Twilight grobnica "Skyrime": kako iti?

V starejših zvitkih V: Skyrim ima številne ječe, ki jih lahko najdemo tako med iskanjem kot med svobodnim raziskovanjem sveta iger. Večina jih je zapletenih vej hodnikov in hodnikov, v katerih morate reševati uganke in se boriti s sovražniki, ki vas s silo presegajo. Spodaj si bomo ogledali enega od teh potovalnih sedežev, imenovanih Twilight Tombs.

Opis mesta

V tej ječi boste padli izključno iz iskanja. Morate začeti linijo metov guild nalog. V enem od gostovanj se bo lik poslal v tempelj Daedrichove princese Nocturne, v kateri je potrebno prehoditi pot romarja. Vaš junak mora preizkusiti srečo in opraviti vse preizkuse, da bi dobil potrditev princese in se vrnil s končano misijo v ceh. Prav tako morate vrniti artefakt v grobnico. Dostopate lahko samo do notranjosti s ključem Skeleton, tako da je nemogoče priti na lokacijo brez iskanja, pred in po njem. Twilight grobnica Skyreme se nahaja v Gorall Mountains blizu Falkirata. Da bi obnovili povezavo med tatovega viteza in nokturna, boste morali vrniti skeletni ključ na njegovo mesto. In na poti se bo srečalo več stopenj s pastmi in nevarnimi sovražniki. Vse faze grobnice lahko razdelimo v sobe. Še naprej jih bomo obravnavali.


Prva, druga in tretja stopnja

Na začetku potovanja v Twilight Tomb v Skyrimu boste našli varuha, ki vam v bistvu ne bo povedal nobene koristneinformacije, razen za en trenutek. Stražar vam priporoča, da izberete dnevnik Nistrome, ki opisuje posebnosti prehoda poti romarja. V prvi fazi Twilightovega grobnega prehoda v Skyrim, se morate boriti s senco s stražarjem. Napadajo hitro in glasno, vendar ne predstavljajo resnične nevarnosti. Zato lahko s takimi nasprotniki enostavno delate tudi pri povprečni opremi. Vendar pa uporaba prikrite proti njim ne bo delovala. Druga stopnja je prostor z žarki svetlobe. Če padeš pod en tak žarek, bo vaše zdravje začelo hitro padati. Da bi mimo sobe, morate stalno ostati v senci in teči iz enega temnega mesta v drugega. Tudi prehod na odru otežuje raztresenost na tleh. Bodite previdni in pazite na vsak korak.


Tretja stopnja je koridor. V njem boste morali poiskati vzvod v obliki verig. Odprli bodo prehod, po katerem bodo ugasnili vse luči in videli boste odprta vrata kipu Nocturna.

Četrta in peta stopnja

Zadnji dve fazi Twilight Tomb v Skyrimu bosta resno povečali kompleksnost. Najprej boste padli v hodnik s pastmi, v katerih boste morali najti obvozno pot. Vendar pa jo bodo lahko odprli samo junaki s spretnostjo razbijanja "Mojstra". Če imate v svojem inventarju ključ za okostje, te spretnosti ne boste potrebovali.
Na zadnji stopnji je treba najti vodnjak in skočiti na njo. Spodaj vzemite opombo na truplo. Tla vrtine se bodo odzvala na prisotnost ključa, kiaktivira prehod. Čakate na več sovražnikov, potem pa morate postaviti ključ za okostje in se vrniti domov. Zdaj veste, kako iti skozi Twilight Tribute v Skyrim.

Sorodne publikacije