World of Tanks Govorice: Kako priti do KV-4 CTTS?

Takoj, ko Wargaming doda nov rezervoar za super-test, govorice o tem padejo v mrežo. Govorice so precej podrobne: prikazi, specifikacije, stroški, pogoji dostave in še več. To se je zgodilo tudi s KV-4 CTTS. Poleg tega so mnogi priljubljeni blogerji celo naredili ta analitični video o tem avtomobilu. Toda to še ni vse: KV-4 CTTS je bil dodan tudi na račune za tisk, in ta rezervoar je včasih mogoče najti v randomeju. Kaj je ta rezervoar? In kako priti do KV-4 CTTS?

Značilnosti

Prvo vprašanje je preprosto odgovoriti. To je, kot mnogi že vedo, protitankovske topove, ki se bodo nahajali na sedmi ravni. Z drugimi besedami - PT-SAU 7 lvl. Rezervoar je prejel pištolo z vbodom 227 mm in povprečno enkratno izgubo 320. Škoda na minuto je približno 2440 točk, kar je približno enako moči KV-4 CTS. Enako je 2400 točk. To pomeni, da bo FT, če okoliščine sovpadajo, lahko razdelil svoj analog v manj kot minuti. Ime nameščene pištole je M-75 ZIS-24 na 107 mm. To je standardna pištola za KV-4.


Rezervacija v PA-SAU bo šibka. Rezervoar je skoraj kvadratni (le spredaj je zaobljen del), največja debelina čela oklepov in stranic telesa in stolpa pa je le 125 mm. Čeprav taktike igranja rombov še niso bile preklicane. Kljub temu je malo verjetno, da bo verjetno trdovratna trdnjava na gosenicah, kot je bila pri KV-4, različica CTS. Tradicionalno, za sovjetske tanke v KV-4, rahlo pregled 350 metrov.

Manevrabilnost

Z močjo motorja 1200 konjskih močiTank Force ima specifično moč 1364 konjskih moči na tono teže. To mu omogoča hitro premikanje po ravni črti in razvoj maksimalne hitrosti 35 km /h (naprej). Toda prehod tega super težkega tanka je očitno problem.


Kako dobiti rezervoar?

Kako priti do KV-4 CTTS? Veliko težje je odgovoriti na to vprašanje. KV-4 CTT je analogna HTC T28 v vseh svojih zmogljivostih. Logično je domnevati, da bo izdana kot T28 - za izvajanje posameznih vojaških nalog. Po drugi strani pa je cena, ki je že dolgo na spletu, prikazana v 100 zlatih kovancih. Ali to pomeni, da je mogoče kupiti rezervoar? Malo verjetno je, da je to mogoče storiti po tako nizki ceni. Kako priti do KV-4 CTTS? Zdaj ni verjetno, da bi kdorkoli lahko odgovoril na to vprašanje s pogumom. Obstajajo tudi druge predpostavke o tem, kako dobiti KV-4 CTTS. Morda bo rezervoar za nekatere dogodke izdal na globalnem zemljevidu ali za sodelovanje na različnih turnirjih. Vse je lahko. Vendar je popolnoma jasno, da redni rezervoar ne bo postal KV-4 CTCT. Kako priti do njega, bo verjetno razkril samim razvijalcem v naslednji posodobitvi igre na naslednjo različico. Čeprav v World of Tanks obstajajo pogosti primeri, ko so razvijalci preklicali sprostitev stroja zaradi težav z ravnotežjem ali pa so pravkar prišli do zaključka, da v igri ni potrebe po določeni bojni enoti.
Vendar je malo verjetno, da bo ta usoda prizadela KV-4 CTTC. Kot smo že omenili, se je PA-SAU pojavil tudi na računih za tisk na rednih strežnikih. Zato vprašanje o tem, kako dobiti KV-4 CTTS v WoT, ostaja odprto.

Izid

V vsakemče je KV-4 KTTS dober potencial, da bo zanimivo rezervoar igranja, ki lahko dobite veliko užitkov. Izvajati razvijalci? Čas bo pokazal.

Sorodne publikacije