Napaka Shareman "Ni povezave s strežnikom": kaj storiti?

Shareman - eden najprimernejših programov za prenos različnih datotek, glasbe, knjig, filmov itd. Na žalost so včasih težave z njo, najpogosteje pride do napake "ni povezave s strežnikom Shareman". V primeru, da je ta pripomoček nameščen iz nič in program še vedno ne deluje, se morate prepričati, ali je ponudnik prisoten na seznamu. Če je tam, preverite, ali težava blokira Sharemanov protivirusni program ali požarni zid.


Mnogi uporabniki pri komuniciranju z Sharemanom "nimajo povezave s strežnikom", da popolnoma odstranijo vse datoteke iz te blagovne znamke in nadgradijo s prenosom posodobljene različice. Podrobnejše informacije so na voljo spodaj.

Priporočila

Poskusite namestiti namestitveno datoteko samo iz uradnega portala. V nasprotnem primeru se prenos ne bo končal z namestitvijo uporabnega izmenjevalnika datotek, ampak s prodiranjem v virus trdega diska računalnika. Pogosto uporabniki pri delu z Sharemanom kličejo "Avast" kot "problem". Morda bi morali razmisliti o kakšnem drugem "zaščitniku" vašega računalnika. Če ste že naredili vse zgornje korake, poskusite izvleči omrežni kabel vtičnic in ga ponovno vstaviti.

Shareman ne deluje in napiše napako

Pri preventivnem delu programerji poskušajo ponovno zagnati strežnike, delovanje programa pa je v celoti odvisno od razvijalcev. Zato sporočilo ni prisotnopovezava s strežnikom Shareman. "Kaj storiti v tej situaciji? Na žalost, edina rešitev je počakati, ker na žalost nič ne more storiti sama. Če je čakanje zakasnilo, poskusite znova namestiti pripomoček.


Če pride do napake zaradi računalnika

Tudi težava je lahko na vašem osebnem računalniku, zato je smiselno, da računalnik za nekaj časa ugasnete in nato znova zaženete. Včasih se težava pojavi zaradi zaustavitve strežnikov zaradi tehničnega dela. Vzrok za izgubljeno povezavo s strežnikom Shareman je lahko tudi napaka strežnika. V tem primeru je treba najprej ponovno naložiti usmerjevalnik. Drugič, preverite stanje internetne povezave v mapi Omrežne povezave. Naprava ima morda napačen datum in časovni pas. Če želite to odpraviti, pojdite na stran katerega koli iskalnika in vnesite: »Čas in datum v moji regiji«. Nato odprite začasne nastavitve v računalniku in nastavite pravilne podatke, ki so veljavni. Tudi, če je vaš operacijski sistem Windows, in ZverCD montažo, potem je ta napaka "ni povezave z Shareman strežnikom". V tem primeru morate narediti naslednje:
  • Izberite različico operacijskega sistema Windows, ki jo potrebujete, da se prepričate, da ima vaš računalnik dovolj tehničnih funkcij, da izpolnjujejo zahteve določenega modela, saj obstajajo različice operacijskega sistema Windows z različnimi hitrostmi: 32 in 64 bit.
  • Pojdite na Microsoft in poiščite zavihek »Prenesi orodje«.
  • Prenesite želeni pripomoček in prenesite datoteko s sprejemomvse pogoje licenčne pogodbe.
  • Izberite "Posodobi ta računalnik zdaj"
  • Počakajte, da se namestitev konča.
  • V tem članku so opisane vse možne možnosti za odpravo napake, kot je "ne komunicira s strežnikom Shareman", ki je do sedaj obstajala. V skrajnem primeru lahko vedno prenesete vse druge datoteke, kot je Torrent. Če želite poiskati želeno datoteko in jo prenesti s tem programom, morate vtipkati ime vaše stvari v iskalni niz s klavzulo "download by torrent" in uporabiti ta pripomoček v zgornjem programu.

    Sorodne publikacije