Programi za gledanje televizije prek interneta: najboljši programi za stacionarne in mobilne sisteme

V naši digitalni dobi, da bi gledali program ali film, ki je trenutno predvajan na televiziji, ni treba povezati s sateliti ali storitvami IPTV, ki jih ponujajo številni ponudniki internetnih storitev. Samo namestite potrebno programsko opremo na računalnik, prenosni računalnik, tablični računalnik ali pametni telefon, nato pa tudi brez predhodnih nastavitev, takoj začnite predogled.

Prednosti gledanja televizije prek interneta

Obravnavanje tovrstnih programov bi se moralo začeti s prednostmi, ki jih uporabnik prejme po namestitvi. Glavna stvar je, da je večina teh programov popolnoma brezplačna (premija je lahko kot dodatna naročnina za premijo), ne zahtevajo ustvarjanja prilagoditev ali namestitve drage opreme.


Poleg tega lahko gledate televizijske programe prek interneta na televiziji tako, da preprosto povežete računalnik ali mobilno napravo s televizorjem prek kabla (na primer HDMI) ali prek brezžične dvostranske povezave. Poleg tega lahko isti računalniki ali pametni telefoni poleg vsega delujejo kot daljinski upravljalnik.

Vrhunski programi za gledanje televizije prek interneta

Danes so aplikacije, oblikovane za gledanje televizijskih oddaj, na voljo precej. Nekateri programi za gledanje televizije prek interneta so osredotočeni izključno na domače spletne vire, drugi pa omogočajo gledanje insvetovnih televizijskih kanalov katere koli vsebine.


Toda naš uporabnik se še vedno bolj zanima za kanale ruskega jezika, zato si poglejmo nekaj najbolj priljubljenih programov te vrste. Med tistimi, ki so namenjeni za namestitev in uporabo v sistemih, ki temeljijo na operacijskem sistemu Windows, je mogoče izpostaviti naslednje:
 • ComboPlayer;
 • Ace Stream;
 • Crystal TV;
 • TV predvajalnik Classic;
 • RusTV predvajalnik;
 • "TB Eye" in BooTV ter drugi.
 • V mobilnih aplikacijah se ustavimo ločeno.

  ComboPlayer

  Ta program za gledanje televizijskih kanalov po internetu je najbolj običajen igralec, ki se povezuje s spletnimi viri in je usmerjen predvsem na rusko televizijo.
  Pravzaprav je mogoče najti le približno dvajset zveznih kanalov, kot so "First", "Russia-1", "STS", "Match TV" itd. Sprejemanje kanalov se lahko poveča na sto trideset, izboljša pa se tudi kakovost oddajanja na HD.

  Ace Stream

  Programi za gledanje televizije prek interneta te vrste so po svoji naravi edinstveni. Dejstvo je, da ni le igralec, temveč razširjena multimedijska platforma, ki vam omogoča gledanje televizije ne samo prek glavnega apleta, ampak tudi pri dostopanju do specializiranih strani prek spletnega brskalnika (onelike.tv, ace-stream-tv, itd.) .)
  In nedvomno prednost takšnih platform je tudi možnost dostopa do tako imenovanih torrent-TV, kanalov, ki jih ne igrajo brskalniki ali preprosti TV-predvajalniki.

  Crystal TV

  To je aplikacija, čeprav jerazmeroma nov in mlad razvoj, je že uspelo pridobiti popularnost med uporabniki. To je zaradi enostavnosti nastavitev, živahnega nepozabnega vmesnika in nekoliko zanimivih funkcij.
  Veliko ljudi je všeč pri uporabi parametra "Slika v sliki", ki samodejno prilagodi kakovost slike in oddaje, odvisno od hitrosti internetne povezave in niza kanalov za vsak okus v temi. Poleg tega, glede na razvijalce, namestitev aplikacije ni le računalniki, ampak tudi precej enostaven za uporabo na ploščah Samsung Smart TV.

  TV predvajalnik Classic

  Ta programček je klasičen neresničen igralec, namenjen dostopu do več kot tisoč kanalov, ne le domačih, temveč tudi tujih.
  Edina slaba stran je, da je za popoln dostop do vseh zahtevanih sredstev treba naročiti premijo. Če pa imate dovolj novic ali glasbenih kanalov, lahko programski paket uporabljate brezplačno in brez omejitev.

  RusTV Player

  Imamo drugega igralca, bolj osredotočenega na ruske televizijske kanale (približno devetdeset), čeprav je seznam mogoče najti in tuji.
  Posebna značilnost te aplikacije je možnost izbire tehnologije predvajanja (lahko se uporablja Flash ali celo HTML5), plus - vgrajene kože, ki jih je mogoče spremeniti po lastni presoji.

  "TB Eye" in BooTV

  Ta dva prenosna programa za gledanje televizije prek interneta sta med seboj zelo podobna. Če jih želite zagnati, preprosto odprite izvršljivo datoteko in natoizbira kanalov se bo začela samodejno.
  Vključujejo funkcijo spreminjanja ločljivosti reproducirane vsebine (do HD), če je najvišji prag podprt z računalniškim monitorjem ali zaslonom prenosnega računalnika. V aplikaciji "Eye TV" obstaja ena pomanjkljivost, ki je, da ni programov kot takih (ni niti imena programa ali filma, ki se trenutno predvaja). Preklapljanje kanalov mora biti bodisi v skupini, ki jo sestavljajo določene funkcije (zabava, filmi, novice, šport) ali pa se vrnejo v glavni meni. Malo neudobno, vendar kakovost preplavlja te pomanjkljivosti.

  Dodatki za mobilne naprave

  Nazadnje si oglejmo, kaj lahko ponudi spletni brskalnik za Android. Nekateri od zgoraj navedenih programov so na voljo tudi v mobilnih različicah (npr. Crystal TV ali "Eye TV").
  Vendar, če prihaja iz ocen popularnosti takih tipov Android-a, lahko naslednjim desetam pripišemo naslednje:
 • SPB TV;
 • DIVAN.TV;
 • "Flying TB";
 • "Domača TV HD";
 • Peers.TV;
 • Kodi (celoviti kino za Android);
 • Predvajalnik vilic;
 • Plex in mnogi drugi.
 • ​​Načela povezovanja in reprodukcije televizijskih vsebin iz stacionarnih aplikacij niso posebej različna. Nekatera znanja lahko zahtevajo, da nastavitev Kodi, če pa se želite spopasti s tem posebnim delom, ne bo.

  Sorodne publikacije