Najboljši programi za rezanje listov

Možno je samostojno rezanje pločevinskega materiala, ki ga večina ljudi počne, vendar je za ta program bolj primerno uporabiti za rezanje materialov iz pločevine. Takšnih programov je veliko, vendar ta članek navaja prve tri. Kakšne so prednosti uporabe te programske opreme? S tem pomaga, da je rez bolj udoben in hitrejši. Najprej vam omogoča, da optimizirate celoten zemljevid rezanja, in drugič, sami vam ponuja druge različice lokacije elementov, ki jih je mogoče urejati. Tukaj je program za rezanje listnih materialov.

Recikliranje Astra

Z uporabo programa Astra Recycle je zelo priročno delo z naročili z uvozom njihovih specifikacij naročil ali katalogov. Vendar pa obstajajo slabosti - glavna stvar je, da ima preizkusna različica katastrofalno malo predlog (zato je narejena tako, da uporabniki kupijo plačano licenco, kjer se predloge obirajo s preveč).


Najpomembneje pa je, da ta sploščeni program omogoča uporabniku, da ročno ustvarja tabele, hkrati pa doda svoje podrobnosti projektu. Zato program samodejno ustvari optimizirano rezalno karto. Če pa vam nekaj ni všeč, ga lahko odprete v posebnem urejevalniku in spremenite.

Astra S-Nesting

Ta programska oprema ima tako slabosti kot prednosti. Astra S-Nesting za razliko od prejšnjega programa ponuja samo uporabnikuosnovni nabor orodij in funkcij. Prav tako ni možnosti, da dodate svoje podrobnosti. Seveda je to mogoče storiti, vendar jih morate vnaprej pripraviti in se prepričati, da so v določeni obliki. Najbolj sporna stvar je, da program za optimizacijo rezanja listnih materialov to stori le, če ste kupili plačano licenco.


Vendar pa obstajajo tudi pozitivne strani. Prvič, če še vedno kupite ta programski izdelek, boste dobili veliko uporabnih orodij in zmogljivosti, in drugič, Astra S-Nesting sama izdeluje poročila, ki so inteligentno oblikovana in jih je mogoče natisniti hkrati.

Plaz5

Naslednji program za rezanje listnih materialov - podpora za Plaz5, ki se je pred časom končal. Ampak ne smemo misliti, da se je zaradi tega program poslabšal. Nasprotno, razvijalec je končal z delom zaradi dokončanja projekta. V njem morda ni novih funkcij, vendar so na voljo vsa potrebna orodja za izdelavo zemljevida reza. Prednosti tega programa so v tem, da ima priročen in razumljiv vmesnik, v katerem lahko vsak začetnik obvladuje vse. Izrezna kartica je izdelana zelo hitro - vnesite vse podrobnosti delov.

Zaključek

Tukaj so trije najboljši programi za rezanje listnih materialov. Vsak od njih si zasluži pozornost uporabnikov. Za boljše razumevanje vsakega programa ga morate namestiti v računalnik in se odločiti sami, kar je za vas najboljše.

Sorodne publikacije