Mobilni telefoni Ritzviva S500C: pregledi, opisi, specifikacije, lastnosti

V zadnjem času se na policah trgovin pojavljajo pametni telefoni neznanih znamk. Vsako leto se njihov obseg znatno poveča. Toda kako se odločite, če so ti modeli vredni denarja? Da bi odpravili negotovost ene od teh naprav, je bil sestavljen ta pregled, junak katerega je postal mobilni telefon RitzViva S500C. Pregledi lastnikov in strokovnjakov vam bodo pomagali razumeti funkcije in značilnosti tega pripomočka. Model se je pojavil v prodaji novembra 2015. V tem času ga je veliko uporabnikov lahko preverilo na delovnem mestu. Najbolj aktivni izmed njih so delili svoje vtise, na podlagi katerih je bilo mogoče ugotoviti vse prednosti in slabosti tega pripomočka.
Paket

Kaj lahko kupec kupi z RitzViva S500? Mobilni telefoni tega proizvajalca so opremljeni s škatlico, ki jo je mogoče predstaviti. Ta pripomoček ni izjema. Navzven je okrašena v beli barvi. Na sprednji plošči je slika same naprave. Zgornji del ima ime blagovne znamke in spodnji del modela. V notranjosti škatle je trdna obloga, v kateri leži naprava. Spodaj je pakiran omrežni adapter, kabel USB in dokumentacija. Na voljo so tudi žične stereo slušalke. Dodatni predmeti niso na voljo, zato kupcu svetujemo, da takoj posveti pripomočke.

Oblikovanje

Na trgu je na voljo več barvnih rešitev, v katerih je proizvajalec predstavil mobilni telefonTelefon RitzViva S500C: zlati, črni, beli, temno modri. V tej izdaji kupcu ne bo težko najti najprimernejše možnosti.


Za vse sodobne pripomočke je značilna lega vseh elementov. Sprednja plošča zavzame večino zaslona. Okvir okoli oboda je precej ozek. Širša je le v zgornjem in spodnjem delu. Ta odločitev je bila sprejeta zaradi postavitve potrebnih elementov. Nad zaslonom je luknja zvočnika, senzor bližine, objektiv prednje kamere. Nadzorna plošča je sestavljena iz treh tipk na dotik in se nahaja na dnu pripomočka. Vrsta ohišja - monoblok. Proizvajalec je za proizvodnjo uporabljal plastiko. Na obodu stranske ploskve je srebrni okvir. Teža telefona - 170 str Povprečna Dimenzije - 145 x 715 x 92 mm Model uporablja sodobno tehnologijo, zaradi katere so razvijalci lahko povečali udarno trdnost in odpornost proti prahu /vlagi. Nobenih mehanskih gumbov ni bilo dovolj. Nahajajo se na desni stranski strani, opravljajo funkcijo zaklepanja in krmiljenja glasnosti. Na zgornjem koncu je priključek mini-jack (35 mm), ki povezuje žične stereo slušalke in vrata USB. Zadnji pokrov je manj informativen. Ima le dvosmerno bliskavico, lečo glavne kamere in logotip podjetja. Vsi lastniki recenzij Ritzviva S500C v večini primerov pustijo pozitivne rezultate. Posebnih pripomb k oblikovanju ni. Edina stvar, ki je vidna v zunanjosti, je vsakdanji slog in pomanjkanje izvirnosti. Če govorimo o celinislika, potem je pripomoček precej tipičen.

Komunikacije

Kaj najbolje opisuje pametni telefon RitzViva S500C? Mnenja lastnikov! Večina naprednih uporabnikov je všeč razpoložljivosti sinhronizacije z računalnikom. Prenos podatkov je možen na več načinov: z uporabo USB kabla in Bluetooth naprave. Naprava podpira Wi-Fi povezavo (kanal 80211). Prav tako lahko vzpostavite povezavo z omrežjem GPRS in 3G. Model ima dve reži za kartice SIM. Eden od njih je standardni format, drugi pa mikro. Podpira 2G in 3G omrežne naprave. Glede na to, da je 4G nestabilen, so takšne funkcije dovolj za nemoteno komunikacijo.

Ritzviva S500C: povratne informacije na zaslonih

Pri testiranju tega modela so strokovnjaki posvečali pozornost tipu matrice. Ta naprava uporablja najboljšo tehnologijo - IPS. Zaslon ima diagonalo 5 palcev. Slika je prikazana dobre kakovosti. Pixelization je neviden s prostim očesom, saj je gostota 294 ppi. Ločljivost zaslona je 1280 x 720 slikovnih pik. Tip zaslona je kapacitiven, občutljiv na dotik. Prikazuje več kot 16 milijonov odtenkov. Razvijalci so podprli podporo za multitouch. Lastniki so opazili, da so informacije, prikazane na zaslonu na ulici pod kakršnokoli osvetlitvijo, precej jasne. Raven kontrasta v normi. Barve so realistične in bogate.

Polnjenje strojne opreme

Kaj pa zmogljivost pametnega telefona RitzViva S500C (zlati)? Opozoriti je treba, da je večina od njih zadovoljiva. Funkcionalnost pripomočkaje na voljo s čipom Spreadtrum SC7731. Temelji na štirih jedrih Cortex-A7, ki delujejo na frekvenci 1300 MHz. Količina RAM-a zadostuje. Je 1024 MB. Takšen repozitorij zagotavlja neprekinjeno delovanje naprave in relativno hitro obdelavo procesov. Izvorni pomnilnik v napravi je 8192 MB. Po mnenju mnogih uporabnikov to ni dovolj za sodobne naloge. Vendar pa so razvijalci zagotovili način za razširitev in namestitev v napravo režo za pomnilniške kartice, kot so microSD in microSDHC. Pripomoček podpira zunanjo zmogljivost pomnilnika do 32 GB.

Baterija

Pametni telefon je zelo zmogljiv z RitzViva S500C. Ocene, ki se nanašajo posebej na ta kazalnik, so pohvalne. Veliko uporabnikov je cenilo zmogljivost baterije 3500 mAh. Njegov tip je litijev polimer. Pogosto uporabniki, ki imajo pripomočke, ki se izvajajo v operacijskem sistemu Android, naletijo na težavo s čezmernim zamahom. Zato je zelo pomembno, ko je baterija odstranljiva. To pomaga obvladovati situacije, ko se telefon ne odziva na pritiskanje gumbov. Zato je za S500C to zagotovo prednost.

Operacijski sistem in multimedija

Osnova tega modela je priljubljen operacijski sistem Android. Razvijalci so uporabili trenutno različico 5.1. Vmesnik je zelo priročen, ikone optimalne velikosti. Na njihovo lokacijo na namizju ni pritožb strank. Obstaja zavesa, na kateri so prikazani vsi pomembni elementi. Obstaja tudi regulator nivoja svetlosti zaslona. Hiter dostop do te funkcije vam omogoča varčevanje z virombaterije V večini uporabnikov ni resnih komentarjev o medijih. Naprava je opremljena z video in avdio predvajalnikom. Obstaja FM radio, melodije zvonjenja so nastavljene na mp3 format. Za uporabo žičnih slušalk so razvijalci namestili standardni konektor s 35 mm. Ni potrebe po uporabi adapterjev. Kar zadeva delo zvočnikov, bi mnogi uporabniki želeli, da bi bila raven zvoka nekoliko višja. Vendar pa ta pomanjkljivost ni posebej kritična, če jo imenujemo.

Povzetek

Za pripravo pregleda pametnega telefona RitzViva S500C so bile za osnovo upoštevane povratne informacije uporabnikov. To je bralcu omogočilo, da je predstavil pravi seznam prednosti in slabosti. Prednosti:
 • Odličen velik zaslon z visoko svetlostjo.
 • Standardna zasnova, brez pritožb.
 • Širok izbor barvnih rešitev.
 • Zadostna produktivnost, ki omogoča izvajanje vseh nalog.
 • Prisotnost kamer z ločljivostjo 2 in 5 Mp.
 • Podpira dve SIM kartici.
 • Slabosti:
 • Pomanjkanje osvetlitve na krmilnih gumbih.
 • Podpora senzorja ima samo dva hkratna dotika.
 • Nezadostna pokritost zadnjega pokrova.
 • Pri visoki obremenitvi se procesor ogreje.
 • Veliko število tovarniških napak.
 • Sorodne publikacije