Najboljši programi za povečanje basov na računalniku

Prenosniki in uporabniki računalnikov so pogosto soočeni z dejstvom, da so standardni zvočniki, kupljeni z napravo, slabo predvajani. Še posebej pa se pri igranju basov pojavljajo velike težave. Seveda, lahko greš v trgovino in kupiš drag avdio sistem, vendar to ni vsak žep. Na srečo obstaja še en način za rešitev problema. Da, program lahko vedno uporabite za povečanje nizkih tonov v računalniku. In o najboljših takšnih javnih služb samo in bo govoril še naprej.

Namestitev operacijskega sistema Windows 10

Preden lahko povečate nizke tone v računalniku s programi drugih proizvajalcev, lahko poskusite izvesti isto operacijo s standardnimi orodji Windows. Upoštevajte, da ta metoda deluje le v "Ten", tako da uporabniki drugih različic operacijskega sistema Microsoft ne ustreza.


Da bi izboljšali kakovost zvoka, morate narediti naslednje:
 • Poiščite ikono dinamike v sistemski vrstici in jo kliknite z desno miškino tipko.
 • Izberite "Naprave za predvajanje".
 • Na seznamu izberite zvočnike (ali napravo, ki jo trenutno uporabljate).
 • Pojdite v Lastnosti.
 • Pojdite na zavihek "Izboljšanje" in preverite možnost Bass Boost.
 • Potrdite spremembe in zaprite nastavitve.
 • Zdaj bodo vse zvočne datoteke, ki se predvajajo na vašem računalniku, začele bolje slišati. Vendar, če se vam zdi malo, lahko uporabite enega od programov za dodatnenastavite nizke tone v računalniku. Zanje, v resnici, gremo.


  Ojačevalnik zvoka

  Ta pripomoček je namenjen povečanju glasnosti in kakovosti izhodnega signala v vseh aplikacijah, ki reproducirajo zvok. Preprosto povedano, njegove nastavitve hkrati vplivajo na glasbo, video in igre. Ko je ta program za povečanje nizkih tonov v računalniku nameščen, boste videli majhno ikono zvočnika, ki se prikaže v sistemski vrstici. S klikom nanj boste odprli drsnik, ki lahko z zagotovili razvijalcev petkrat poveča glasnost.
  Če kliknete na ikono z levim gumbom miške, boste padli v nastavitve. Tu lahko izberete eno od treh variant pretvorbe zvoka:
 • Prestrezanje - je linearno ojačanje izhodnega signala.
 • Učinek APO - procesira in izboljšuje zvok na ravni programske opreme.
 • Kombinirano - Prekinitve zvoka zvoka in pretvorba signala.
 • S temi načini lahko vedno poskusite, da dosežete najvišjo kakovost zvoka. Na srečo se vse nastavitve izvedejo z enim klikom.

  SRS Audio SandBox

  Ta program za povečanje nizkih tonov v računalniku ima veliko možnosti, ki vsakemu uporabniku omogočajo, da sam prilagodi zvok zvočnika. Tako lahko v glavnem meniju pripomočka uporabite samodejne predloge tako, da preprosto izberete vrsto predvajanega zvoka. Če želite na primer gledati film, morate v vrstici »Vsebina« podati ustrezno možnost. Po tem bo program samodejno naredil potrebnospremenite nastavitve zvoka in poslušajte najbolj udobno.
  Vendar pa je SRS Audio SandBox tudi naprednejše orodje za nadzor kakovosti zvoka. Uporabite ga lahko, če kliknete na gumb "Dodatne možnosti", ki se nahaja na dnu glavnega menija pripomočka. Po odpiranju ločenega okna, v katerem lahko s premikanjem drsnikov prilagodite prostorski zvok, glasnost nizkih tonov, jasnost dialogov in še veliko več. Na žalost se pripomoček distribuira na plačani osnovi. Vendar pa lahko vedno prenesete neuradno različico ustreznih virov, če ne želite porabiti dodatnega denarja.

  Avdio ojačevalnik

  In ta program za povečanje basov na računalniku se nekoliko razlikuje od prejšnjih dveh. To vam bo koristilo, če želite izboljšati kakovost zvoka določene glasbene kompozicije ali filma.
  Načelo delovanja pripomočka je preprosto: postavite ga v izhodno datoteko, naredite ustrezne spremembe in nato kliknite gumb "Uporabi". Po tem se program samodejno pretvori in tako dobite drugo datoteko, ki se razlikuje od izvirne izboljšane kakovosti zvoka. Na žalost avdio ojačevalnik nima orodij za fino nastavitev zvoka. Kljub temu je program odličen za tiste uporabnike, ki želijo hitro in brez pretiranega glavobola izboljšati kakovost svoje knjižnice. Mimogrede, pripomoček je brezplačen, zato ne boste izgubili ničesar, če se boste odločili, da ga preizkusite.

  Sorodne publikacije