Hangouts - kaj je program in zakaj?

Google Hangouts - kaj je to? Za začetek je to odlično komunikacijsko orodje in je zelo sposobno tekmovati z Skypeom z drugimi aplikacijami za neposredno sporočanje. Več o programu v članku!

Klepetalnice Hangouts za osebni računalnik in telefon so edina Googlova storitev sporočanja. Ima slavo alternativne možnosti Skype, saj uporabnikom omogoča, da v realnem času komunicirajo s svojimi prijatelji in družino, ne le prek video komunikacije. Program vam omogoča pošiljanje besedilnih in glasovnih sporočil, pošiljanje datotek in ustvarjanje skupinskih klepetov.

Zgodovina storitev

Pred zagonom Google Hangouts je podprla več podobnih, vendar tehnološko ločenih storitev sporočanja in platforme v zbirki izdelkov. Med njimi so bili Google Talk, Google+ Messenger in pogovori Hangouts v storitvi Google+, ki so omogočali pošiljanje sporočil, glasovno pošto in videokonference. Vendar pa je naraščajoča konkurenca storitev, kot so Facebook Messenger, iMessage in WhatsApp, privedla do odločitve o opustitvi obstoječega sistema Google Talk in kodiranju novega sporočilnega izdelka v sodelovanju z več skupinami razvijalcev. Klepetalnice »Hangout« so bile uradno sprožene med akcijo Google 15. maja 2013.


V prihodnje namerava Google razviti pogovore Hangouts v dveh izdelkih: Hangouts Meet in klepetalnica Hangouts. Srečanje Hangouts se mora osredotočiti na videokonference. Aplikacija klepetalnice »Hangout« bo ciljana na neposredno sporočanje. Opremljen bo tudi z naslednjimdodatne funkcije, kot so kabine za pomočnike in pretakanje sporočil.

Na kratko o programu

Znano je, da so klepetalnice Hangouts odličen način komuniciranja med uporabniki, ki imajo pripomoček z operacijskim sistemom Android (aplikacija je samodejno vgrajena v vsak pripomoček) ali Google račun. Aplikacijo Hangouts lahko uporabite kot analogno standardno aplikacijo »Obvestilo«, nameščeno na vsaki mobilni napravi. Hangouts v angleščini pomeni »mesto srečanja«, ki v celoti odraža namen programa - virtualna srečanja s sorodniki, prijatelji in sodelavci. Oglejmo si podrobneje vse storitve, ki so del Googlovih pogovorov Hangouts.

Hangouts - ali je to aplikacija ali jo potrebujete

Ta aplikacija je odličen način za pogovor s prijatelji s spletnimi podatki namesto standardnih sporočil SMS. Uporabniki Androida, ki imajo nameščene pogovore Hangouts, lahko uporabljajo takojšnje sporočanje.
Torej, če uporabljate Android 4.0, je aplikacija enostavna za namestitev in verjetno je, da vas bo sčasoma popolnoma nadomestila s sporočili SMS prek standardnih telefonskih storitev.

Google Hangouts - kaj je in kako deluje

Po mnenju razvijalcev bodo Hangouts sčasoma postali običajna aplikacija za sporočanje in je že privzeta aplikacija na napravah Android.
Uporaba pogovorov Hangouts je zdaj odvisna od izbire lastnika pripomočka: uporabnik dovoljuje aplikaciji pošiljanje in prejemanje sporočil SMS sam. Vprašanje tega programa so pogovori Hangouts, ki so razširjeni zaradiNizka priljubljenost te aplikacije v primerjavi z drugimi instant kurirji. Vendar je v tem primeru pomembno: Hangouts vam omogoča pošiljanje sporočil drugim osebam, tudi če niso registrirane v aplikaciji. Poslana sporočila bodo pretvorjena v optimalno obliko za pripomoček druge osebe: prihajajo v obliki navadnih sporočil ali na primer v sporočilu iMessage.

Nastavitve

Najprej se morate prepričati, ali ima vaša naprava najnovejšo posodobitev. Pojdite v pogovore Hangouts v Trgovini Play in kliknite gumb Osveži. Naslednjič, ko odprete aplikacijo, vas bo vprašal »Dovoli SMS«. Drugič, svetujemo vam, da dodatne stike povežete z vašim računom. Na primer, kot so naslov osebnega in delovnega e-poštnega naslova, stran na Facebooku in telefonska številka.
Na žalost ni super-hitrega načina za povezovanje stikov. Pojdite v razdelek »Stiki« ali »Ljudje« v napravi, kliknite stik in pojdite v meni. Zahtevana možnost bo "Povezava" ali "Združi stike". Zelo priporočljivo je, da vzpostavite stik, ker bo to olajšalo komunikacijo.

Uporaba programa

Da bi poenostavili postopek navajanja na aplikacijo, priporočamo, da za tiste, ki najprej vidijo program, uporabite naslednjo mini navodilo in vpraša za vprašanja o klepetalnicah Hangouts - kaj je in kako ga uporabljati.

Klepetalnice Hangouts so povezane z vašim Google Računom. Če imate zgodovino korespondence, bo prikazana vGlavni del zaslona. Na desni strani zaslona boste videli poseben pogovor. Se iz pogovorov Hangouts odražajo prejete zahtevke, vendar lahko začnete tudi svojo korespondenco.
Če želite prejemati sporočila obvestil, zaprete program. Pojdite v »Meni«. Izberite "Nastavitve" in nato "Exit". Kliknite V redu. Pogovori se arhivirajo v Prilogi pogovorih Hangouts. Če si želite ogledati prejšnjo korespondenčno besedilo, ga izberite na seznamu. Nekateri predhodni klepet je prikazan na desni strani zaslona. Video klici se ne arhivirajo, vendar se vedno lahko ogledate zgodovino klicev. Za odstranitev svojega starega pogovorov tapnite na njej, dvokliknite na ikono "košarica", ki je v okviru ukrepov na zaslonu. Lahko imajo tudi dialog v levo ali desno, da jo izbriše. Da bi vaši prijatelji lahko uporabite aplikacijo Hangouts, morajo imeti račun Google. Toda ne glede na to, s katero napravo so korespondenca, osebni računalnik ali mobilno napravo.

Nezdravih Free navedba lokacije

gumb lokacija - ena izmed najbolj uporabnih funkcij aplikacije Hangouts. To ni vedno oznaka, ki omogoča ljudem, da bi spremljali vaše geolokacije je preprosta funkcija, ki zmanjša pogostost naslovov ali smeri.
Kliknite na "kraj" in pritisnite "Pošlji". Če druga oseba, ki je v pogovorih Hangouts, ki jih bomo dobili posnetek zaslona lokacije, ki jo bo prenesla na celotno aplikacijo "Zemljevidi", ko se odpre. Če je oseba, ki uporablja računalniško aplikacijo aliSMS, nato pa bodo informacije o lokaciji prišle do njega v formatu povezave, ne pa v sliki.

Druge funkcije

Klepetalnice Hangouts lahko pošiljajo animirane GIF-je, nastavijo stanje razpoloženja ali samodejno prikažejo, katera naprava trenutno uporabljate. Druga koristna funkcija je stanje klica, ki ljudem omogoča, da čakajo na zamude v odzivnem času.
Spletne videokonference postajajo vse bolj priljubljene. Video se uporablja tudi za več kot konferenčne klice! Eden od najbolj znanih pretočnih video tokov je Google+, imenovan Hangouts. Ker je ta tehnologija tako nova, je veliko ljudi razočarano nad dejstvom, da ga ne znajo uporabljati. Želite razumeti pogovore Hangouts? Tukaj je opis pridružitve Googlu Hangouts.

Hangouts On Air

Dejansko Hangouts omogoča uporabnikom, da gostijo dve različni vrsti videokonferenc: običajni videoklici in videokonference v živem pogovoru Hangouts se običajno uporabljajo za zasebne videoklice z drugo osebo ali skupino ljudi. V YouTubu niso posneti in vidni samo tistim, ki jih povabite. Aktivne klepetalnice »Hangout« (v živo) je mogoče ogledati in samodejno posneti v YouTubovem kanalu, ki je povezan z vašim računom Google+ Posameznike ali njihove kroge lahko povabite, da se pridružijo klepetalnici »Hangout«. Da, do 10 oseb (vključno z vami) lahko sodeluje na video konferenci naenkrat.

Povzetek

Kaj so pogovori Hangouts za Android in osebne računalnike? To je poenotena komunikacijska storitev, ki omogoča udeležencem, da začnejo in sodelujejo v besedilnem, glasovnem ali video klepetuena na ena in v skupini.

Sorodne publikacije