače finance"

  Ta vloga je namenjena tako domačemu kot poslovnemu računovodstvu v podjetju. Program omogoča uporabo več ciljnih računov z več valutami. Na voljo je funkcionalna funkcija za grafično prikazovanje stanja vaših financ, izvoz vseh poročil v Excelovo preglednico in še veliko več. In mobilna različicaTa brezplačni program za domače računovodstvo za Android vam omogoča, da ustvarite prihodke in stroške, da nadzirate ključne kazalce proračuna iz mobilne naprave brez stalnega dostopa do omrežja.

  MoneyTracker - domače računovodstvo

  Glavna naloga tega programa je upravljanje in obračunavanje denarnih tokov družine. Ta finančni instrument opravlja številne različne in uporabne funkcije, na primer:
 • današnji menjalni tečaj;
 • določitev prihrankov, prihodkov in odhodkov v tekočem mesecu;
 • kazalniki za izvrševanje družinskega proračuna;
 • saldi na računih;
 • skupni stroški za izbrano kategorijo stroškov;
 • najdražji nakupi;
 • opomniki o prihodnjih stroških, prihodkih in dogodkih.
 • Zahvaljujoč zgodovini cen, avtomatskemu posodabljanju le-teh, sistemu obračunavanja nakupov v različnih denarnih enotah je mogoče pravočasno ukrepati, da bi se izognili težavnemu finančnemu položaju. Poleg tega ta brezplačen program za domače računovodstvo spremlja posojila in dolgove, pravočasno pa jih opominja na njihovo plačilo. Koledar prikaže vse potrebne podatke v različnih barvah.
  Uporabniku prijazen vmesnik, kot tudi številne druge uporabne funkcije programa, vam bodo pomagale pri lažjem in kompetentnem vzdrževanju družinskega proračuna.

  Program za financiranje na domu

  Program za domače računovodstvo sledi vašim posojilom, stroškom in prihodkom ter spremlja pravočasno odplačilo dolgov. Z brezplačnim programom "Home Accountancy"Načrtuje se odplačilo posojil in proračunskih izdatkov ob uporabi petih različnih vrst valut. Podatke lahko uvozite iz Excelovih preglednic ali datotek QIF, podprte so posodobitve za menjavo valute, filtriranje in iskanje podatkovnih baz. Izvoz podatkov v Excel, Word, HTML, XML, Access, Paradox, DBase, itd Lahko delate s programom naenkrat nekaj ljudi - z geslom vsako. Podpira sinhronizacijo podatkov med računalniki v omrežju in individualno konfiguracijo vmesnika.

  Sorodne publikacije