Kako zgraditi mlin v Minecraftu: nasveti

Možnosti računalniške igre "Maincraft" v smislu ustvarjanja različnih orodij, predmetov, orodij in orodij iz materialov so praktično neomejene. Nekateri od njih so zgolj estetske narave in se ne uporabljajo v igranju, drugi pa imajo neposreden namen za pridobivanje različnih virov. V tem članku boste izvedeli, kako zgraditi mlin v Minecraftu na več načinov. Poglejmo tiste variante struktur, ki se uporabljajo v praksi. Stavbe, ki so podobne mlinu zunaj, so lahko izdelane iz kakršnega koli materiala in postavljene povsem na katerikoli kraj. Nato lahko naredite posnetke zaslona in se pohvalite s čudovito stavbo pred prijatelji.

Ročni mlin

Začnimo s preprosto opremo. To je ročni mlin za mletje žita in koruze. Zaradi pripomočka dobite sestavine za pripravo hrane, oziroma peko. Da bi zgradili mlin v Minecraftu, boste potrebovali dva elementa - osnovni in brusni kamen.


Za plovilo baze morate v spodnje celice vstaviti 3 kocke belega kreda. Kot kamen za mletje morate uporabiti navadno palico in 3 kose vsakega kamna (kar je najpomembneje, da so iste pasme). Če želite uporabiti ročno mlin, morate dati kamen v prvo režo za brušenje, v drugem - grobe pridelke. Po postopku v tretji reži bo pripravljena moka. Naprava se aktivira, ko pritisnete tipko PCMna kamen

Vodni mlin

Za izdelavo te postavke potrebujete spremembo IndustrialCraft2, v kateri je industrijska proizvodnja. V tej vlogi lahko zgradite vodni mlin v Minecraftu. Za gradnjo je potrebno zbrati 4 palice, 4 plošče in generator. Palice so nameščene v vogalih, plošče morajo biti nameščene v osrednjih celicah ob straneh, generator pa je centriran. S ploščami in palicami je vse jasno, vendar je za ustvarjanje generatorja potrebna razlaga. Za plovila potrebujete akumulator, 3 železne plošče in pečico.

Sorodne publikacije